Her finner du ett utdrag av våre behandlinger.

Vi forbedrer individuell skjønnhet med toppmoderne teknologier og personlig service. Vårt profesjonelle team er klar til å yte den beste servicen du noen gang har hatt. Hos oss er kundekontakten personlig og behandlingene skreddersydd til hver og en, for ingen av oss er like. På denne siden kan du lese om noen av våre tjenester, resten av menyen finner du under "Timebestilling" i menyen. 

Negler

Oppdag negleluksus hos Dashing! Velg mellom gelenegler, Shellac, gelelakk, og mer. Våre erfarne teknikere skaper kunst på dine negler. Faste kunder får eksklusive fordeler! Prøv vår Spa Manikyr for ekstra pleie. Gi neglene dine det de fortjener!

Pedikyr

Oppdag negleluksus hos Dashing! Velg mellom gelenegler, Shellac, gelelakk, og mer. Våre erfarne teknikere skaper kunst på dine negler. Faste kunder får eksklusive fordeler! Prøv vår Spa Manikyr for ekstra pleie. Gi neglene dine det de fortjener!

Hybrid vipper!

Vipper og bryn

Få blikket du drømmer om hos Dashing! Våre ekspertstylister tilbyr ekspress vippeextensions påfyll, skånsom fjerning av vippeextensions, farge og forming av bryn, samt farging av vipper. Prøv vår populære brow lift for oppfriskende bryn med en runway-look. Vi spesialiserer oss på brynstyling og tilbyr også brynforming. Opplev vårt unike vippeløft, en teknikk som gir løft og bøy til dine naturlige vipper, varig i opptil 6 uker! Eller velg vår luksuriøse pakke med vippeløft og brynlaminering for et komplett blikk. Book din behandling nå for vakre vipper og perfekte bryn! 👁️✨

Microblading, microshading, pudder bryn, fjerning av PMU

Utforsk våre brynbehandlinger hos Dashing! Velg en konsultasjon for å skreddersy dine ønsker. Prøv vår populære Microblading m/shading, en kombinasjon av skyggelegging og hårstråteknikk. Ønsker du en puddereffekt, velg Powder Brows – manuelt eller med maskin. Vi tilbyr også påfyll innen 8 uker og fargeoppfriskning innen 2 år. Opplev vår skånsomme fjerning av gammel PMU, inkludert en konsultasjon. Book din behandling nå for vakre, definerte bryn! 👁️💖

 

Permanent makeup lepper og eyeliner, fjerning av PMU

Utforsk våre Permanent Makeup-tjenester for lepper og eyeliner! Velg en konsultasjon for skreddersydde lepper eller prøv vår Lip Blush for naturlig farge. Utforsk omriss eller skravering av lepper og påfyll innen 8 uker. For en vakker eyeliner, velg vanlig eller pixelteknikk, nedre våtlinje eller kombinasjon av øvre pixel og nedre linje. Prøv også Smokey Eyes-effekten for ekstra glam. Vi tilbyr også fjerning av gammel PMU og påfyll innen 2 år. Book din behandling nå for varig skjønnhet! 💋✨

Areola tatovering, tricopigmentering, scalp micropigmentering og arr kamuflasje

Utforsk våre spesialiserte tjenester for rekonstruksjon og forbedring av areola! Vi tilbyr realistisk 3D-areola-rekonstruksjon for de som mangler areola. For de som ønsker en fargeforbedring for å øke selvfølelsen, utfører vi også behandlinger for å gi en naturlig farge til areola. Refill- og oppfrisningstjenester er tilgjengelige. Videre tilbyr vi konsultasjoner og gjennomføring av tricopigmentering for hodebunnen, en tatoveringsprosedyre som etterligner utseendet av ekte hårsekk. Utforsk også vår arrkamuflasjetjeneste for pigmentering som skjuler arr etter selvskading eller ansiktsløft. Kontakt oss for konsultasjon og skreddersydde løsninger! 🌸✨

Hud og kroppspleie

Ta vare på huden din med våre eksklusive hud- og kroppspleietjenester! Utforsk våre behandlinger, inkludert dyprens, signaturskrubb for kroppen, mekanisk rengjøring med dermaplaning, kjemisk peeling, microneedling, plasma pen, BB Meso Glow, diamantsliping, LED-lysbehandling, og PRX T-33 for ansikt og kropp. Våre erfarne terapeuter gir skreddersydde løsninger for å møte dine unike behov. Kontakt oss for en konsultasjon og opplev foryngelse fra topp til tå! 💆‍♀️✨

