Negler i Stavanger

Dashing er en velrenommert neglesalong i Stavanger som har både veldig gode omtaler og som blant annet tilbyr alt innen negler, manikyr, pedikyr, gel negler med farge, gelenegler design, gellack og fjerning av gel negler. 

Dashing MediSPA- hva du kan forvente hos oss:

 

Erfaren Ekspertise: Hos Dashing MediSPA får du glede av ekspertisen til våre erfarne neglekunstnere. Med årevis av erfaring og dedikasjon til sitt håndverk, sikrer teamet vårt at hver negleopplevelse er av høyeste kvalitet og skreddersydd etter dine ønsker.

Varierte negle behandlinger: Utforsk et bredt spekter av neglebehandlinger som gel, gellack, forsterkning og forlengelse. Uansett om du ønsker en naturlig look eller en dristig design, har Dashing MediSPA det perfekte alternativet for å matche din personlige stil.

Hygieniske standarder:    Vi setter din helse og sikkerhet først. Dashing MediSPA opprettholder strenge hygieniske standarder ved å sterilisere alt utstyr og desinfisere overflater mellom hver kunde. Nyt en trygg og ren negleopplevelse i våre luksuriøse omgivelser.

Spesialisert neglepleie: Enten du er en neglbiter på vei mot sunne negler eller en brud som ønsker en strålende neglefinish, tilbyr vi spesialisert neglepleie tilpasset dine behov. Vårt dedikerte team er her for å veilede deg på reisen mot vakre og velpleide negler.

Bridal excellence: For bruder som ønsker det aller beste, er Dashing MediSPA det ultimate valget for brudenegler. La våre neglekunstnere skape enestående og elegante negler som komplementerer din bryllupsstil, og gir deg den perfekte finishen for den store dagen. 

Jeg er utrolig fornøyd med min opplevelse hos Dashing MediSPA. Brynsformingen og fargingen var akkurat det jeg ønsket, og resultatet oversteg mine forventninger. Ingen over og ingen vedsiden av når det kommer til bryn. Definitivt en plass jeg anbefaler varmt.

Tanika Vågen

Fantastik god service 😊 veldig fornøyd med powder blading/ microblading. Dyprens av ansikt var også til å anbefale👍

Miriama Ingrid Kathleen Sund

Behandlinger ved vår neglesalong i Stavanger:

Gel Negler

Gel negler som forlengelse/forsterkning. Nytt Sett inkl. en valgfri farge. Tillegg ombre/ fransk må bestilles i tillegg utenom. Neglelakk må være fjernet før timen ellers tilkommer det 150,- i fjerning av neglelakk.

Shellack – Gellack  

Alle microblading og brynsbehandlinger krever en perfeksjoneringstime etter førstegangstimen. Dette kalles for refill eller påfyll om du vil. Denne timen er svært viktig for å kunne spisse inn detaljene etter at brynet er ferdig heles fra første runde. 95% av våre kunder er ferdige etter første refill men i svært få tilfeller må man han flere påfyll før resultatet blir perfekt. Når du er ferdig vil du ha glede av brynene i lang tid fremover, de fleste tar ny fargeoppfriskning etter 1-1,5 år, men viktig at det gjøres innen 2 år. Refill gjelder kun fargeoppfriskning på eksisterende område.

French Nails / Ombre / Baby boomer

Vi tilbyr dette som en tilleggsbehandling til gel negler. 

Pedikyr med en rekke variasjoner

Vi har ett bredt utvalg av fot behandlinger, enten du ønsker en avslappende rens av føttene og negleplaten, eller om du ønsker rens og gellack på beina. Vi har også lang erfaring med forlengelse av tånegler til de som ønsker det. Se vår bestillingsmeny for en komplett oversikt av hva vi tilbyr innen luksuriøs fotpleie.

Fjerning av gel negler eller gellack

Vi tilbyr skånsom fjerning av gele negler og gellack / shellac.

Manikyr

Fil/pussing av negler, rensing av neglebånd og klar UV top coat lakk. 

SPA Manikyr

Nydelig parafin scrub for mykgjøring av hendene, inkl rens og stell av negler med klar topcoat (eventuelt en annen neglebehandling du eventuelt bestiller i tillegg) og neglebånd olje, varmende og fuktende maske på slutten. Anbefales til både kvinner og menn!

Reparasjon av negl

For deg som har vært uheldig og trenger å reparere en negl.

