Filosofien til Dashing

Klinikken er en sentral aktør innen estetiske skjønnhets behandlinger i Stavanger. Vi er lokalisert på Vaulen med egen parkeringsplass like utenfor døren. Rullestol vennlige lokaler som er universelt utformet for å inkludere alle. Selvfølgelig.

Hos oss kommer du inn for å unne deg det beste av hva du kan forvente av skjønnhets behandlinger, opplegget skreddersys til deg og til dine premisser, vi er opptatt av å skape en skjønnhetsbransje som ivaretar og perfeksjonerer de naturlige forutsetningene vi allerede har. -Med behandlere som elsker faget sitt kan vi garantere at du blir møtt til en  behagelig time dedikert 100% til deg. Vi skal fremme det naturlige og gjøre deg, til den fineste versjonen av deg selv.

Din tid hos oss handler utelukkende om deg. Fra du kommer inn så har vi både kaffe og det søte klart.

Vi er en ikke kommersiell boutique klinikk som stiller høye særdeles høye krav til våre leverandører. Derfor finner du aldri mainstream merkene i våre hyller. Vi har takket nei til de fleste kjente aktørene. Ser du noen produkter hos oss, så vit at vi har lagt sjelen vår i håndplukke disse til det formålet de er tiltenkt. Huden er vårt største organ, og skal behandles med høyeste respekt.

Vi har en holistisk filosofi og har fokus på null skadelige ingredienser i våre hyller og behandlings rom.

Velkommen inn til Dashing MediSPA.