Microblading av bryn

Microblading av bryn – Phi Brow Microblading

” … Permanent Makeup skal endres i takt med aldrings prosessen vår, derfor er det viktig å finne rett utøvende kunstner som kan justere grepet sitt på ett menneskelig canvas som er stadig i endring med årenes løp…” 

Sitat Fayroz Chamdid

 

Dashings innehaver Fayroz, spesialiserer seg i kosmetisk og paramedisinsk tattoverings teknikk med alle underliggende teknikker (Microblading, featherstrokes, scar camo etc) og er en av få i Norge som er sertifisert til å utføre alt innen hele spekteret lokalt og nasjonalt, det vil si alt fra svært naturtro microblading av bryn til rekonstruering av brystvorter (Areola) for de som har mistet disse i kreft/sykdom, Fayroz er også den i Norge som har størst kunnskap og lengst erfaring med tricopigmentering / Salp Micro Pigmentation mot hårtap,  og tatovering av lepper for de som ønsker ett alternativt til leppe fillere eller som gjerne har ett hakeskår. 

 

Salongen drives og eies av samme person, hva betyr dette for deg?

– Jo det betyr at du kan være sikker på at fra du tar telefonen å sender en henvendelse, til du ligger på benken og skal få rekonstruert bryn, lepper, hårfolikker etc så er det en og samme person som ivaretar deg fra A-Å.

 

Dette sikrer deg en god kommunikasjons flyt og trygghetsfølelse i behandlingene.

 

Hos Dashing er fokuset å rekonstruere og fremheve de naturlige trekkene vi allerede innehar, og forbedre de formene vi er skapt med, derfor vil du alltid møte en behandler som vil perfeksjonere det naturen allerede har gitt deg og samtidig ta hensyn til at du skal eldres, og at det som utføres idag, må også se bra ut etter hver som du blir eldre!

 

Dashing innehar alle sertifikater og sertifiseringer / kompetansebevis og offentlig godkjenning for smittevern. Les gjerne om hvordan vi sikrer våre sikre pigmenter til deg her: Informasjon om våre pigmenter

 

Hva er microblading?

Microblading er tynne hårstrå laget av pigmenter som risses inn i brynene for å gi ett ekstremt naturtro utseende, enten man har overnappede bryn, fylle opp tomrom, eller en komplett turnover på bryns fasongen.

Ombreshading / Microshading er rett og slett flere fargede pigmenter som risses inn i huden for å skape en nyansert og fyldig bryn som alltid ser “opptegnet ut”, dette kan kombineres med microblading.

 

1. Varighet av Microblading:

Dette er semi permanente øyenbryn, pigmentet som tilføres går kun ned til det øverste hudlaget som vi har og har derfor en varighet mellom 6-24 mnd før den falmer og tilslutt falmer ofte fullstendig vekk dersom man ikke tar en refill. Shatterer ikke over til blått, grønt osv slik PMU gjør. Det anbefales derfor en oppfriskning en gang årlig. ( Prisen på refill/ re touch er mye rimeligere enn førstegangs påføring)

 

2. Er det smertefullt?

Noen kan oppleve litt ubehag som feks kan sammenlignet med en lett voksing session. Men for dem som ønskes så kan vi påføre lokalbedøvende krem før applikasjonen. Da vil det gå ubemerket hen og helt uten ubehag.

 

3. Fjerning av gamle tattovering og microblading

Det spørs helt på hvor mye arrdannelse og hvor dypt den gamle blekken/ pigmentene sitter, avhengig av dette trengs det flere sessions med fjerning/fading av gammel PMU, dette er noe som vurderes fra kunde til kunde på konsultasjonen. Vår fjerningsmetode er den mest skånsomme på markedet! Og de aller fleste lar seg fjerne med litt tolmodighet.

