BB Meso Glow – Få en jevnere hudtone!

Ny behandlings teknikk med fantastisk effekt! 

 

Hva kan du forvente av denne behandlingen? 

Opplev å få effekten av en naturlig foundation på huden som varer i flere måneder, tenk deg følelsen av å slippe å slavisk pudre, sminke eller sparkle huden hver eneste morgen for å kamuflere ujevne toner i huden. 

Ingen flere skjolder, misfargede klær eller irritasjon over ett matt lag med pudder eller brunkrem.  Behandlingen vil gi de aller fleste svært god effekt og vesentlige merkbare forskjeller i huden, de som har røde soner, mørke ringer rundt øyne, pigment flekker etc vil se enda større effekt av behandlingen. Repeterende behandlinger fører også til at porene krymper og enda jevnere kamuflering av problem-områder. 

 

Målet er ikke å skape porselen hud eller en heldekkende effekt, dette er en bb krem som gir en jevn, glødende og frisk tone i huden som skal avskaffe morgen ritualet!  Behandlingen tilpasses alle hud-toner, fra helt lyse til de mørkeste og kan utføres på alle steder på kroppen! -Som feks bikinilinjen eller bak albuer som er blitt mørke osv. 

 

Husk Dashing har alle sertifikater og godkjenninger for smittevern!  Denne behandlingen krever forenklet pre konsultasjon dersom du ikke har utført pigmentering eller tatovering på kroppen tidligere. Dette for å utelukke at sykdoms historikken din kan påvirke helings resultatet og til din egen trygghet.  Send meg gjerne en mail eller spørsmål om du ønsker! Se under for kontakt informasjon.

 

Spørsmål og svar

 

1. Hvor lenge varer det

Avhengig av hvor mange ganger du har fått dette utført så vil det vare i ca 4 måneder. Økende økt vil føre til økt levetid og forbedret dekning. For noen trengs det en ekstra refill for å skape bedre dekk av mørke området på huden.

 

2. Er det vondt?

Behandlingen starter med en god rens, og deretter noen minutter med bedøvelse krem som påføres huden og må virke litt, dette eliminerer den kilende prikkete følelsen mange får. Behandlingen er ikke smertefull uten men kan for enkelte oppleves noe ubehagelig, det anbefales derfor alltid en runde med bedøveleses krem. Etter behandlingen kan det være en viss grad av rødhet etterpå. Dette avtar kort tid etter. 

 


3. Er det noen bivirkninger?

Normal hudtype har som oftest ikke mer enn en dag nede tid, og du kan sette på sminke umiddelbart. 
Svært følsom hud vil kreve opptil 3 dager med nedetid, gjør det på en fredag så har du helgen på å heles om du vet du har sensitiv hud.  

 


4. Hvor lenge er hver økt?

Hver sesjon varer i ca 1,5 timer. Her er rens, peeling og foundation effekt mesoterapi inkludert. 

 


5. Hvor mye koster det?

Seriebehandlinger etter avtalt pris.  

 


6. Er det trygt?

Absolutt! KFDA godkjent. 100% naturlige ingredienser! Gir umiddelbare resultater etter bare 1 behandling. Parabenfri, luktfritt, alkoholfritt, vegan vennlig, fri for farlige fargestoffer, hypo allergenisk. BB Meso Glow er et meso serum som inneholder hyaluronsyre, vitaminer og naturlige mineralpigmenter.

 

Målgruppe for behandlingen

 • For alle aldre
 • For både menn og kvinner
 • For forskjellige hud nyanser
 • For tørr, normal og blandet hud
 • For de med store porer
 • For hud med pigmentering eller fregner
 • For grå og livløs hud
 • Lyser opp alder flekker
 • For deg med ujevn tone
 • For deg med misfarging (hypopigmentering)
 • For deg med røde pigmenter på ansiktet
 • For deg med overfladiske blodkar på ansiktet ditt

Del:

Facebook
LinkedIn

Mest populære

Sosiale medier

Timebestilling

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!