Våre behandlinger

Vi forbedrer individuell skjønnhet med toppmoderne teknologier og personlig service. Vårt profesjonelle team er klar til å yte den beste servicen du noen gang har hatt.

Negler

Gel polygel 1375,-
Gelenegler, etterfyll 1075,-
Fjerning av gelenegler 600,-
Shellac, nye 690,-
Shellac, etterfyll 660,-
Gelelakk, nye med forsterking 890,-
Fjerning av shellac 400,-
Shellack refill med forsterking- FASTE KUNDER 685,-
Dekor på negler 25,-
Spa manikyr 475,-
Manikyr 375,-
Reparasjon av en negl 100,-
Tillegg Ombre - Fransk 250,-
Shellack Modellpris hos Rita 300,-

Fotbehandlinger | Pedikyr

Spa-fotbehandling Pedikyr 850,-
Spa pedikyr full luksus 1350,-
Parafin og Avocado Scrub legger 750,-
Shellack på føtter 990,-
Tillegg fransk gellack i fotbehandling 250,-
Tillegg fjerning av gellack i behandling ved ny påførelse 150,-
Fjerne gellack føtter uten ny gellack 300,-
Negleprotetikk - 30 min 745,-
Forlengelse gel negler føtter 1690,-

Vipper og bryn

Vippe extensions påfyll klassisk Ekspress 500,-
Fjerning av vippe-extensions 200,-
Farge og forming av bryn 425,-
Farging av vipper 225
Brow lift 875,-
Forming av bryn 225,-
Vippeløft og farging av vipper 825,-
Vippeløft og brynlaminering 1500,-
Modell vipper klassisk 500,-
service image

Microblading, microshading, pudder bryn, fjerning av PMU

Konsultasjon brynsbehandlinger
Microblading: Øyebryn 4800,-
Powder brows 4600,-
Microblading - påfyll inne 8 uker 990,-
Microshading 4600,-
Microblading - påfyll innen 2 år 2600,-
Fjerning av gammel PMU - 1.gang 2100,-
Fjerning av gammel PMU - 2. gang 1250,-
Powder brows Refill innen 2 år 2600,-

Permanent makeup lepper og eyeliner, fjerning av PMU

Konsultasjon Lepper
Permanent Make Up: Lepper 4300,-
PMU - lepper kontour 3200,-
Påfyll PMU - lepper innen 8 uker 1200,-
Påfyll PMU - kontour ELLER skravering lepper innen 2 år. 2500,-
Fjerning av PMU inkl konsultasjon - Første gang 2100,-
Fjerning av gammel PMU - 2. gang 1250,-
Permanent Make Up: Eyeliner 2800,-
Permanent Make Up: Eyeliner pixel 3600,-
PMU - eyeliner nede 2100,-
PMU - eyeliner kombo oppe og nede 4990,-
Permanent Make Up: Eyeliner Smokey Eyes 4800,-
Påfyll PMU - eyeliner innen 2 år - Kun ett område 1900,-
PMU Eyeliner refill 1 område innen 8 uker 1200,-
PMU Eyeliner 2 områder innen 8 uker 1700,-

Areola tatovering, tricopigmentering, scalp micropigmentering og arr kamuflasje

Konsultasjon Areola
Areola - Rekonstruering 7200,-
Areola - Forbedring 5800,-
Areola refill innen 8 uker 1700
Areola - Refill 2 år > 3800,-
Konsultasjon - tricopigmentering 750,-
Tricopigmentering gjennomføringstime
Arr kamuflering

Hud og kroppspleie

Konsultasjon Hudpleie
Dyprens 925,-
Dashing signature dry body skin candy scrub rescue - Hele kroppen 1295,-
Mekanisk rengjøring / Dermaplaning med LED Terapi 1100,-
Kjemisk peeling 1390,-

Består av en unik kombinasjon av melkesyre (AHA), mandelsyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salisylsyre (BHA) som effektivt reduserer synligheten av fine linjer, rynker og pigmentflekker, samtidig som den gir jevnere, fastere og friskere hud. Forvent noen dager med rødhet og moderat flassing. Behandlingen inkluderer rens, damp, utklemming og PRO Peeling. Avsluttes med avkjølte ansiktsballer og en beroligende kollagenmaske som du vil elske! Spør oss gjerne om pakketilbud med seriebehandling.

