Naturlig look med klassiske vipper.

Premium eksklusive vippe extensions får du hos Dashing i Stavanger

Ser du etter ny klinikk til å ta seg av dine vipper? Eller kanskje du aldri har hatt vipper tidligere og ønsker nå å prøve det ut? Uansett hva motivet ditt er så vær sikker på at hos oss blir du fornøyd, vi har ekspertisen, vår vippeteknikker jobber utelukkende kun med dette 100% og perfeksjonerer sine ferdigheter til stadighete. 

Dashing er stolt av å kunne tilby denne behandlingen med de ekstremt nydelige resultatene dette gir. 

For en glede det er å kunne stå opp hver eneste morgen og føle seg nærmest ferdig stelt og sminket. Det er tar mye av morgenritualene vekk og gir rom for å kunne prioritere tiden vår bedre i en ellers så travel hverdag. Og ikke minst så er det jo så vanvittig behagelig og fint. Vippe behandlingen hos oss er trygg og uten til skade på dine naturlige vipper. 

 

Lengde på øyevippeforlengelse-vippe extensions:

 

Når det kommer til vippelengden kan extensions gå fra 5 mm til 18 mm i lengde. 

I praksis går våre teknikere ikke kortere enn 8 mm eller lengre enn 15 mm. Når du bestemmer deg for hvilken lengde du skal prøve, bør du vurdere følgende;

  • Lengden på dine naturlige vipper
  • Størrelsen på øynene dine
  • Hvor dramatisk utseende du vil ha

Et flott sett med vippe extensions vil inneholde lengdevariasjon. Ved å variere lengden kan en tekniker skape et mye mer frodig og voluminøst utseende, for ikke å snakke om spesifikke vippestiler.

 

Hvis du er ny til extensions, du har mindre øyne eller minimal plass på lokkene, eller vippene dine er naturlig nok veldig korte, er det bedre å starte i området 8-12 mm. Når du først har blitt vant til å bruke vipper, kan du gå litt lenger.

 

Hvis øynene dine er store, vippene er naturlig lange, eller du har mye plass mellom brynene og vippekanten, kan det være lurt å gå lengre helt fra starten av. Hvis du går lenger, er det bedre å ikke overdrive volumet på vippene. Ellers kan forlengelsene føles for tunge. Men uansett hva du ønsker eller trenger så vil våre medarbeidere kartlegge vippene dine og dine ønsker. Basert på dette vil vi finne den stilen som vil se mest amazing ut på deg!

 

Volum tykkelsen for øyevippeforlengelsen spiller også en viktig rolle

Vippeforlengelsesvolumet er like viktig som lengden. Altså her snakker vi om tykkelsen på hver extensions som skal påføres dine vipper. Det er to hovedfaktorer som påvirker volumet til vippene dine: tykkelsen på de enkelte vippene og antall vipper festet til hver enkelt av dine naturlige øyevipper. Din vippetekniker vil finne de vippene som er mest egnet til dine naturlige vipper.

 

Klassisk vippe extensions 

Dette er en vippeteknikk hvor vippeteknikeren limer en enkelt vippeforlengelse på hver av dine naturlige vipper. Det pleier å være raskere og rimeligere enn volumteknikken. Noen salonger kaller denne teknikken 1D-vipper eller klassiske vipper som mange også kaller det. Selve tykkelsen på forlengelsene kan variere: Du kan gå fra ultralette 0,5 mm-0,10 mm til svært dramatiske 20 mm-25 mm (også referert til som glam extensions).

 

Volumvipper

Volumvipper er en teknikk der teknikeren limer flere vippe extensions til hver naturlige vippe. Det skaper et mye mer voluminøst utseende som fortsatt er flagrende og mykt. Her bruker vi en svært tynn vippefane som ikke belaster dine naturlige vipper!

Noen salonger vil ytterligere differensiere basert på antall vipper festet til hver vippe: 2D refererer til to vipper, 3D til 3 vipper, og så videre. Dette kan gå helt opp til 10D, selv om de fleste teknikere stopper ved 6D. Som regel er det slik at jo flere vipper teknikeren din bruker per vippekant, jo mer vil tjenesten koste da dette selvsagt tar også lenger tid. Hver eneste vippe fane er håndlaget og da sier det seg selv at det mer tid des dyrere pris.

Noen ganger vil salonger bruke forhåndslagte vippe faner extensions for å lage denne stilen, som gjør at teknikeren kan jobbe raskere. De siste årene har disse vippene fått en vanvittig bra kvalitet med såkalte pre made fans og selv om mange mener det er noe juks så er det rett og slett tull, fantastisk kvalitet, mindre liggetid på benken hvilket betyr rimeligere pris til sluttbruker. 

 

Hybride vipper

Dette er en teknikk som blander klassiske og volumvipper, for en annen type forskjøvet stil. Teknikeren vil veksle på å påføre vipper i både klassisk og volumteknikk, for en frodig look.

Dette kan gjøres langs vippekanten eller konsentrert over et bestemt område som de ytre hjørnene i en kattøye-stil eller midten i en stil med åpne øyne.

 

Viktig å tenke på før du kommer til timen din:

Vippene og øynene skal være fri for sminke

Ikke innta koffein eller energy drikk før timen din da dette kan gi deg mye ukontrollert bevegelse i øyenene under behandling.

Har du vipper fra en annen klinikk forbeholder vi oss retten til å legge på nytt sett dersom vi ser at refill ikke er forsvarlig (feks hvis gamle vipper har mye limrester etc.)

Dersom du ønsker å fjerne dine gamle vippe extensions hjelper vi deg gjerne med det. 

Vi er lokalisert i rullestol vennlige lokaler like utenfor Stavanger, på Vaulen. Ring oss gjerne om du lurer på hvilken type du skal bestille. 

Del:

Facebook
LinkedIn

Mest populære

Sosiale medier

Timebestilling

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!