Hva er keratin-behandling av håret

Keratinbehandling har blitt et populært begrep i skjønnhetsindustrien, spesielt når det gjelder hårpleie. Denne behandlingen er kjent for å tilby en rekke fordeler for ulike hårtyper, spesielt for de som sliter med frizz og uregjerlig hår. Men hva innebærer egentlig en keratinbehandling, og hvilke fordeler kan den tilby?

 

Hva er keratinbehandling?

 

Keratinbehandling er en hårutjevningsprosess som effektivt reduserer frizz og øker hårets glatthet. Keratin, et protein som naturlig finnes i håret, påføres og forsegles inn i håret ved hjelp av varme. Dette resulterer i langvarig glatthet og en mer kontrollerbar hårmanke.

 

 

Fordelene med keratinbehandling

  1. Frizz-kontroll og langvarig glatthet: En av de største fordelene med keratinbehandling er dens evne til å temme frizz og gi håret en silkemyk finish.
  2. Reparasjon av Skadet Hår: Behandlingen er også kjent for å reparere og gjenopprette skadet hår. Ved å tilføre protein til håret, hjelper det med å styrke og gjenopplive skadet hårstruktur.
  3. Hårpleie og Hårgjenoppretting: Keratinbehandlinger bidrar til å forbedre den generelle helsen til håret. De tilfører nødvendig fuktighet og styrke, noe som er essensielt for hårets helse.
  4. Glansfullt Hår: Etter en keratinbehandling, vil du merke at håret ditt ser mer glansfullt og livlig ut.
  5. Varmebeskyttelse: Behandlingen legger til et beskyttende lag som kan hjelpe med å beskytte håret mot skader forårsaket av varmeverktøy.
  6. Langvarige Resultater: En av de mest tiltalende aspektene ved keratinbehandling er dens langvarige effekt, som kan vare i flere måneder.

Keratinbehandling er en utmerket løsning for de som ønsker å forbedre hårets tekstur og utseende. Det er viktig å huske på at etterbehandling krever spesiell omsorg, som å bruke sulfatfri sjampo for å opprettholde resultatene. Som med alle hårbehandlinger, er det anbefalt å konsultere med en profesjonell frisør for å sikre at denne behandlingen er riktig for din hårtype og tilstand.

Del:

Facebook
LinkedIn

Mest populære

Sosiale medier

Timebestilling

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!