 

4. Coverup av gammel tattoering:

Igjen dette beror på arrdannelse og hvor sterk bakom forliggende tattoering er i huden og må vurderes fra kunde til kunde. I mange tilfeller kan vi bruke gammel PMU som skygge og microblade oppå med hårstrå teknikk. Husk at Fayroz hos Dashing er en master camouflage artist og er godt kjent for å korrigere og kamuflere dårlige PMU`er.

 

5. Jeg har gammel tattoering som er grønnlig/blålig eller rødlig:

Mye kan gjøres for å kamuflere gammel misfarget blekk med ny microblading, vi har pigmenter som motvirker den gamle fargen og nøytraliserer disse fargene før påføring av ny microblading. Noen tilfeller er fjerning unngåelig. Kontakt oss gjerne for en konsultasjon.

 

6. Hygieniske forhold.

All utstyr som anvendes er underlagt strenge hygieniske forskrifter og iso sertifiseringer. Vi innehar ALLE sertifikater og offentlige godkjenninger på blodsøl samt pigmenter som er godkjent av mattilsynet og fri for farlige kreftfremkallende ingredienser. Hos oss kan du være helt trygg på at vi tar blodsmitte høyst alvorlig og at vi har prosdyrer på sterilisering og håndtering av kontaminert utstyr. Ingen slakk i valsen hos oss. Dette er vårt første bud!

 

7. Kan alle ha microblading?

I utgangspunktet ja, i særlige tilfeller av kunder med diabetes eller som går på betablokkere (blodfortynnende medisiner) så må det gjøres en individuell vurdering i samråd med legen. Dette pga fare for blødning og vanskeligheter rund heling av brynet etter behandling. GRAVIDE OG AMMENDE anbefales å avstå fra denne behandlingen til svangerskap og amming er fullbyrdet. Vi utfører ikke dette på ammende og gravide. Om du finner en klinikk som er villig til å gjøre dette på en gravid kvinne bør alle sirener gå av!

 

8. Varighet på behandling er fra 1 – til 2 timer. Det er mer tidkrevende med å bedøve pga virknings tiden. Men er dog inkludert i prisen selvsagt.

 

9. Aftercare

Alle kundene vil få med seg ett skriv/link med anvisninger til hvordan man ivaretar brynene i perioden etter behandlingen slik at de heles fint. Sol og bading i 2 uker etter må ikke forekomme. Inkludert i prisen er også ett aftercare kit. Ikke alle skal smøre seg etter microblading, du vil få informasjon ved endt behandling.

 

10. Perfekt symmetri:

I brynenes verden finnes det ikke tvilling bryn som er identiske, men vi kaller dem søsken, for de er tilnærmet like. Største del av behandlingen vi gir er å finne den perfekte symmetrien i kunden ansikt, før vi starter påføringen så er kunden hele veien med på å gi tilbakemelding på opp-tegnet område osv. Vi starter ikke før opp-tegnet område er godt utformet ifht linjer, høyder og konjunkturene i ansiktet.

 

11. Pigment (farge valg):

Fargevalget beror på kundens naturlige farge i bryn og på hudfargen, sammen finner vi en farge som skal være med å ramme inn brynene uten at det skal se unaturlig ut.

 

12. Bilder og autensitet:

Desverre kan man si at flere og flere av de store aktørne på markedet tyr til photoshop og retusjering av bilder for å fremstille perfekt hud og capture i sine før og etter  bilder. Vi har sverget på ære og samvittighet at vi kommer aldri til å ta del av denne uetiske fremstillingen av vårt håndtverk. Rett fra kamera linsen og rett ut i cyber rommet uten juks og fantere. Ekte bilder. 100% Usminket.

 

Før / Etter: Se våre sider på instagram og facebook flere bilder av behandlingene våre!

Teksten tilhører Dashing og kan ikke gjengis eller kopieres uten selskapets samtykke.

Del:

Facebook
LinkedIn

Mest populære

Sosiale medier

Timebestilling

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!