Areola Brystvorte Tatovering

Areola restaureringsprosedyren er en avansert permanent tatoverings paramedisk prosedyre som korrigerer brystvortenes farge, størrelse og form. Dashing sin innehaver Fayroz Chamdid har mange års erfaring på området og spesialiserer seg innen paramedisinsk tatovering. Vi er den eneste private aktøren som utfører areola tatovering /pigmentering i Stavanger området og bistår kunder fra hele landet.

 

Denne prosedyren anses ofte for det siste trinnet etter større brystrelaterte operasjoner, inkludert brystreduksjon, mastektomi, brystrekonstruksjon og brystimplantater. Slike prosedyrer resulterer ofte i delvis eller en fullstendig fjerning av brystvorten. Denne prosedyren gir kvinner og menn valg av form, størrelse og farge på areolaen og gjenskaper form og gir en naturlig fargede areola med 3D look. Denne 3D teknikken er alfa omega for å kunne gjenskape en natur tro areola.

 

For pasienter som har fått brystvorten sin fjernet gjennom kirurgi, vil denne prosedyren der vi bruker pigmenter med forskjellige nyanser og toner samt avansert skyggeleggings effekt være med på å skape en illusjon av brystvorten med en realistisk areola uten ytterligere kirurgi.

 

Denne prosedyren er også gunstig for klienter som bare har uregelmessige eller naturlig fadet/lyse areola, eller foretrekker større areolaer etter brystforstørrelse.

 

Areola utført av Fayroz Chamdid

 

Denne prosedyren er også tilgjengelig for menn som ønsker å forbedre utseendet til deres areolas på grunn av fading, eller for å øke størrelsen eller skape symmetri.

 

Fargevalg for Areola restaureringsprosedyren

Som med alle våre permanente tatovering prosedyrer, er fargevalg et kritisk skritt. Fargevalg krever et kunstnerisk øye som kombinerer riktig teknikk med mange års erfaring innen pigmentering og 3D teknikker.

Hver enkelt persons naturlige hudtoner blir evaluert, så vel som de naturlige pigmenteringene i eksisterende areolaer. Innen noen uker etter prosedyren vil fargen lyse huden restaureres etter endt skorpedannelse. I mellomtiden er det svært viktig at du behandler areolaene som ett åpent sår og skåner de for omgivelser eller handlinger som kan medføre infeksjon.

 

Areola-prosedyren

Kundenes komfort og sikkerhet er alltid en prioritet.

 

Hver prosedyre starter med en konsultasjon. Hensikten med konsultasjonen er å forstå hver enkelt persons mål og å evaluere kundens nåværende tilstand.

 

Hvis brystkirurgi eller rekonstruksjon er blitt utført, vil de eksisterende arrene vurderes nøye for å sikre at de er modne nok før pigmentering påføres.

 

Dette er avgjørende for å redusere risikoen for infeksjon og forbedre fargepigmenteringen. Nb. Arr som blir tatovert er svært komplekst og vil for noen kreve hyppigere refill.

 

Når pigmentet er påført er den viktigste helbredelsestiden ca 5-7 dager, man føler kanskje litt sår de første 24 timene. Det er ingen smerte i ettertid og du kan fint dra tilbake til jobb etc.

 

Du kan ha kontinuerlig skorpedannelse og en følelse av noe stram følelse i huden i 2-3 uker deretter vil dette avta og huden restaureres gradvis.

 

Hver klient vil motta detaljerte etterbehandlingsinstruksjoner etter endt behandling.

 

Inkludert i hver av behandlingene er after care kits med instruksjoner om hvordan man skal behandle området etter behandlingen.

 

» … heldige er den ubesvisste sjelen, den som har alt, som vet ingenting, og som ikke trenger å vite hva denne kunstformen handler om…»

 

Direkte fra utførende: Ønsker deg hjertelig velkommen til å ta en prat om det er noe du lurer på, ring klinikken direkte og om du ønsker å snakke med meg så blir du henvist til mitt direkte nummer, jeg skal ta godt hånd om deg i denne etappen, som for veldig mange er den siste delen av det som har vært en vanskelig vei. Jeg har vært her for mange vakre kvinner, og jeg hjelper gjerne deg også. Disse oppdragene er mine hjertesaker og det jeg brenner for aller mest. På min benk kan du senke skuldrene og vite at du blir trygt ivaretatt. Les gjerne anmeldelser på  timma og facebooksiden til Dashing om andres opplevelse.

 

Med vennlig hilsen

Fayroz Chamdid

Linergist og utførende

Kontakt oss gjerne på kontakt@dashinghud.no om du lurer på noe.

Tekst er utarbeidet av og tilhører Dashing v/ Fayroz Chamdid.

Kopiering eller gjenbruk av tekst er ikke tillatt uten avtale. 

Del:

Facebook
LinkedIn

Mest populære

Sosiale medier

Timebestilling

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!