Microneedling 1800,-

En behandling med Microneedle / DermaPen kan sammenlignes med effekten av en mildere fraksjonert laser, men med mye mindre bivirkninger og kortere langt kortere tilhelingstid. Vi fører de beste serumene i verden fullspekket med aktive ingredienser , mot aldringstegn, fine linjer og hyperpigmentering som vi sammensetter helt individuelt tilpasset til hver eneste kunde og hudens behov. Denne behandlingen har nedetid. Timen inkluderer en konsultasjon i forkant av gjennomføringen. Pris er pr behandling, problem hud krever hyppigere behandlinger, be gjerne om en serie pris hos oss.

Plasma pen

Plasmapnnbehandlinger resulterer i permanent oppstramming av den løse huden. Plasma Pen er en velkjent kosmetisk prosedyren for å bekjempe rynker, tap av kollagen og slapp hud. Vi produserer mindre kollagen når vi eldres, og mister elastisitet. Alle disse faktorene forårsaker slapphet og rynker i huden. Plasmapennen er en prosedyre rettet mot et bredt spekter av hudtilstander, inkludert tap av elastisitet, slapphet og rynker som tradisjonelt har blitt behandlet med filler eller plastisk kirurgi. Utføres i panne, bryn, sinnarynke, bryst, knær, grevinneheng m.m Pris fra 500,- Ring oss gjerne på 91 9000 50 (send gjerne sms om du foretrekker). Konsultasjon må gjøres i forkant av behandlingen.

BB Meso Glow med rens 2150,-

Opplev å få effekten av en naturlig bb foundation på huden som varer, behandlingen kan hjelpe til å kamuflere ujevne toner i ansiktet. Noen krever seriebehandlinger ved store problemområder, spør oss om pris på seriebehandling! Denne behandlingen krever forenklet pre konsultasjon dersom du ikke har utført pigmentering eller tatovering på kroppen tidligere. Dette for å utelukke at sykdoms historikken din kan påvirke helings resultatet og til din egen trygghet.

Diamantsliping 1260,-

Medisinsk profesjonell behandling som eksfolierer huden ved å fjerne døde og ujevne hudlag ved hjelp av industri diamanter. Hydrafacial og Dermabration i en og samme behandling. Denne ansiktsmetoden er minimalt invasiv og fokuserer på å stimulere dypt og hydrere ens hudceller ved å fjerne de døde. Denne ansiktsforyngelseprosedyren fungerer for å behandle hudproblemer som forstørrede eller tilstoppede porer, fine linjer, rynker, mørke flekker, tørr hud, mild akne og døde hudceller. Denne prosedyren er trygg, skånsom og virker for å berolige, fukte med vitamin bombe skreddersydd til deg for å revitalisere huden. Ansikt og hals dekkes av denne behandlingen.

LED Lys behandling 325,-

På 1990-tallet begynte NASA å studere LEDs effekter for å fremme sårheling hos astronauter ved å hjelpe celler og vev å vokse. Dette ble senere videreført til bruk hos både dermatologer og hudterapauter. Passer godt for deg som sliter med: Eksem, Hårtap, Mild til moderat akne,Psoriasis, Grove skjellete flekker på huden (aktinisk keratose), Rosacea, Solskader, Sår, Rynker. Velg denne behandlingen gjerne som tillegg til en annen ansiktsbehandling. Kan ikke anvendes av deg som bruker isotretinoin, litium, har hudkreft og arvelige øyesykdommer.

