Brudestyling

Vårt arbeid som din brudestylist

Skjem bort deg selv til den store dagen med vår eksklusive bryllupsmeny.
 
Vår skreddersydde behandlingspakke tilbyr en luksuriøs opplevelse av avslapning og skjønnhet, designet for å forberede deg som brud for ditt mest minneverdige øyeblikk.
 
Utforsk vårt utvalg av spesialbehandlinger som gir glød til huden, perfeksjonerer håret og gir avslappende velvære fra topp til tå.
 
La Dashing MediSPA være din personlige stylist på den store dagen. Vi kan skreddersy behandlinger  som forbereder huden din til begivenheten, hårstyling, drømme make up, negler, vipper, alt du måtte trenge..
 
Føl deg trygg på at du er i trygge hender på bryllupsdagen. La oss veilede deg steg for steg gjennom det perfekte utseendet som er laget nettopp for deg.
 
Du kan bestille en konsultasjon og vi blir enige om hva som passer deg best i henhold til din hudfarge, øye- og ansiktsform, sammen med hårlengde, stil og tilstand.
 
Vi ser frem til å være en del av bryllupsdagen deres, hos oss er ingen henvendelser for store eller for små, vi innfrir det meste så lenge det gjør deg lykkelig.

Brudestyling sminke og hår

Det er viktig å se og føle seg best mulig på bryllupsdagen, og det er derfor vi tilbyr å skreddersy hele behandlingsforløpet for å gjøre dagen til en hyggelig opplevelse for deg. 
 
Våre stylister kan utføre hår oppsett / styling og sminke på den lokasjonen du ønsker. 
 
Kontakt oss for oppsett av brudehår og sminke så tidlig som mulig. 
 
Vi tilbyr gratis konsultasjon, denne kan bestilles under "timebestilling".
Slide

Book time

Legg igjen kontaktinformasjonen din, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig. Vi er her for å hjelpe deg.

  Ring oss
  Ring oss for å få mer informasjon om våre bryllupstjenester eller for å bestille time.
  +47 51 73 15 20

  Send oss ​​en melding

  Legg igjen en melding, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig. Vi vil gjerne høre fra deg.

   Abonner på nyhetsbrevet vårt

   Abonner på nyhetsbrevet vårt

   Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

   Du har registrert deg!