SMP Hodebunnspigmentering i Stavanger

Få tilbake ett naturlig utseende på hodet som vil gi deg selvtilliten og en foryngrende effekt utført av ledende fageksperter.

Dashing MediSPA i Stavanger er:

 • En av klinikkene som har lengst erfaring innen permanent og paramedisinsk tatoverings teknikk i Norge
 • Blant de første utførende innen Scalp Micro Pigmentering i Norge
 • Anerkjent og velrenommert klinikk 
 • En landsdekkende kursholder i alle teknikker.
 • Innehar alle godkjenninger for smittevern.
 • Høy diskresjon og personvern for våre kunder. 

Hvorfor du bør velge Dashing MediSPA som din foretrukne tjenesteleverandør av scalp micro pigmentering i Stavanger:

Erfaring og Ekspertise
Dashing har lang erfaring og ekspertise innen scalp micro pigmentering, med dyktige fagfolk som er dedikerte til å levere høykvalitetsresultater. Vår omfattende kunnskap innen teknikker og materialer sikrer en trygg og effektiv behandling.

Tilpassede Løsninger
Vi forstår at hver kunde er unik, og derfor tilbyr Dashing skreddersydde løsninger som tar hensyn til individuelle behov og preferanser. Vår tilnærming sikrer naturlige og realistiske resultater som passer perfekt til hver enkelt kundes personlige stil.

Avansert utstyr og materialer
Dashing benytter seg av det nyeste innen teknologi og høykvalitetsmaterialer for å sikre enestående resultater. Vårt avanserte utstyr og premium pigmenter gir varige og naturlige effekter, samtidig som vi prioriterer kundens komfort og sikkerhet under hele prosessen.

Kundetilfredshet og etterbehandling
Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet. Dashing tilbyr grundig oppfølging og etterbehandling for å sikre at kundene er fornøyde med resultatene. Vår dedikerte personell er  tilgjengelig for å svare på spørsmål og gi støtte gjennom hele reisen, fra konsultasjon til etterbehandling.

Jeg føler jeg fikk 12 år tilbake av mitt utseende, at dette ikke fantes når jeg var ung er meg en sorg. Behandlingen anbefales på det sterkeste til alle som vurdere smp. Profesjonell og faglig sterk. Gode hygieniske  forhold. Jeg er lege. 

Mark

Behandlinger:

SMP Scalp Micro Pigmentation Hodebunnspigmentering

Scalp Micro Pigmentering (SMP) er en unik og velprøvd mikropigmenterings behandling og definetivt en av de beste løsningene for alle som ønsker en naturlig, tett hårlinje uten kirurgi. Ett fantastisk alternativ til deg som har opplevd hårtap.  Vår SMP-behandling gir en realistisk illusjon av tettere hårvekst ved at vi injiserer mikroskopiske pigmenter i hodebunnen. Dette skaper en perfekt tilpasset naturlig skyggeeffekt, som kamuflerer håravfall, arr eller ujevn hodebunn. Vårt personell har lengst erfaring på området i Norge og vil strebe  for å gi deg en ny hårlinje og hårfeste som ser svært naturlig og delikat ut. 

SMP Scalp Micro Pigmentation Hodebunnspigmentering- Påfyll etter 10 dager

Alle SMP behandlingene krever en perfeksjoneringstime etter førstegangstimen. Dette kalles for refill eller påfyll om du vil. Denne timen er svært viktig for å kunne spisse inn detaljene etter at hodebunnstatoveringen er ferdig helet fra første runde. 

95% av våre kunder er ferdige etter første refill men i svært få tilfeller må man han flere påfyll før resultatet blir perfekt. 

Fjerning av scalp micro pigmentation – tricopigmentation

SMP utføres i det øverste hudlaget og kan enkelt destrueres med laser. Ofte trengs det kun en eller to runder med laser så er pigmentet destruert. 

Vi tar ikke refill på andre sitt arbeid (SMP utført ved andre klinikker) men kan bistå med å fjerne eksisterende hodebunnspigmentering for deretter å utføre ny om ønskelig. 

Density treatment- til deg som har hår men ønsker tetthet

Når man snakker om “density behandling” innenfor SMP, betyr det vanligvis at man ønsker å endre eller forbedre graden av tetthet på hodebunnen. Dette kan være nødvendig for å tilpasse resultatene i områder hvor håravfall er mer uttalt eller der kunden ønsker å kamuflere en transparent hodebunn.  Denne teknikken krever ofte flere refill.  