PRX T-33 Ansikt 2200,-

PRX-T33 er en ikke-peeling peeling som ble utviklet som en behandling for barn med arr, den er fantastisk for å korrigere rynker uten injeksjoner, arr etter ansiktsløft eller akne, strekkmerker og slapp hud. Dette er en perfekt løsning for de som ikke vil ha nedetiden til en behandling som feks Fibroblast-hudoppstramming, men ønsker lignende resultater. PRX-T33 inneholder en kombinasjon av trikloreddiksyre, hydrogenperoksid og kojic syre. Peelingen trenger dypt inn og virker på epidermal laget ned til basal laget, og stimulerer det til å regenereres og fornyes. Den er i stand til å fjerne herdet hud uten å skade epidermis. Les mer om behandlingen på hjemmesiden under våre behandlinger. Her vil du få utfyllende informasjon

PRX T-33 Kropp (Pris pr ML) 1695,-

PRX-T33 er en ikke-peeling peeling som ble utviklet som en behandling for barn med arr, den er fantastisk for å korrigere rynker uten injeksjoner, arr etter ansiktsløft eller akne, strekkmerker og slapp hud. Dette er en perfekt løsning for de som ikke vil ha nedetiden til en behandling som feks Fibroblast-hudoppstramming, men ønsker lignende resultater. PRX-T33 inneholder en kombinasjon av trikloreddiksyre, hydrogenperoksid og kojic syre. Peelingen trenger dypt inn og virker på epidermal laget ned til basal laget, og stimulerer det til å regenereres og fornyes. Den er i stand til å fjerne herdet hud uten å skade epidermis. Les mer om behandlingen på hjemmesiden under våre behandlinger. Her vil du få utfyllende informasjon. Pris er pr ML medgått i behandling

Hudbleking og intim bleking

PRX T Lady intimbleking 2200,-

Behandlinger for menn | Pour Homme

Brynsforming herrer med farging 425,-

Denne behandlingen er for maskulin forming / trimming av bryn til herrer. Vi farger også brynene i din naturlige farge om du ønsker. Dette vil fremheve brynene naturlig og skjule eventuelle grå hår.

Brynsforming herrer 265,-

Brynsforming herrer. Denne behandlingen er for maskulin forming / trimming av bryn til herrer.

Voksing nakke for gentlemen 225,-

Fjern nakkehår med skånsom voksing. Noen kan bli litt røde etter behandlingen dersom de har kraftig hårvekst så vi anbefaler at du gjør dette 24t før du skal på ett event eller noe.

Hårfjerning skinn gentlemen 165,-

Få vokset vekk dunet som er på skinnet.

Voksing hel rygg gentlemen 725,-

Voksing av hele ryggen , skuldre og ned til korsrygg

Voksing av bryst 465,-

Voksing av brystkasse på menn. Området dekker ikke voksing av mage.

Voksing av nese 125,-

Voksing av nesehår.

Voksing av øre 125,-

Hårfjerning hår i øret

Dashing signature dry body skin candy scrub rescue for gentlemen 1395,-

Opplever du at huden på kroppen din stadig er tørr? Merker du det spesielt når du har på deg mørke klær at det ligger igjen mye døde hudceller? Denne behandlingen er fantastisk for deg som trenger å komme i bukt med døde hudceller på kroppen. Behandlingen gir kroppen en solid scrub med vår signatur sukker scrub. Behandlingen avsluttes med at du vil få tildelt morgenkåpe og kan ta i bruk dusjen vår for å rense av. Behandlingen dekker hele kroppen (ikke ansikt).

Dyprens gentlemen 1150,-

Denne behandlingen vil gi deg en fantastisk dyprens av ansiktet, tilpasset din hudtype. Etter rens inngår vår fantastiske kollagen maske som vil gi ansiktet etterlengtet fuktighet og balanse. Ett problem svært mange menn sliter med når det gjelder huden, er forstørrede porer og sorte prikker i huden, ofte i området rundt nesen og i pannen. I denne behandlingen jobber vi med å har fokus på en skikkelig rens av dette området. Denne er fantastisk for menn med problem-hud og som er utsatt for mye forurensing i miljøet på jobb o.l

Manikyr for Gentlemen 795,-

Denne behandlingen er ett must for alle som jobber i omgivelser som påfører hendene mye slitasje eller som ønsker velstelte hender. Det handler ikke om forfengelighet men om å pleie hendene våre som til daglig utsettes for ekstremt mye. Denne behandlingen inkluderer stell av neglebånd, negleplate og avsluttes med en top coating som vil gi en beskyttene barriere på neglene over svært lang tid.