Ewelina Söderlund
Les mer
Veldig fornøyd med microblading, rekomenderer sterkt! Veldig hyggelig samt god og profesjonell service.
Hallfríður Böðvarsdóttir
Les mer
Super service !!! Kjempeflink og hyggelig dame. Jeg har fått microblading og er veldig fornøyd.
Karin Idsø
Les mer
Bedre service skal en lete lenge etter! Første gang jeg har følt jeg har kommet til en profesjonell! Ikke bare fikk jeg en god følelse, men resultatet var likeså! Har fått Microblading og er 100 % fornøyd! Heldige du hvis du får ledig time!
Gerd Tove Lima
Les mer
Kan anbefales på det varmeste. Jeg er kjempefornøyd.
Kine Talina Larsen
Les mer
Kunne ikke vært mer fornøyd med service og resultat 🤩
Michelle Stensland Serigstad
Les mer
Veldig flink! meget fornøyd med resultatet!
Lena Myrnes Flesjå
Les mer
Super fornøyd med bryna mine 😍 Veldig profesjonelt og ikke minst veldig hyggelig dame 😊
Previous
Next

Se flere tilbakemeldinger: På Google  –  På Facebook  –

Her finner du Dashing MediSPA

Dashing MediSPA
Gamleveien 5

4018 Stavanger

Like ved Hinna Kirke – få veibeskrivelse

Gratis parkering like utenfor døren.

Åpningstider: 08 – 16/18
og etter avtale andre tidspunkter.

Alltid ypperlig service, og alltid oppdatert på det siste nye innen hudpleie, negler, microblading m.m.
Anbefales på det varmeste å ta turen her - eller å sende noen du er glad i her - Jeg går ingen andre steder enn her!

Rita Sunde

Ofte stilte spørsmål om negler

Hva er gel negler?

Opplev styrken og glansen av gel-negler som gir et naturlig utseende med langvarig holdbarhet. Du kan velge gel negler med forsterking eller som en forlengelse av neglene dine, vi arbeider med både negletipper og sjablonger. Gel-negler er en type kunstige negler som skaper et estetisk tiltalende og holdbart utseende. Denne teknikken har blitt populær fordi den gir et naturlig utseende samtidig som den gir ekstra styrke og holdbarhet sammenlignet med vanlige negler. Her er noen nøkkelpunkter om gel-negler:

Materiale: Gel-negler lages ved å påføre et tynt lag av gelébasert substans direkte på den naturlige neglen eller på en forlengelse. Gelen herder eller stivner ved hjelp av UV-lys eller LED-lys.

Naturlig Utseende: Gel-negler gir et naturlig og blankt utseende som likner på den naturlige neglen. Dette gjør dem til et populært valg for de som ønsker et mer subtilt og elegant utseende.

Holdbarhet: Gel-negler er kjent for sin holdbarhet og styrke. De er mindre utsatt for sprekker, avskalling og splittelse sammenlignet med andre typer kunstige negler.

Fleksibilitet: Gelen har en viss grad av fleksibilitet, som gir naturlig bevegelse og motstand mot brudd. Dette gjør gel-negler behagelige å ha på.

Allsidighet: Gel-negler er svært allsidige og kan tilpasses etter ønsket lengde og form. De kan også brukes som en forsterking på din eksisterende lenge- på natur negler.

Farging og Dekorasjon: Gel-negler kan enkelt farges med Gellack/ Shellack i ulike nyanser og dekoreres med mønstre, glitter eller andre dekorative elementer, noe som gir et bredt spekter av designmuligheter.

Vedlikehold: Gel-negler krever vedlikehold for å bevare sitt utseende og holdbarhet. Dette kan inkludere påfyll for å fylle ut vekstområdet ved neglebunnen. Våre kunder utfører i snitt refill etter 3 uker pluss 3 dager men ikke lenger enn 4 uker. Refillpris på negler gjelder for påfyll som utføres innen 4 uker fra forrige time.

Gel-negler er ideelle for de som ønsker sterke, vakre negler med et naturlig preg. Våre negleteknikere har god anatomi forståelse og sikrer deg en trygg og delikat behandling.

Hva er Hybrid Gel?

Kombinasjonen av gel og akryl gir en unik tekstur og ekstra styrke, perfekt for de som ønsker det beste fra begge verdener. Vi utfører kun hybrid gel på negler der kunden har mistet meste parten av sin naturlige negleseng som følge av en traume. 

Hva er Gellack / Shellak, hvorfor har de forskjellige navn selv om de betyr det samme?