Tricopigmentering

Tricopigmentering er en kosmetisk prosedyre som innebærer å penetrere mikroskopiske pigmenter i hodebunnen for å simulere utseendet av hår-folikker.  Forskjellen mellom SMP og Tricopigmentering er varighet og pigmenter. Vi utfører ikke tricopigmentering pga dets svakheter ifht varighet og fjerning med laser.

Konsultasjon SMP hodebunnstatovering 

Vi krever en konsultasjon for alle kunder som ønsker hodebunnspigmentering – Scalp Micro Pigmentation. Konsultasjonen er svært viktig for prosessen videre. Vi tilbyr video konsultasjon til tilreisende kunder eller om du bor langt unna klinikken. 

På konsultasjonen vil du bli møtt med personell som vil forklare deg prosessen grundig, avklare forventninger og alt informasjon som du trenger for å ta stilling til om du ønsker å gjennomføre hodebunnspigmenteringen. Etter konsultasjonen vil du få tilsendt skriftlig pristilbud.  Les mer lenger nede om konsultasjon og pris.

Ewelina Söderlund
Les mer
Veldig fornøyd med microblading, rekomenderer sterkt! Veldig hyggelig samt god og profesjonell service.
Ewelina Söderlund
Les mer
Veldig fornøyd med microblading, rekomenderer sterkt! Veldig hyggelig samt god og profesjonell service.
Hallfríður Böðvarsdóttir
Les mer
Super service !!! Kjempeflink og hyggelig dame. Jeg har fått microblading og er veldig fornøyd.
Karin Idsø
Les mer
Bedre service skal en lete lenge etter! Første gang jeg har følt jeg har kommet til en profesjonell! Ikke bare fikk jeg en god følelse, men resultatet var likeså! Har fått Microblading og er 100 % fornøyd! Heldige du hvis du får ledig time!
Gerd Tove Lima
Les mer
Kan anbefales på det varmeste. Jeg er kjempefornøyd.
Michelle Stensland Serigstad
Les mer
Veldig flink! meget fornøyd med resultatet!
Anonym
Les mer
Jeg har hatt leukemi som barn og mistet hele hårfestet i veldig ung alder. Ba behandleren utføre en SMP som skulle være i lyseste nyanse for jeg har veldig lys hud. Var redd for at det kunne bli kunstig. Men hun lyttet godt og innfridde til de grader. Vi hadde to refill da jeg ønsket gradvis mer dybde og tydeligere hårlinje etter hvert som jeg ble vandt med SMP. Svært fornøyd.
Previous
Next

Se flere tilbakemeldinger: På Google  –  På Facebook  –

Her finner du Dashing MediSPA

Dashing MediSPA
Gamleveien 5

4018 Stavanger

Like ved Hinna Kirke – få veibeskrivelse

Gratis parkering like utenfor døren.

Åpningstider: 08 – 16/18
og etter avtale andre tidspunkter.

Alltid ypperlig service, og alltid oppdatert på det siste nye innen hudpleie, negler, microblading m.m.
Anbefales på det varmeste å ta turen her - eller å sende noen du er glad i her - Jeg går ingen andre steder enn her!

Rita Sunde

Ofte stilte spørsmål om SMP Hodebunnspigmentering

Å utforske SMP-behandlingen er en spennende reise mot å gjenoppdage din selvtillit og revitalisere hårets utseende. Vi forstår at du kanskje har spørsmål om prosessen, resultatene og hva du kan forvente. Nedenfor finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene om SMP-behandlingen hos Dashing:

 

Hva er SMP hodebunnstatovering egentlig?

SMP er en innovativ kosmetisk prosedyre som bruker mikropigmentering for å etterligne utseendet av hårsekker / hår-folikker i hodebunnen. Dette gir en hypernaturlig illusjon av tettere hårvekst og er ideell for de som ønsker å dekke håravfall eller arr.

Kan scalp micro-pigmentation-prosedyren gi deg en myk og naturlig hårfeste?

Ja så absolutt.Vi kan gjenskape enhver hårfeste / hårlinje som passer dine ønsker.

Vi kan gi deg et mykt og fjærlett utseende eller en mer markert linje, lik en “shape-up” du ville få hos en frisørsalong.

Din spesialist på hodebunn-restaurering (SRS) vil ta seg god tid til å måle opp og tegne den ønskede hårlinjen på deg før påføring av pigmentet for å forsikre seg om at du er fornøyd med det endelige resultatet.

Jeg har grått hår. Kan scalp micro-pigmentation fungere på meg?

