PRX-T33 & PRX–T LADY hudbehandling og intimbleking hos Dashing i Stavanger!

Hvis det er forsket på, studert og kan vise til fantastiske resultater så tar vi det inn til intern utprøving, lenge før du som kunde får testet det så har vi testet det på oss selv. Og dette er en behandling som vi elsker, vi elsker den så ekstremt at vi vet ikke hvordan å beskrive følelsene i våre hjerter angående PRX- T33 behandlingen. 

 

Vi var så heldige å få være den første klinikken i Sør Norge til å ta inn PRx- T33 Lady, som er fantastisk for alle som ønsker ett lysere intimområde! Lysere vagina, lysere armhuler, areolaer osv! -Yes vi ønsker normal hudtone i disse områdene og det vil PRX T-33 lady ordne for deg!

 

Vår klinikk i Stavanger er eksperter på hud!

 

Hva er PRX T-33 Biorevitalization Peel?

Enkelt sagt er biorevitaliseringspeelingen (PRX-T33) en hudoppstrammende peeling uten peeling. Eh okay….Så nå som det gav mening;  Det er en forbedret formel av en trikloreddiksyre (TCA) peeling. Denne behandlingen froster ikke huden og kan trygt utføres året rundt og på alle hudtyper!

 

PRX-T33 er en ikke-peeling peeling som ble utviklet som en behandling for barn med arr, den er fantastisk for å korrigere rynker uten injeksjoner, arr etter ansiktsløft, strekkmerker og slapp hud.

 

Dette er en perfekt løsning for de som ikke vil ha nedetiden til en behandling som feks Fibroblast-hudoppstramming, men ønsker lignende resultater. PRX-T LADY® – No needles biorevitalizer er en innovativ peeling utviklet av det italienske selskapet GPQ S.R.L.  Denne behandlingen dukket opp på det europeiske markedet som et medisinsk utstyr i klasse I med CE-merket. 

 

PRX-T LADY® er et nytt produkt designet for kjemisk biostimulering av huden i det intime området. Gir fasthet til huden uten å skade epidermis lyser opp hyperpigmentering for en umiddelbar og langvarig estetisk forbedring ,nålefri og smertefri PRX-T LADY® påvirker ikke overflatelaget på huden negativt, og krever derfor ikke lang restitusjonstid. 

 

Basert på intensiteten av eksponering for huden, refererer det til en median peeling. Dette betyr at den ikke bare fjerner den herdede huden, men trenger dypt inn i huden, virker på det epidermale hudlaget ned til basallaget, og stimulerer det til aktivt å fornye og regenerere.

 

Hvordan fungerer PRX-T33 Biorevitalization Peel?

PRX-T33 inneholder en kombinasjon av trikloreddiksyre, hydrogenperoksid og kojic syre. Peelingen trenger dypt inn og virker på epidermal laget ned til basal laget, og stimulerer det til å regenereres og fornyes. Den er i stand til å fjerne herdet hud uten å skade epidermis.

 

Biorevitaliseringspeelingen brukes til å behandle en rekke hudproblemer:

 • Rundt øyeområdet
 • Strekkmerker
 • Arr
 • Slapp hud
 • Hengende brysthud
 • Melasma
 • Kvise-arr
 • Linjer og rynker
 • Utvidede porer
 • Matt hud

 

Hvordan er en biorevitaliseringsbehandling?

Etter rengjøring og tørking av huden påføres PRX-T33 ved å massere inn i huden til produktet er fullstendig absorbert. Hver økt vil inneholde mellom 2 og 5 repetisjoner av denne protokollen.

Deretter vaskes og skylles huden med vann gjennomvåt pute, etterfulgt av en fuktighetsgivende og nærende krem. Dersom vi vurderer at behandlingen skal knyttes til microneedle behandling vil du bli orientert med det før vi starter. 

PRX T-33 Behandlingen varer vanligvis i omtrent 30 minutter og det er ingen nedetid.

 

Hva er fordelene med Biorevitalization Peel?

Her er noen av fordelene med PRXT33 Peel:

 • Passer for alle hudtyper
 • Smertefri behandling
 • Bidrar til å styrke hudens glød og glans
 • Umiddelbar følbar oppstramming
 • Umiddelbar hydrering av huden
 • Ikke-invasiv hudoppstramming
 • Det er ikke fotosensibiliserende, så du kan gjøre det i sommermånedene
 • Umiddelbare resultater
 • Ingen nedetid – Ingen blåmerker, rødhet, slik at du kan komme rett tilbake til hverdagen

 

PRX-T LADY – Hudbleking for intimsoner og mørke hudområder

Den revolusjonerende biorevitaliseringen uten nål for intime deler. Krono-aldring og hyperpigmentering av ytre kvinnelige intim områder er en utbredt bekymring, som forverres des eldre vi bli.  GPQ har utviklet PRX-T Lady for å hjelpe kvinner med utfordringen, en helt smertefri behandling

 

Innovasjonen av denne estetiske medisinske behandlingen for kvinnelige intime deler, ingrediensene bidrar til å tone og lysne huden på en helt trygg måte og å skade huden, hemmeligheten består i formuleringen, som kombinerer de positive effektene av tre komponenter i ett unikt produkt: hydrogenperoksid, trikloreddiksyre (33%) og kojicsyre ( 5 %).

 • smertefri, ingen nåler
 • ingen frosting
 • oppstrammende effekt
 • lysende effekt
 • 10-15 minutter å utføre behandlingen
 • ingen nedetid, gir umiddelbar effekt 
 • trygt og diskret

 

Med PRX-T Lady er det mulig å trygt og enkelt behandle tegn på aldring (kronoaging) og hyperpigmentering av det kvinnelige intimområdet, rundt anus og ved areola. I tillegg oppnås en effektiv belysning av det ytre intime området til kvinnen. Huden i intimområdet er spesielt sensitiv og preges av aldringstegn, men også av livsstilsfaktorer. PRX-T Lady gir en estetisk medisinsk behandling for oppstramming av huden og for å fjerne mørke sjenerende områder. Ønskede områder gjenopprettes til sin opprinnelige estetikk i en smertefri, nålefri behandling med PRX-T Lady. Det spesielle med dette produktet er dets enkle, raske påføring. Med maksimalt kun 15 minutter per økt oppnår kundene optimale resultater uten nedetid. I tillegg til den originale faste hudtonen har dette produktet en lysende effekt. Den kan brukes ikke bare på det ytre intime området, men også på armhulene, areola og anal bleking ++. 

 

Behandlingen er vanligvis fullført etter tre til fem økter. For langvarige vakre resultater, arbeider PRX-T Lady med en formel av H2O2, TCA og kojicsyre. Disse aktive ingrediensene stimulerer hudregenerering og har en ufarlig lysende effekt. 

 

Dashing MediSPA ligger like utefor Stavanger i Gamleveien 5, kom gjerne innom for en hyggelig prat!

Del:

Facebook
LinkedIn

Mest populære

Sosiale medier

Timebestilling

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!