Tatovere leppene i Stavanger? Vi har lip blush ekspertisen!

Lip blushing hos Dashing i Stavanger er en type semipermanent kosmetisk tatoveringsprosedyre som oppnås ved å tattovere pigmenter inn i leppene dine ved hjelp av små delikate nåler. 

 

Selv om det også noen ganger kalles leppetatovering, er dette mer en kosmetisk forbedring og endring i stedet for tradisjonell tatoveringskunst. Lip blushing fokuserer på å endre både farge og perfeksjonere formen for å skape yngre lepper med en deilig frisk farge. Alles lepper er forskjellige, og det er ingen standard for alle. Hver eneste kunde får sitt eget skreddersydde behandlingsopplegg.

 

Våre kunder vil alltid bli rådført med hva som er anbefalt til deres utgangspunkt og premisser. Men hvis du ønsker å endre utseendet eller fargen på leppene dine uten å skape dramatiske unaturlige forandringer så er dette løsningen for deg. Farge paletten vi har på klinikken er fra de lyseste duse fargene til de sterkeste rødtonene. 

 

Dashing er en av Norges mest erfarne på området og disse behandlingene utføres daglig ved klinikken.

 

Litt om gjennomføringen:

 For det første vil vi gå i gang med å anvende en bedøvelseskrem på leppene dine slik at du har det komfortabelt gjennom hele behandlingen. Mens du venter på at bedøvingsmidlet skal gi effekt, vil din behandler gå gjennom ønsket leppeform og tone, samt eventuelle skisser som trenger din godkjenning. Deretter jobber vi inn pigment i leppene dine ved hjelp av små nåler som er spesiallaget for disse behandlingene. Dette gjøres i flere lag for å bidra til å skape en jevn tone. I alt kan prosessen ta mellom 1 og 3 timer. 

 

Hvor permanent er det? 

Behandlingen regnes som en semipermanent prosedyre. Dette betyr at du må gjenta prosessen med noen års mellomrom for å opprettholde resultatene. Hyppig peeling av leppene, soleksponering og røyking kan få pigmentet til å falme raskere. 

 

Annet

Unngå å ta naproxen, ibuprofen eller aspirin på forhånd, samt kosttilskudd som fiskeolje, hvitløk, gingko og vitamin E – disse kan øke blødninger og blåmerker.  Er du utsatt for herpes munnsår må du kontakte fastlegen for en tablettkur som må tas 3 dager før behandlingen og minimum 2 dager etter behandlingen.

 

Hyperpigmentering lepper- En alvorlig side effekt

Vurderer du permanent makeup på leppene dine og har toner som kan trigge en hyperpigmentering så risikerer du å få svarte lepper om dette gjøres av noen som er uerfarne. Vi har full kontroll på risikoene og hvordan vi eliminerer  dette. Vi har jobber med fargeteori i en årrekke og kan faget vårt- fargenøytralisering er svært viktig for deg med mørke lepper.

Del:

Facebook
LinkedIn

Mest populære

Sosiale medier

Timebestilling

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!