Dermawhite Exfoliating Gel / Neutralising Foam / Repair Cream 3-1 KIT

Tilleggs kit som du må ha for å utføre denne fantastiske behandlingen får du her.  3-1 KIT 


Stayve Stayve Derma White  Exfoliating Gel

Stayve Stayve Derma White Exfoliating Gel = Takket være en synergisk kombinasjon av seismisk og mandolinsyre, stimulerer gel regenerering av dypere hudlag. Samtidig aktiverer det fibroblaster i dermis, øker produksjonen av kollagen og elastin, forbedrer hudens eksisterende misfarging og gjør hudfargen jevn.

Instruksjon for bruk: Etter rensing og toning, påfør et tykt lag gel på ansiktet, nakke eventuelt, unngå øye område ved bruk av en pensel. Virketid på huden avhengig av følsomheten (følsom hud opptil 2 minutter / normal hud opptil 3 minutter / fet hud opptil 5 minutter). Ikke masser produktet inn i huden. 

Fjern gel med en spatel, skyll med vann og forsyn huden med nøytraliserende mousse. Prikking og rødhet er en normal hudreaksjon etter syre behandlinger.

Stayve Stayve Derma White neutraliserende skum 

Nøytraliserende skum er for å stoppe driften av syrer, gjenopprette riktig PH til huden, lindring av irritasjoner, reduksjon av rødhet, forbereder huden for neste stadier av behandlingen. Før du har MTS-behandling er dette ett must!

Dette er en semi-permanent behandling er egnet for alle typer hud med 3 forskjellige typer BB dekning farge (hovedsakelig organisk Fargepigment fra plante-basert) som passer og blander inn i huden din for å gi den glød, jevnere farge og en strålende effekt.  Egnet for selv menn å få utført! 


Stayve Repair Cream 

EN dermatolog-godkjent hudpleieprodukt, som er designet for å helbrede og gjenopplive irritert hud etter behandlinger. Vårt produkt hjelper til med å gjenopprette hudens tilstand og forynge huden med høyt innhold av lanolin og bio-peptid, som gir øyeblikkelig beroligende og beroligende effekter for huden. Alkoholfri formuleringen som er trygg og gunstig for alle typer hud. 

Du kan bruke denne krem ​​i ansikt og nakke på daglig basis!


Dersom ikke tilgjengelig på lager så kan det være opptil 10 dagers leveringstid avhengig av leverandør. 

kr 3 600,00