Hold deg trendy med vårt utvalg av gellack/shellac i alle farger tenkelig. En langvarig neglelakk gele med farge uten kompromiss på kvalitet. 

«Gellack» og «Shellac» er begge varemerker for en type neglelakk som kombinerer egenskapene til vanlig neglelakk og gel-negler. Selv om de ofte brukes om hverandre, er det faktisk noen forskjeller i sammensetning og produksjon.

Gellack:

    • «Gellack» refererer til en type neglelakk som er herdbar under UV- eller LED-lys. Den inneholder en gel-basert formel som gir ekstra holdbarhet og glans. Gellack gir et mer fleksibelt resultat sammenlignet med tradisjonell gel, og det er enklere å fjerne enn gel-negler. Gellack kan være en kombinasjon av gel og neglelakk, og den herder raskt under UV- eller LED-lampen.

Shellac:

    • «Shellac» er også et varemerke, og dette produktet er spesielt utviklet av CND (Creative Nail Design). Shellac er en hybridneglelakk som også kombinerer egenskapene til gel og tradisjonell neglelakk. Det herder også under UV- eller LED-lys. Shellac er kjent for å være tynnere og mer fleksibel enn tradisjonelle geler, og det gir et naturlig utseende. Det er også relativt enkelt å fjerne sammenlignet med gel-negler.

Forskjellen mellom «Gellack» og «Shellac» ligger hovedsakelig i varemerkene som tilbyr dem. De er begge former for hybridneglelakk og deler lignende egenskaper, men de har ulike selskaper som står bak utviklingen og markedsføringen av produktene.

Det er viktig å merke seg at begreper som «gellack» og «shellac» ofte brukes generisk for å referere til lignende typer hybridneglelakk, selv om de teknisk sett kan tilhøre forskjellige varemerker. Uansett hva det kalles, gir denne typen neglelakk vanligvis et langvarig og blankt resultat, og den herdes raskt under lys for økt holdbarhet. Hos Dashing bruker vi ulike leverandører da vi gjennom årenes løp har tilegnet oss en lang erfaring med hva som varer best og som gir lengst holdbarhet, du vil derfor finne store kjente merkenavn og mindre kjente, men alle produktene er godkjent og helt trygge for deg og den som utfører behandlingen!

Hva er French Nails / Ombre / Baby boomer?

«French Nails,» «Ombre,» og «Baby Boomer» refererer til forskjellige neglestiler og designteknikker som er populære innen neglekunst.

French Nails:

«French Nails» er en klassisk neglestil som kjennetegnes av en naturlig basefarge med hvite tippkanter. Den hvite spissen gir en elegant og ren effekt, og denne stilen er ofte valgt for bryllup og andre formelle anledninger. French nails kan også ha varianter som omvendt (hvor basen er hvit og tippene er fargede) eller fargeaccentfrench.

Ombre Nails:

«Ombre Nails» er en teknikk der fargen gradvis endres fra mørk til lys, enten over hele neglen eller fra tippene til basen. Denne stilen gir en jevn overgang av farger og kan variere fra subtile nyanser til mer dristige og kontrastrike fargekombinasjoner. Ombre-negler er ofte valgt for å skape et moderne og stilig utseende.

Baby Boomer Nails:

«Baby Boomer Nails» er en kombinasjon av French nails og ombre-effekten. Denne stilen kjennetegnes av en myk overgang mellom den naturlige basen og de hvite tippene. Effekten skaper en subtil og elegant fusion av farger, og resultatet er ofte en mykere og mer moderne versjon av de tradisjonelle French nails. Baby boomer-stilen er spesielt populær blant de som ønsker et delikat og trendy utseende.

Disse stilene kan tilpasses med forskjellige farger, mønstre og dekorative elementer for å skape unike og personlige negleuttrykk.

Kombinasjonen av gel og akryl

Forsterkning og forlengelse:

Skreddersydde løsninger for de som ønsker å forsterke eller forlenge neglene, tilpasset ønsket lengde og form. Her kan du velge forsterking på naturneglene eller forlengelse med med gel forsterking. 

Farger og Dekor:


Vårt imponerende fargeutvalg og varierte dekoralternativer gir deg muligheten til å skape unike negledesign som passer din personlighet og stil.