Hårfjerning og voksning

Voksing av overleppe 125,-
Voksing nakke/panne/sideburn 375,-
Voksing hake 125,-
Voksing rygg 375,-
Voksing nakke
Voksing veiviser 125,-
Voksing av legger 275,-
Voksing av lår 375,-
Voksing av legger og lår 620,-

Voksing av legger og lår

Voksing av armhuler 150,-

Voksing av armhuler, skånsomt og effektivt for fjerning av hår samtidig som det passer for alle hudtyper.

Voksing av armer 375,-

Voksing av armer, voks er skånsomt og effektivt for fjerning av hår samtidig som det passer for alle hudtyper. Fra håndledd til og med 2/3 dels arm. Hel arm 3/3 koster 425,-

Voksing av bikinilinje 275,-

Voksing av bikinilinje, skånsomt og effektivt for fjerning av hår samtidig som det passer for alle hudtyper.

Vokspakke (bikinilinje+armhuler+legger) 690,-

Vokspakke (bikinilinje+armhuler+legger), voks er skånsomt og effektivt for fjerning av hår samtidig som det passer for alle hudtyper.

Hår fjerning for menn?

Se vår egen behandlingsmeny i hovedmenyen "Gentlemen Lounge Meny"

Frisørtjenester

Lærlingpris hos Valerie

Kurbehandling- HAMAM ZAIT- kort/ medium / langt hår 575,-

Hamam zait er ett arabisk ord og betyr "olje bad". Vi bruker en unikt produkt formulert hårkrem med kokos lipider som gjør håret sterkere og tykkere, det gjenoppretter hårets naturlige skjønnhet og bidrar til å holde håret sunt. Dyp rotnæring som kan hjelpe mot håravfall. Sunt hår starter alltid med ett sunt kosthold og livstil. Denne kuren gjør underverker ved regelmessig behandling for å optimalisere håret ditt. Behandlingen inkluderer for vask, kur med varmebehandling og tørr føning (ikke styling, det må bestilles utenom). Samme pris alle lengder. Spør om egne priser for gjentagende kunder.

Farging kort 590,-

Helfarging av kort hår ( Herrestyle) fra 590,- . Tørr føning på slutten er inkludert. Styling etter endt behandling må bestilles utenom.

Farging mellomlangt 890,-

Farging mellomlang ( Skulder lengde) pris fra 890,- .Tørr føning på slutten er inkludert. Styling etter endt behandling må bestilles utenom.

Farging langt 2200,-

Farging langt priser fra 2200,- .Tørr føning på slutten er inkludert. Styling etter endt behandling må bestilles utenom.

Farge ekstra langt hår 2200,-

Farging ekstralangt hår, (fra skulder til korsrygg helfarging) fra 1890,- . Tørr føning på slutten er inkludert. Styling etter endt behandling må bestilles utenom. Pris fra 2200,-

Keratin behandling 1100,-

Keratin / Protein er en fantastisk behandling som livnærer hår med rent keratin og syrer som sammen bidrar til å fjerne frizz og gi en rettere tekstur. Dette gjør om tørt, slitt og uregjerlig hår til silkemykt, glansfullt, sterkt hår. Resultatet kommer med en gang. Resultatet varer i opptil 6 måneder. Keratin behandling 1100,- pr påbegynt time. Vår Keratin inneholder ikke formalin og er helt trygg for deg og omgivelsene!

