Eyeliner Tatovering – Permanent makeup i Stavanger hos Dashing

Permanent makeup sminke- som en fantastisk naturlig eyeliner- handler om å våkne hver dag med «ansiktet på! og slippe slaviske morgenrutiner i en allerede presset hverdag…» 

www.dashinghud.no/timebestilling/

 

Du kan gå gjennom dagen fra det øyeblikket du åpner øynene til det øyeblikket du lukker dem, en eyeliner tatovering gjør at ansiktet fortsatt ser sammensatt og klar til å gå takle alt dagen måtte by på. Viktigst av alt, den gir deg stor glede over flere år, og den holder seg stabil i fargen når den utføres med våre maskiner og pigmenter! 

 

Dette er en fantastisk revolusjonerende metode for å deponere hypoallergene mineralpigmenter i det dermale laget av huden. Altså det betyr at ingen kan få allergiske reaksjoner med de pigmentene vi anvender. Med en ultratynn nål og pigment forsterkes formen på øyenbrynene, øynene eller leppene. I motsetning til tradisjonelle eyeliner og bryn tatoveringer, blir pigmentene som brukes til permanent sminke introdusert mindre dypt i hudlaget og har en annen sammensetning enn ved en tradisjonell tatovering. 

 

Teknikken vi bruker anbefales for kunder som bruker mye tid på å bruke blyant til opptegning eller flytende eyeliner hver morgen. Det beste er at eyelineren som påføres topplokket ikke vil løpe eller smøres ut, noe som betyr at den ser feilfri ut 24/7! 

 

Vi tilbyr følgende Eyeliner teknikker hos Dashing:

 

Er det smertefult?

NEI. Ingen smerte, vi har markedets beste bedøvelses krem som garanterer deg en fullstendig behagelig økt. 

 

Hva kan du forvente? 

Først og fremst ett sinnsykt delikat resultat når Fayroz har fått smykket deg inn med sin kirurgiske presisjon og lidenskap for faget. Deretter…… :

Umiddelbare bivirkninger etter påføring av permanent eyeliner kan i noen få tilfeller inkluderer hevelse som varer fra to til 72 timer etter påføring. I få tilfeller kan små blødningsår og blåmerker  også oppstå etter at eyeliner er påført. Dessuten virker eyelinerfargen vanligvis mye mørkere i opptil 10 dager etter prosedyren. Eventuelle ujevnheter som måtte oppstå er helt normalt og blir fikset på din 4-6 ukers refill avtale. Refill er perfeksjoneringstimen og svært viktig.

 

Hvilken typer eyeliner tilbyr vi?

Subtil øyevippeforsterkning 

Klassisk eyeliner 

Smokey eyeliner 

Vi utfører eyelinere i sort, mosegrønn og mørk blå. Vi utfører IKKE dramatiske vinger på våre kunder uansett om dette er ønskelig, årsaken til dett er nr 1 det ser ikke bra ut og sekundært fordi vi eldres raskt rundt øynene og vi ønsker ikke at kunder skal  ha vinger ned mot skinnene. Vi skaper eyelinere som skal være  classy, elegante og som skal tilpasses aldringstegnene våre.

 

Så du har bestemt deg for å booke time til eyeliner behandling hos Dashing? Hvis ikke er du velkommen til en gratis uforpliktende konsultasjon.

Om du skal booke gjennomføringstime ønsker vi at du da skal du lese litt videre her:

Forberedelser til eyeliner behandling på avtaledagen, kom gjerne sminkefri. 

Ingen vippe ekstensions uke før og inntil 4 uker etter touchup-økten når eyeliner helings-prosesssen er fullført. Hvis du bruker kontaktlinser, vennligst ta med med ditt linse etui. 

Vennligst ikke ta tran, aspirin, grønn te, vitamin E eller andre urter i 3 dager før prosedyren.  

Hvis du er under behandling for noen form for kreft eller andre alvorlige sykdommer som svekker immunforsvaret, må du vente til behandlingen er fullført. Det anbefales i så tilfelle å få permanent sminke før du starter kreftbehandling. 

Ingen alkohol i 24 timer før prosedyren. Du kan ikke være gravid eller ammende når du får permanent makeup hos oss.

 

After care Eyeliner

Nøye etterbehandling er svært viktig for å gi et vakkert og varig resultat. 

 

Det er viktig å ikke bli våt i øynene i 48 timer etter behandlingen.  Eyeliner kan være hoven og i svært få tilfeller ha en blåmerke på dag 1-3. 

 

Svarte teposer dynket i kaldt vann kan påføres for å redusere hevelse noen ganger om dagen i 5-10 minutter. Hvis det dannes en skorpe på den pigmenterte overflaten, må du ikke tvinge fjerning ved å skrape eller vaske den av da resultatet ligger i skorpen. Pigmentet kan da i værste fall fjernes sammen med skorpen. 

 

Vær forsiktig med tatoveringen din og la den eksfoliere det øvre laget uten din hjelp. Noe kløe er normalt. IKKE pell eller klø på det behandlede området, ellers kan fargen din gro ujevnt. 

 

Ingen sminke skal påføres eller nærme en ny tatovering før den er grodd (3-4 uker). Gammel eller brukt sminke kan være lastet med bakterier som kan forårsake infeksjon. 

 

Etter at eyeliner er grodd, anbefales det å starte med en helt ny mascara. 

 

Ikke bruk en vippekrøller på 2 uker, og hvis du bruker et vippeforlengerprodukt som iGlow, LiLash/brow eller Latisse, vennligst avbryt behandlingen før 4 uker etter touchup-økten og eyeliner eller bryn er ferdige. MANGLENDE OPPFØLGNING AV INSTRUKSJONER KAN RESULTERE I INFEKSJONER, PIGMENTTAP ELLER MISFARGING. 

 

Hvis du donerer blod, er det en policy at du må vente ett år etter enhver tatoveringsprosedyre før du kan donere igjen 🙂

Del:

Facebook
LinkedIn

Mest populære

Sosiale medier

Timebestilling

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!