Hudpleie som gir fantastiske resultater hos Dashing i Stavanger

Hos Dashing tilbyr vi hudpleie i Stavanger innenfor de ledende kosmetiske behandlingene som er tilgjengelige på markedet. 

 

Hudpleierne / Hud terapeutens viktigste fokus hos oss er på å gjenopprette og videreføre din naturlige skjønnhet med minimalt  av invasive protokoller som skader hudbarrieren eller med lang nedetid,  kosmetisk dermatologi er avansert og hos oss har vi dybde kunnskapen til å henvise deg videre om vi ser antydninger til sykdommer som må gjennomgås av en dermatolog eller hudlege. De fleste av våre kunder besøker oss for å vedlikeholde huden med peelinger og dyprens, noen opplever at de  har fått hengende øyelokk og da er plasmapen redningen som virkelig strammer opp løs hud, plasmapen kan forresten brukes på stortsett hele kroppen for å krympe løs hud. Grevinneheng til hengende øyelokk. 

 

Noen kunder plages av hyperpigmentering melasma, solskader, pigmentering etter  kanskje akne og medisin bruk.

 

 Vi kan hjelpe deg med alt fra rynkeavslappende midler og hudfyllere til  hud-resurfacing. 

 

Hvis du er bekymret for fine linjer, rynker, ujevn hudtone, ansiktskonturer eller akne-arr, avtal en konsultasjons time (Link øverst på siden). Under konsultasjonen vil vi diskutere behandlingsalternativer og deres effektivitet. 

 

Planlegger du en en av de “heftigere” hudbehandlingene skal du ikke se bort fra at vi anbefaler 1 eller 2 behandlinger med den klassiske ansiktsbehandling for å “forberede” huden din.

 

Vi bruker de beste behandlingene, de mest effektive metodene og det beste utstyret på markedet. 

 

Vi er kjent for å være veldig kritiske til hvem leverandører vi tar inn og det er rett og slett så enkelt som: hvis de ikke kan dokumentere effekt og studier på produktene sine  så vil vi heller ikke at våre kunder skal sløse penger på keiserens nye klær.

 

Vi jobber med etisk ærlighet, funker det så kjører vi på, hvis ikke bryr vi oss ikke med å ta det inn.

 

Dashing har en sentral beliggenhet fem min fra Stavanger, 10 min fra Sola og 12 min fra Sandnes, vi er lokalisert på Vaulen i en nydelig boutique klinikk med gratis parkering like utenfor døren.

 

Noen av våre hudpleiebehandlinger:

Klassisk ansiktsbehandling -Dyprens (med utklemming)

PRX-T33  peeling

LED- Lys behandling

Green Peel (herbs to peel) 

Kjemisk Peeling

DermaPen

PlasmaPen

BB Meso Glow

Microneedle

Diamond Dermabration / Diamant sliping av huden

Oksygen behandling- Intraceuticals med vitaminbombe cocktail! (Også kjent som Madonna behandlingen)

Del:

Facebook
LinkedIn

Mest populære

Sosiale medier

Timebestilling

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!