Rundbørste føn med vask 790,-

Rundbørste føn med vask

Retting av hår 450,-

Retting med rettetang. Kom med nyvasket og tørt hår. Skulderlangt hår: 450,- Langt: 550,-

Vask & føn 550,-

Vask med styling

Modell Keratin Valeriaa 1000

Keratin hos vår fantastiske lærling. Valeria er senior lærling hos Dashing og lærer seg norsk etter flykten fra Ukraina, vi ber om at du har tålmodighet ifht dette. Du kan imidlertid se frem til fantastiske resultater i hennes hender. Tillegg langt hår fra bryst 500,- vennligst oppgi lengden i kommentarfeltet når du bestiller.

Makeup og brudesminke

Dagsminke 790,-
Brud Makeup 1690,-
Lær deg å legge dagsminke hos oss 1290,-

Vi gir deg en times opplæring av hvordan du påfører din daglige makeup! Ta gjerne med din egen sminke om du ønsker også

Kroppsbehandling

Mekanisk rengjøring av ryggen 1275,-
Dyprens av rygg m/høyfrekvens elektrode 1570,-

Frequently Asked Questions

Here you can find answers on frequently asked questions. If you cannot find the answer, feel free to contact us via email or phone.

The HydraFacial is a much-loved rejuvenation treatment, using patented Vortex technology to deliver botanical nutrients directly to the skin. HydraFacials infuse skin with healthy doses of hyaluronic acid, red algae extract, copper, zinc, and magnesium peptides to plump and rejuvenate your appearance, and leave you glowing from the inside out.
HydraFacials are a miracle treatment for common skin concerns such as: acne, hyperpigmentation, fine lines, wrinkles dryness, redness, inflammation, age spots and can even general dullness. If you are looking to replenish the building blocks which lead to long-lasting, healthy-looking skin then a Hydrafacial could be exactly the ticket.

The HydraFacial is a much-loved rejuvenation treatment, using patented Vortex technology to deliver botanical nutrients directly to the skin. HydraFacials infuse skin with healthy doses of hyaluronic acid, red algae extract, copper, zinc, and magnesium peptides to plump and rejuvenate your appearance, and leave you glowing from the inside out.
HydraFacials are a miracle treatment for common skin concerns such as: acne, hyperpigmentation, fine lines, wrinkles dryness, redness, inflammation, age spots and can even general dullness. If you are looking to replenish the building blocks which lead to long-lasting, healthy-looking skin then a Hydrafacial could be exactly the ticket.

The HydraFacial is a much-loved rejuvenation treatment, using patented Vortex technology to deliver botanical nutrients directly to the skin. HydraFacials infuse skin with healthy doses of hyaluronic acid, red algae extract, copper, zinc, and magnesium peptides to plump and rejuvenate your appearance, and leave you glowing from the inside out.
HydraFacials are a miracle treatment for common skin concerns such as: acne, hyperpigmentation, fine lines, wrinkles dryness, redness, inflammation, age spots and can even general dullness. If you are looking to replenish the building blocks which lead to long-lasting, healthy-looking skin then a Hydrafacial could be exactly the ticket.

The HydraFacial is a much-loved rejuvenation treatment, using patented Vortex technology to deliver botanical nutrients directly to the skin. HydraFacials infuse skin with healthy doses of hyaluronic acid, red algae extract, copper, zinc, and magnesium peptides to plump and rejuvenate your appearance, and leave you glowing from the inside out.
HydraFacials are a miracle treatment for common skin concerns such as: acne, hyperpigmentation, fine lines, wrinkles dryness, redness, inflammation, age spots and can even general dullness. If you are looking to replenish the building blocks which lead to long-lasting, healthy-looking skin then a Hydrafacial could be exactly the ticket.

Contact

T: 070 9485 7568
info@beautysalon.com

Hours

Mon to Fri: 7:30 am — 1:00 am
Sat: 9:00 am — 1:00 am
Sun: 9:00 am — 11:30 pm

Location

85 Royal Mint Street,
London, E1 8LG, UK

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!