Kjemisk peeling – Med dokumentert effekt!

Kjemisk peeling – med dokumentert effekt til hvert sitt formål og problemstilling

 

Ønsker du å revitalisere din hud og få tilbake dens naturlige glød? Er det andre utfordringer eller ønsker du bare å forebygge aldringstegn? Solskader? Melasma? Eller kanskje en party peel eller askepott peel? Hos Dashing MediSPA tilbyr vi en rekke avanserte peeling behandlinger, inkludert Lira’s lactic clean peeling, vita brite peeling og mineral retinol solution peeling. 

 

Disse behandlingene er designet for å gi deg en sunnere, jevnere og ungdommelig hud.

 

Lira’s Lactic Clean Peeling

Lira’s lactic clean peeling er en skånsom, men effektiv peelingbehandling som er ideell for alle hudtyper. Den inneholder melkesyre, som forsiktig eksfolierer døde hudceller og forbedrer hudens tekstur. Denne peelingen er spesielt egnet for de som ønsker å redusere fine linjer, pigmentflekker og akne arr.

 

Vita Brite Peeling

Vita brite peeling er perfekt for de som ønsker en jevnere hudtone og en sunnere glød. Denne behandlingen inneholder kraftige antioksidanter som bidrar til å redusere hyperpigmentering og forbedre hudens struktur. Vita brite peeling er velegnet for de som lider av ujevn hudtone, solskader og aldersflekker.

 

Mineral Retinol Solution Peeling

Mineral retinol solution peeling er en høytytende peelingbehandling som inneholder retinol og mineralsalter. Den er ideell for de som ønsker å redusere synlige tegn på aldring, inkludert rynker og fine linjer. Denne peelingen gir en umiddelbar oppstrammende effekt og stimulerer kollagenproduksjonen for en fastere hud.

 

Hvem kan dra fordel av peelingbehandlinger?

Peelingbehandlinger er tilpassbare og kan tilpasses ulike hudtyper og behov. Våre erfarne hudpleiespesialister vil vurdere din hud og anbefale den mest hensiktsmessige peelingbehandlingen for deg. Peeling kan utføres ikke bare i ansiktet, men også på kroppsdeler som hals, bryst, hender og rygg.

Hvilke Hudproblemer Kan Peelingbehandlinger Løse?

  • Reduserer fine linjer og rynker
  • Behandler akne og akne arr
  • Forbedrer hudens tekstur
  • Reduserer pigmentflekker og aldersflekker
  • Gir en sunnere glød
  • Stimulerer kollagenproduksjon

 

Forsiktighetsregler etter en peeling

Etter en peelingbehandling er det viktig å ta noen forholdsregler for å beskytte den nyoppdagede huden din. Dette inkluderer å unngå overdreven soling, bruke solkrem daglig, og unngå aggressive produkter som kan irritere huden.

 

Anbefalte produkter til Hjemmebruk

For å opprettholde og forlenge resultatene fra dine peelingbehandlinger, anbefaler vi produkter til hjemmebruk som er skreddersydd for din hudtype. Våre hud eksperter kan hjelpe deg med å velge de riktige produktene for å oppnå de beste resultatene.

 

Usikker på hva du skal bestille? 

Ved Dashing MediSPA er vi forpliktet til å hjelpe deg å oppnå din drømmehud. Våre peelingbehandlinger og skreddersydde løsninger er designet for å gi deg en sunn og strålende glød. Kontakt oss i dag for å avtale en konsultasjon og komme i gang.  Dersom du er i tvil på hvilken peeling du skal velge så kan du bestille en time til peeling så tilpasser vi det når du kommer eller du kan ringe oss. 

Del:

Facebook
LinkedIn

Mest populære

Sosiale medier

Timebestilling

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!