Voksing – En skånsom måte å rydde vekk hår og døde hudceller

Hos Dashing handler det om å tilby de beste vokstjenestene i Stavanger , slik at du kan være hår fri i lang tid fremover, myk og selvsikker året rundt. Vil du ha dristige bryn og glatte ben? Vi har kompetansen til å gi deg akkurat det du ønsker.

 

Vår behandler hjelper deg med å finne tilbake til den vakre huden din gjennom tjenester som voksing av øyenbryn, voksing av ben og lår, armhuler, bikinivoksing, mage, rygg, ansikt osv. Ingen skal behøve å gjemme seg bak barberhumper og skjeggstubber! Gutter, vi ser dere. Jentene er ikke de eneste som fortjener den jevne gløden. Ekspertene våre på voksing kan hjelpe deg med våre profesjonelle vokstjenester for menn, inkludert tjenester som brystvoksing og armvoksing.

 

Q. HVORFOR Voks.?

S. Voksing er sannsynligvis den mest ideelle måten å fjerne uønsket hår på. Den fjerner hår ikke bare fra hudens overflate, men fra røttene, og den fjerner også brunfarget hud. Så kroppen din ser lysere ut.

 

Q. HVOR LANGT MÅ HÅRET MITT VÆRE?

S. Håret skal være hvert fall noen mm langt. Hvis det er for kort, vil håret være vanskelig å fjerne. Hvis hårveksten lenger er forbundet med mer smerte. Så finn noe midt i mellom 🙂

 

Q. HVOR LENGE VIL RESULTATEN VARE?

S. Hårvekst er repeterende, avhengig av hvor raskt ditt hår vokser. Hvis dette er din første voksopplevelse, kan du forvente at resultatene dine varer i 4 uker.

 

SPØRSMÅL FÅR KROPPSVOKSING HÅRET TIL Å VOKSE TYKKERE?

S. Nei. Husk at voksing er en midlertidig hårfjerningsmetode. Konsekvent voksing stopper hårveksten sammen i noen tilfeller, men det tar mange år.

 

Q. ER VOKS TRYGT FOR DE MED SENSITIV HUD?

S. Det er vanskelig å forutsi hvem som vil reagere på voksen. Hvis du har sensitiv hud, er det svært viktig å følge instruksjonene i veiledningen før og etter voksing. Hvis det gjøres riktig, kan voksing være fordelaktig for personer med sensitiv hud. Vi har kompetansen og produkter til alle hudtyper.

 

Q. GJØR VOKSING VONDT?

S. Ja og nei. Din første voksbehandling vil gjøre vondt og det vil ta lengre tid å fullføre fordi vi fjerner mye hår under det første besøket. I fremtiden vil det være mindre hår å fjerne, og dermed mindre smerte. Etter noen sessions vil du ikke kjenne noe. Merk. Rundt menstruasjon er det ofte mer smerter forbundet, vi anbefaler derfor at du venter til perioden er over før du vokser deg.

 

Q. ER HJEMMEPLEIE NØDVENDIG.?

S. Ja. Hjemmepleie nødvendig for best resultat. Etter behandlingen, selv om irritasjon er tilstede. Hold deg unna sauna, og ha ett aktivt forhold til å bruke scrub i dusjen for å unngå inngrodd hår.

 

Q.VIL HUDEN MIN OPPLEVE EN REAKSJON.?

S. Ja, muligens. For å minimere hudreaksjoner, snakk med spesialisten din om riktig hjemmepleie og kom for å bli vokset med jevne mellomrom. Vi kjenner til alle rådene og kremene som eventuelt kan berolige huden din om du er den som opplever mye rødhet etter voksing.

Del:

Facebook
LinkedIn

Mest populære

Sosiale medier

Timebestilling

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!