Fra trendy mønstre til klassisk eleganse, hos Dashing finner du det du leter etter. Vi innehar ett ekstremt stort utvalg av både farger, swarovski krystaller, dekor og alle tenkelige rekvisitter som trengs for å innfri dine ønsker. Har du ett svært avansert dekor ønsker vi helst at du sender oss ett bilde i god tid før din time slik at din negletekniker kan stille forberedt til deg. Husk å bestille dekor som tilegg til din foretruke negle behandling.

Fornøyde kunder:

Vi har gleden av å ha svært mange faste kunder som stoler på vår ekspertise. Våre kunder setter pris på at vi avsetter god tid og at vi samtidig er effektive. I perioder kan kapasiteten være begrenset, da vi ønsker å opprettholde den høye kvaliteten på våre tjenester. Våre kunder reserverer ofte faste timer 6 måneder frem i tid for å sikre seg de tidspunktene som er mest passende i en travel hverdag, våre kveldstimer og helgetimer blir fort fullt opp og vi anbefaler derfor at du planlegger dine neste besøk i god tid. 

Luksuriøse negle-bord og sterilt miljø:

Trinn inn i vår verden av luksus som vi ofte sier, hvor hvert negle-bord er nøye utformet for å gi deg den ultimate opplevelsen. Vi setter din helse og hygiene først og steriliserer grundig alt utstyr og spriter alle overflater mellom hver kunde, slik at du kan nyte en trygg og ren negleopplevelse. Vi behandler ikke kunder som har neglesopp, det er derfor svært viktig at du ikke reserverer time hos oss om du mistenker at du har det, kontakt oss heller om du mistenker at du kan ha smittsomme sykdommer på neglene dine, vi kan da hjelpe deg med henvisning til lege eventuelt rådføre deg om hva du skal gjøre videre. 

Er du en neglebiter?

Vi har mange års erfaring med neglebiting og vi forstår viktigheten av å komme i bukt med det, du er derfor hjertelig velkommen til å bestille time hos oss når du er klar for å få en frisk og sunn negleseng. Vi passer på å rådføre alle våre kunder videre i prosessen for å etablere en sunn negleseng.

Vi ønsker alle velkommen hos Dashing MediSPA, inkludert våre kjære neglebitere! Hos oss er det ingen behov for å bekymre seg – vi forstår at reisen mot sunne og vakre negler kan være utfordrende. Vårt erfarne team står klare til å skreddersy behandlinger med enten gel eller gellack, slik at du kan nyte vakre og velpleide negler. La oss sammen ta vare på dine negler og hjelpe deg med å oppnå den sunne og strålende neglesengen du fortjener. Velkommen til en oase av velvære og skjønnhet hos Dashing MediSPA!

Brudenegler som oser av eleganse:

Hver sommer fylles vår neglesalong av håpefulle bruder som ønsker seg delikate negler til sitt bryllup! Gjør deg klar hos oss for din store dag med uforglemmelige brudenegler fra Dashing MediSPA. Vårt dedikerte team av neglekunstnere er her for å skape magi på dine fingertupper, med skreddersydde neglebehandlinger som harmonerer perfekt med din brudestil. Fra delikate og romantiske design til dristige og trendy negler – vi gir deg de perfekte neglene som komplementerer din skjønnhet og selvtillit. Gi deg selv den ultimate brudeopplevelsen med brudenegler fra vår delikate neglesalong i Stavanger, hvor eleganse og fortryllende detaljer forenes for å skape minner som varer livet ut. Ta det første skrittet mot bryllupsdagen med negler som stråler like mye som du gjør.

For deg som ønsker de mest luksuriøse og delikate brudeneglene, er Dashing din rette neglesalong. Vi skaper drømmeneglene som gir den perfekte touch til din spesielle dag. Ta gjerne med deg bilder av kjolen og detaljene som skal omkranse deg så finner vi sammen ett design som passer om du ikke allerede har sett for deg noe spesielt. 

Dashing neglesalong – oppdag vår eksklusive neglepleie

Ønsker du negler som ikke bare imponerer, men som også gir en varig estetisk glede?

Velkommen til Dashing – ditt ultimate destinasjon for delikate neglebehandlinger i alle varianter. Vi skaper kunst på fingerspissene, og vårt dedikerte faglærte team er stolte av å tilby et bredt spekter av neglebehandlinger som passer alle preferanser og stiler.

 

Utrolig fornøyd med microblading behandling!! 🤩 Fayros var helt fantastisk på kundeservice og såg akkurat hva jeg trengte for å bli maksimalt fornøyd😁
 

 

Helene Søvik Halleland

Mer om nelger:

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!