Ja. Vi kan tilpasse enhver hårfarge, men våre kunder har valget om de ønsker mer salt eller mer pepper når vi blander opp nyansen. 

Gir deres scalp micro-pigmentation behandling flekker som flyter sammen over tid?

Nei. Flekker eller spredning av blekk skjer kun ved vanlige tatoveringsmetoder på grunn av bruk av større nåler som trenger dypere inn i huden og typen blekk som brukes. Dette kan også skje hvis en utøver mangler erfaring. Scalp micro-pigmentation-prosedyren følger en helt annen prosess, ved bruk av mindre og finere nåler samt organisk blekk, som ikke har evnen til å spre seg.

Hvorfor velge SMP behandling hos Dashing?

Vår sertifiserte behandler Fayroz Chamdid, har en omfattende erfaring og ekspertise innen kunsten å skape hyperrealistiske folikker som vil gi deg glede og selvtillit. Vi forstår at hvert ansikt er unikt, og tilpasser behandlingen for å gi deg en skreddersydd behandling.

Vi er den klinikken i landet som spesialiserer oss på permanent makeup & paramedisinsk tatoveringsteknikk og vi kan garantere deg vår ekspertise på området. Med oss jobber du alltid med hovedkunstneren, noe som sikrer det beste resultatet hver gang. Andre selskaper har flere kunstnere som ikke alle har samme erfaring, og du kan derfor ikke alltid være garantert den beste behandlingen. Vi er stolte av å levere en naturlig og realistisk SMP-prosedyre til alle våre klienter.

Høykvalitets pigmenter: Vi bruker kun toppmoderne pigmenter som er trygge, allergivennlige og gir langvarige resultater. Dette sikrer deg stabil og trygg farge i mange år fremover. 

Individuell konsultasjon: Før vi starter behandlingen, gir vi deg en grundig konsultasjon for å forstå dine ønsker og behov. Dette sikrer at vi oppnår det utseendet du ønsker.

Komfortabel atmosfære: Hos Dashing fokuserer vi ikke bare på resultatene, men også på din komfort. Vår avslappende atmosfære i vår eksklusive klinikk i Stavanger gir deg en behagelig opplevelse gjennom hele prosessen.

Hvordan utføres SMP behandlingen?

Under SMP-behandlingen bruker våre erfarne teknikere spesialisert utstyr for å injisere mikroskopiske pigmenter i hodebunnen. Dette skaper en optisk illusjon av tettere hårvekst ved å skape definerte hårsekker og en naturlig hårlinje

Hvor lenge varer SMP behandlingen?

Resultatene en hodebunnspigmentering er langvarig og kan i de fleste tilfeller vare 4-6 år, avhengig av hudtype, livsstil og hvor godt du følger etterbehandlingsinstruksjonene. En rask touch-up for å hente opp fargen anbefales vanligvis etter 3-4 år. SMP vil naturlig fade over årene dersom fargen ikke friskes opp.

Er SMP hodebunnstatovering smertefullt?

Smerteopplevelsen varierer fra person til person. Noen føler lite til ingen smerte, mens andre (svært få) kan oppleve mild ubehag. En bedøvende krem kan brukes for å minimere smerte under prosedyren men det er svært uvanlig at det trengs. 

Hvor lang tid tar SMP-behandlingen?

Alt fra 1 time på lette arr kamufleringer i skjegg eller på hodet til 13 timer på en total alopecia case. Dette inkluderer konsultasjon, eventuell virketid på bedøvelseskrem, selve prosedyren og etterbehandlingsinstruksjoner.

I de aller fleste tilfellene ferdigstilles alt på en dag men ved tilfeller som alopecia deler vi det i to avtaler påfølgende (overlappende) dager.

Hvordan er aftercare / etterbehandlingen av SMP hodebunnspigmentering?

Etterbehandlingen inkluderer å holde området tørt, unngå direkte sollys, og ikke plukke eller skrape på skorper som kan danne seg. Det viktigste er at du behandler det som ett åpent sår så det ikke dannes infeksjon. Detaljerte instruksjoner vil bli gitt av din tekniker.

Kan jeg la håret mitt vokse etter scalp micro-pigmentation behandlingen?

Kan jeg la håret mitt vokse etter scalp micro-pigmentation-prosedyren?
Ja. Å la håret vokse litt kan også bidra til illusjonen av et fyldigere hode med hår. Din spesialist på scalp pigmentation vil diskutere passende lengde basert på ditt hårtapmønster og eksisterende hårtetthet før du gjennomgår prosedyren.

