Få en smertefri og behagelig fjerning av hudfliker og stilkvorter hos oss.

Effektiv fjerning av hudfliker og stilkvorter for en glattere hud.

Dashing MediSPA i Stavanger er:

  • Ekspertise: Vårt erfarne team av profesjonelle utøvere er grundig opplært.
  • Hygiene: Vi følger strenge hygienestandarder og bruker engangsutstyr for å sikre trygg og ren behandling for hver kunde. 
  • Kvalitetsprodukter: Vi bruker kun topp kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører for å sikre minimalt ubehag og maksimal effektivitet.
  • Personlig tilnærming: Vår tilpassede tilnærming sikrer at hver kunde blir møtt med respekt, komfort og skreddersydd omsorg gjennom hele prosessen.
  • Avslappende atmosfære: Våre moderne og innbydende lokaler skaper en avslappende atmosfære, slik at kundene kan føle seg komfortable og trygge gjennom hele opplevelsen.
  • En landsdekkende kursholder i alle teknikker.
  • Dashing MediSPA innehar alle godkjenninger for smittevern.

Flink, veldig nøye og super koselig!

Linn F.

Dyktig og nøyaktig. Anbefales. Utrolig fornøyd

Linda JL

Skin tags | Stilkvorter fjerning - Ingen smerte eller ubehag

Fjerning av skintags

For fjerning av Skin Tags eller Stilkvorter. Skin tags oppstår ofte på halsen, i armhulen eller under brystene. De er ikke farlige, men kan være irriterende. Disse kan fjernes enkelt og effektivt med Diatermi (eller steril strømpe) Det er en strømførende nål som fjerner utvekster som stilkvorter, skin tags. Pris er for første time max 3 stk skintags. Dersom det er flere enn 3 skin tags som skal fjernes gis det 50% på inntil 3 nye til.

 

Ewelina Söderlund
Les mer
Veldig fornøyd med microblading, rekomenderer sterkt! Veldig hyggelig samt god og profesjonell service.
Hallfríður Böðvarsdóttir
Les mer
Super service !!! Kjempeflink og hyggelig dame. Jeg har fått microblading og er veldig fornøyd.
Karin Idsø
Les mer
Bedre service skal en lete lenge etter! Første gang jeg har følt jeg har kommet til en profesjonell! Ikke bare fikk jeg en god følelse, men resultatet var likeså! Har fått Microblading og er 100 % fornøyd! Heldige du hvis du får ledig time!
Gerd Tove Lima
Les mer
Kan anbefales på det varmeste. Jeg er kjempefornøyd.
Kine Talina Larsen
Les mer
Kunne ikke vært mer fornøyd med service og resultat 🤩
Michelle Stensland Serigstad
Les mer
Veldig flink! meget fornøyd med resultatet!
Lena Myrnes Flesjå
Les mer
Super fornøyd med bryna mine 😍 Veldig profesjonelt og ikke minst veldig hyggelig dame 😊
Previous
Next

Se flere tilbakemeldinger: På Google  –  På Facebook  –

Her finner du Dashing MediSPA

Dashing MediSPA
Gamleveien 5

4018 Stavanger

Like ved Hinna Kirke – få veibeskrivelse

Gratis parkering like utenfor døren.

Åpningstider: 08 – 16/18
og etter avtale andre tidspunkter.

Alltid ypperlig service, og alltid oppdatert på det siste nye innen hudpleie, negler, microblading m.m.
Anbefales på det varmeste å ta turen her - eller å sende noen du er glad i her - Jeg går ingen andre steder enn her!

Rita Sunde

Ofte stilte spørsmål om Skin tags | Stilkvorter fjerning:

Hva er hudfliker og stilkvorter?

Hudfliker, også kjent som skin tags, er små, myke hudvekster som vanligvis forekommer på halsen, under armene, under brystene eller i lysken. Stilkvorter er lignende, men har en tynn stilk som forbinder dem til huden.

Er fjerning av hudfliker og stilkvorter smertefullt?

Vanligvis er fjerning av hudfliker og stilkvorter smertefri. Prosedyren kan forårsake en liten prikking eller ubehag, men de fleste opplever minimalt med ubehag.

Hva er de vanligste metodene for fjerning av hudfliker og stilkvorter?

Våre metoder betraktes som none invasive, det vil si de ødelegger ikke den naturlige hudbarrieren. Dermed vil det ikke oppstår noe traume eller kutt mot huden som kan føre til blødning. Vi bruker sterile strømper eller ionisert plasma gass.

Hvor lang tid tar det å fjerne hudfliker og stilkvorter?

Tiden det tar å fjerne hudfliker og stilkvorter avhenger av antall og størrelse på vekstene. Mindre vekster kan fjernes på noen få minutter, mens større områder med mange små eller flere vekster kan ta lengre tid.

Er det noen risikoer eller bivirkninger forbundet med fjerning av hudfliker og stilkvorter?

Fjerning av hudfliker og stilkvorter er vanligvis trygt, men det er en liten risiko for infeksjon, arrdannelse eller svært sjeldent en liten blødning. Dette er imidlertid sjeldent.

Hvor lenge tar det før huden leges etter fjerning av hudfliker eller stilkvorter?

Huden etter fjerning av hudfliker eller stilkvorter vil vanligvis leges i løpet av noen få dager til en uke. Det er viktig å følge behandlerens instruksjoner for etterbehandling for å fremme rask og sunn helbredelse.

Hvor kan jeg få fjernet mine hudfliker eller stilkvorter?

Hos Dashing MediSPA. Det er viktig å velge en kvalifisert og erfaren profesjonell aktør for å sikre en trygg og effektiv prosedyre.

Utrolig fornøyd med microblading behandling!! 🤩 Fayros var helt fantastisk på kundeservice og såg akkurat hva jeg trengte for å bli maksimalt fornøyd😁
 

 

Helene Søvik Halleland

Din følelse av komfort er vårt mantra

Ved Dashing MediSPA følger vi en grundig prosess for å sikre en komfortabel og effektiv opplevelse under alle våre behandlinger. Her er hvordan en typisk time med oss foregår:

Konsultasjon og rådgivning: Før behandlingen starter, vil en av våre erfarne terapeuter konsultere deg om dine preferanser og eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi tilpasser behandlingen etter dine behov og gir deg informasjon om hva du kan forvente.

Forberedelse: Terapeuten vil forberede det aktuelle området ved å rengjøre huden grundig.

Fjerning: Vi bruker sterile strømper som vi skyter på huden, dette merker du ingen ting av, deretter plastres området slik at strømpen får ligge uforstyrret de neste dagene. I noen tilfeller der det er svært mange og at størrelsen er for små til å bli behandlet med strømpe så bruker vi ionisert gass som kjennes som ett bittelite stikk som knapt varer i ett sekund. 

Etterbehandling: Ingen særlige hensyn å ta annet enn å passe at området er utforstyrret. Når tags er fjernet vil den etterlate ett lite arr som etterhvert vil lysne. Husk å bruke solfaktor 50 når du oppholder deg ute.

Rådgivning om etterbehandling: Terapeuten vil gi deg råd om hvordan du best kan ta vare på huden din etter behandlingen.

Oppfølging: Vi setter pris på dine tilbakemeldinger og du er alltid velkommen til å kontakte oss om du har spørsmål i ettertid.

Ved Dashing MediSPA prioriterer vi din komfort, sikkerhet og tilfredshet gjennom hele prosessen.

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!