Beste vippebøy/vippeløft behandlingen i Stavanger får du hos Dashing!

Tykkere vipper med lengre utseende kan nå bli dine med vår unike vippeløft behandling. Vi kan forvandle og forbedre dine naturlige vipper ved å bruke de nyeste teknikkene og fargene for å skape inntrykk av tykkere, lengre vipper. Våre vippebøy behandling inkluderer faring av vipper samt LASH BTX / Filler.

Hva er vippebøy?

 

Lash lift eller vippe bøy som vi sier på norsk er også kjent som eyelash perming eller LVL og er en banebrytende ny teknikk designet for å gi deg lengre utseende vipper uten behov for falske vippe extensions.

 

Vippebøy behandlingen løfter dine naturlige øyevipper ved roten for å skape effekten av lengre, dramatiske og opp løftede vipper.

 

En god måte å forstå en vippeløft behandling er å tenke på det som en perm for vippene dine. Terapeuten din vil gi vippene dine en såkalt C kurve på hver enkelt vippe med et trygt serum, alt mens du lener deg tilbake og slapper av.

 

En vippeløft gir deg et våkent blikk, får øynene dine til å se større og mer våken ut samt at det og gir deg et naturlig ungdommelig utseende vil vi absolutt påstå! 

 

Behandlingen tar under en time og er ikke smertefull i det hele tatt – faktisk sovner mange av våre klienter i løpet av prosessen!

 

Vippeløftet varer vanligvis mellom fire og seks uker og vil avta naturlig, så det er ingen grunn til å komme tilbake til vår salong før du er klar for din neste behandling.

 

Hvorfor velge vippeløft?

 

Vippeløft er et utmerket alternativ til vippe extensions – spesielt hvis du foretrekker et mer naturlig utseende. Mange av våre kunder som har lange, men rette vipper elsker denne tjenesten, siden bøyen får vippene til å se langt lengre ut og gir dem et mer ungdommelig utseende.

 

Dette er et flott alternativ for ferien eller i de varmere månedene, siden de ikke krever noe ekstra vedlikehold og ser friske og naturlige ut – det perfekte utseendet for å slappe av ved bassenget eller stranden!

 

Det er også populært å kombinere vippeløft med vår vippefargingstjeneste, da dette får vippene dine til å se lengre, mørkere og generelt mer saftige ut! Derfor er den inkludert sammen med Lash BTX / Filler som gir vippene en tykkere utseende!

 

Så hvis du er lei av konstant å bruke mascara, eller blir skremt av vippe extensions, er en vippeløft den perfekte skjønnhetsbehandlingen for deg! Du kan oppnå et nydelig sett med lekre elegante vipper på én enkel avtale!

 

Ta kontakt 

 

For mer informasjon om vår Lash Lift / Vippebøy-tjeneste, ikke nøl med å kontakte vårt vennlige team på 91 9000 50! Eller kom å besøk oss i våre nydelige lokaler like utenfor Stavanger- på Vaulen! PS. Se gjerne instagram og FB for flere kunde bilder! Helt ekte, uredigerte bilder av ekte mennesker!

Del:

Facebook
LinkedIn

Mest populære

Sosiale medier

Timebestilling

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!