Er SMP hodebunnspigmentering egnet for alle typer hårtap?

Ja, SMP er en allsidig løsning som passer for forskjellige typer hårtap, inkludert vanlig håravfall, alopecia og arrdannelser i hodebunnen. Dersom du har hatt hårtransplantasjon og fått arr på donor området kan vi hjelpe deg med å kamuflere arrene slik at de  ikke blir like synlige. 

Dashing utfører ikke disse behandlingene på gravide, ammende eller til deg som har hatt epilepsi. 

Er SMP hodebunns behandlingen egnet for kvinner?

Absolutt. SMP hodebunnstatovering er like effektivt for kvinner som det er for menn. Den kan hjelpe med å forbedre utseendet på hårtap, redusere synligheten av arr eller bare gi en ønsket estetisk forandring. Vi vet at svært mange kvinner er disponert til både arvelig og hormonell hårtap, SMP kan hjelpe deg!

Hva er prisen på SMP hodebunnspigmentering?

Prisen varierer mellom 3.800- 46.000,- for en full alopecia case. Vi kan ikke gi nøyaktig pris før vi har fått vurdert ditt tilfelle på konsultasjon. 

Det er viktig å velge en kvalifisert tekniker fremfor å fokusere kun på pris. Husk at SMP er ren håndverk og kunst, du betaler for kunsten og kvaliteten til den som utfører. 

Kan jeg bruke delbetaling på SMP behandlingen?

Ja vi tilbyr delbetaling med Klarna. Kontakt oss dersom det er aktuelt for deg.

Hvordan velger jeg rett SMP artist/ tekniker?

Se etter en tekniker med god opplæring, sertifiseringer, og positive anmeldelser på bedriften sin helhet. Det er også viktig å se på før-og-etter-bilder av deres arbeid for å sikre at deres stil passer dine ønsker. Pass på at bildene ikke er redigert og autentiske.

Her på Dashing er vi ledende på vårt fagfelt innen paramedisinsk og kosmetisk pigmentering og er en av klinikkene med lengst fartstid og høyst seriøsitet. I tillegg er vi godkjente kursholdere og har godkjent akademi klinikk for å holde kurs. Vi kan dette til fingerspissene. 

SMP er en kompleks teknikk, og hvis den ikke utføres korrekt, kan resultatet bli uklare folikker, ujevn form og asymmetrisk, i svært mange tilfeller ser vi dessverre at vanlige tatovører prøver seg og har utført SMP på ett hode og klart å gi kunden til SMP blowout- da har pigmentene migrert til store dotter og blitt svært misdannet noe som gir en svært forringet utseende. For å oppnå en naturlig vakkert look, er dybden og vinkelen nålen trenger inn i huden med, kritisk. I tillegg er maskin, nål type og bruk av pigmenter svært viktige elementer for å kunne skaper ett perfekt resultat. En vanlig tatovør kan derfor ikke utføre denne teknikken da den krever en helt annen tilnærming i utførelsen enn hva de er vandt med å utføre.

Vi har utført tusenvis av vellykkede pigmenterings behandlinger, og kan vise til både anmeldelser og porteføljer med svært gode resultater. Hos Dashing retusjerer vi aldri bilder. Det du er får se er det du kan forvente, ærlige resultater varer lengst!

Hvilken risiko er forbundet med SMP?

Som med alle behandlinger som innebærer penetrering av hudbarrieren, er det noen risikoer, som infeksjon. 

Vi bruker hyper allergeniske pigmenter fra de beste leverandørene i verden som er REACH godkjent.

All utstyret er fra de tryggeste og mest anerkjente leverandørene med godkjente membraner på nålene og med single sterile use som betyr at vi utelukkende kun bruker engangsutstyr til alt. 

Smittevern er ekstremt viktig når du velger hvem  som skal utføre permanent makeup på deg. Det er nettopp derfor det er så viktig å velge en erfaren tekniker som følger strenge hygienestandarder, og som kan eliminere disse risikoene.

Du vil få gode instrukser om ettervern og hva du må gjøre for å unngå infeksjon i tiden etter utførelsen.

Hvordan forbereder jeg meg til en SMP time?

Unngå alkohol, tran, omega3,  blodfortynnende medisiner og visse kosttilskudd som kan øke blødning, minst 24 timer før behandlingen.

Det er også anbefalt å unngå soling i tiden før og etter.