Hudbleking og intim bleking

Oppdag PRX-T LADY® – No needles biorevitalizer, vår innovative behandling for intimbleking. Utviklet av det anerkjente italienske selskapet GPQ S.R.L., er denne behandlingen designet for kjemisk biostimulering av huden i det intime området. PRX-T LADY® gir fasthet til huden, lysner hyperpigmentering og gir umiddelbar samt langvarig estetisk forbedring. Den nålefrie og smertefrie prosedyren påvirker nesten ikke overflaten av huden og krever minimal restitusjonstid. Med fokus på områder som vagina, areola, anus og under armer, tilbyr PRX-T LADY® en seriebehandling for å oppnå optimal effekt. Ta kontakt for å utforske egne prispakker og begynn reisen mot økt selvtillit og velvære. 💖✨

Behandlinger for menn | Pour Homme

Opplev skreddersydde skjønnhetsbehandlinger designet spesielt for menn hos Dashing Beauty | Pour Homme. Fra brynsforming til voksing og avslappende manikyr – gi deg selv den luksusen du fortjener. Book din behandling i dag for en forfriskende opplevelse av maskulin velvære og velstelt utseende. Utforsk vår Pour Homme-meny og invester i din personlige pleierutine nå!

Hårfjerning og voksning

Opplev glatt og silkemyk hud med våre profesjonelle hårfjernings- og voksingstjenester. Velg fra vår varierte meny som inkluderer alt fra voksing av overleppe og nakke til mer omfattende behandlinger som voksing av armer, lår og rygg. Våre erfarne terapeuter bruker skånsom voks for effektiv og langvarig resultat, tilpasset alle hudtyper. Utforsk vår hårfjerningsmeny og invester i en smidig, vedvarende følelse av velvære. Book din behandling nå for en silkemyk opplevelse hos oss på Dashing MediSPA!

Frisørtjenester

Utforsk en verden av skreddersydde frisørtjenester hos Valerie! Med alt fra kurbehandlinger og farging til keratinbehandlinger, gir vi håret ditt den optimale pleien det fortjener. Dra nytte av våre konkurransedyktige lærlingpriser og gi håret ditt den luksuriøse behandlingen det trenger. Bestill nå for å oppleve hårets forvandling!

Makeup og brudesminke

Dykk inn i verden av skjønnhet med våre eksklusive makeup- og brudesminke-tjenester! Fra fortryllende dagsminke til den perfekte brudesminken, tilbyr vi en rekke alternativer som passer enhver anledning. Velg mellom en naturlig look eller en mer definert finish, med et bredt spekter av nyanser tilpasset alle hudtoner. For den store dagen tilbyr vi profesjonell brud makeup som gir deg en feilfri glød. Ta kontakt for skreddersydde avtaler, og lær kunsten å påføre din daglige makeup med vår opplæringstjeneste. Book nå for å skinne på ethvert arrangement!

Kroppsbehandling

Gi kroppen din den oppmerksomheten den fortjener med våre avslappende kroppsbehandlinger! Opplev ren nytelse med mekanisk rengjøring av ryggen eller velg vår dyprens med høyfrekvens elektrode for en revitaliserende opplevelse. Utforsk kombinasjonen av ultralydsrengjøring og dyprens for en total ryggpleie. Ta vare på deg selv og nyt øyeblikket av velvære med våre eksklusive kroppsbehandlingstjenester. Book din behandling nå for en forfriskende opplevelse!

Fjerne permanent makeup med PicoWay®

Oppdag trygg og effektiv fjerning av permanent makeup med Picoway-teknologi. Skreddersydde behandlingsplaner tilbys for å møte individuelle behov, samtidig som ubehaget holdes til et minimum. Picoway bruker avanserte laserteknologi som effektivt fjerner permanent makeup uten å skade den omkringliggende huden.

Fjerning av tatovering med PicoWay®

Fjerning av tatoveringer i er nå mer effektiv takket være bruk av den innovative Picoway-teknologien. Denne metoden er kjent for sin evne til å fjerne uønskede tatoveringer på en trygg og rask måte, samtidig som den reduserer ubehaget til et minimum. Picoway-teknologien benytter seg av ultrakorte pulser som bryter ned blekket i huden effektivt, noe som gjør prosessen mindre smertefull og hudvennlig.

Laser hårfjerning med Soprano ICE: Vi spesialiserer oss på laser hårfjerning ved hjelp av den revolusjonerende Soprano ICE-maskinen, som er kjent for sin effektivitet og komfort. Vi er engasjerte i å gi våre kunder en enestående opplevelse gjennom avansert teknologi og dybdegående ekspertise.

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!