Utrolig fornøyd med microblading behandling!! 🤩 Fayros var helt fantastisk på kundeservice og såg akkurat hva jeg trengte for å bli maksimalt fornøyd😁
 

 

Helene Søvik Halleland

Etterbehandling SMP Hodebunnspigmentering

Det er veldig viktig med riktig etterbehandling, og spesielt i løpet av de første døgnene. Her må du unngå kremer, såper, unngå svette samt ikke oppholde deg i solen. I tillegg må du være nøye med hygienen.

Her er en oppsummering, og vår tekniker vil gi deg mer konkrete tips og instruksjoner:

Dag 1-14:

 1. Vask først: Etter din time er det viktig at du vasker vekk sår vesken fra huden, dette er ikke synlig for øyet men kan minne om litt svette. Bruk vanlig spring vann. Gjenta hver andre time første dagen frem til leggetid. Ingen smøring nødvendig da hodebunnen produserer nok olje.

 

 1. Unngå tung trening: Unngå intens trening og overdreven svetting i løpet av den første uken. Svette kan føre til farge tap.
 2. Unngå sollys: Unngå direkte sollys og solseng i løpet av den første dagen. Sterkt sollys kan irritere de ny-behandlede brynene.

 3. Unngå svømming: Unngå å bade i svømmebasseng eller sjø i løpet av de første to ukene etter. Klorert eller saltvann kan påvirke fargen og medføre alvorlig infeksjonsfare.

 4.  

Dag 14- :

 1. Gradvis gjenoppta normale aktiviteter: Du kan gradvis gjenoppta vanlige ansiktspleierutiner, inkludert vask med skånsomme rengjøringsmidler.

 2. Fortsett solbeskyttelse: Fortsett å beskytte brynene mot solen ved å bruke solkrem, spesielt hvis du planlegger å være utendørs.

 3. Unngå svømming: Unngå å bade i svømmebasseng eller sjø i løpet av de første to ukene etter. Klorert eller saltvann kan påvirke fargen og medføre alvorlig infeksjonsfare.

Etter 2 uker:

 1. Vurder en touch-up: Etter to uker kan du vurdere å kontakte din microblading-artist for en eventuell touch-up for å justere formen eller fargen om nødvendig.

 2. Fortsett å beskytte mot solen: Fortsett å bruke solkrem regelmessig for å beskytte brynene mot skadelige UV-stråler.

Husk at disse retningslinjene kan variere litt avhengig av individuelle faktorer og rådene fra din artist. Følg alltid de spesifikke instruksjonene du mottar klinikken etter timen.

Husk at iløpet av helingsfasen er det forventet ett fargetap på opptil 60% og at det kan oppstår hellingdager. Refill timen er derfor ytterst nødvendig for å kunne perfeksjonere resultatet ditt. De aller fleste er ferdig etter første refill men dog kan ikke flere refiller utelukkes selv om det er svært uvanlig.

Var hos dashing for å få fikset øyenbryn! Jeg har alopecia og har ingen brynshår, men det å få microbladet brynene mine her har virkelig endret hverdagen min! De ser så fine og naturlige ut 😍 Tusen takk!!!
 

 

Vilde Marie Gjøse

Ledende i sitt felt i Norge

Dashing MediSPA, ledet av Fayroz Chamdid, er et fremragende senter for kosmetisk og paramedisinsk tatoveringsteknikk. Fayroz, sammen med sitt team av dyktige behandlere, er sertifisert til å utføre et bredt spekter av teknikker, fra naturtro microblading av bryn til rekonstruering av brystvorter etter kreft eller sykdom. Vår innehaver har i flere år jobbet for å få politikerne til å forstå at mennesker som rammes av brystkreft og alopecia må få dekket disse behandlingene (Areola tatovering og Scalp Micro pigmentering) via HELFO. Hun har også flere ganger figurert i avisene for hennes arbeid og engasjement for faget. 

Teamet ved Dashing MediSPA har god ekspertise i å rekonstruere og fremheve naturlige trekk, og de tar hensyn til hvordan behandlingene vil eldes med tiden. De legger stor vekt på å finne den perfekte symmetrien i kundens ansikt og velger pigmenter som komplementerer kundens naturlige farger.

Med en forpliktelse til kvalitet og sikkerhet, innehar Dashing MediSPA alle nødvendige sertifikater og følger strenge hygieniske forskrifter. Dette sikrer en trygg og profesjonell behandlingsopplevelse for alle kunder. Fayroz og hennes team er dedikerte til å tilby skreddersydde og kvalitetsbehandlinger, noe som gjør Dashing MediSPA til et utmerket valg for deg som søker ekspertise innen pigmentering.

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!