Keratin og Protein behandling av hår

Keratinbehandling er en veldig populær hårrettingsbehandling – og med god grunn. Hvis du har besøkt noen frisørsalonger, har du sannsynligvis allerede hørt om effektiviteten av keratinbehandling. Prosessen er spesialdesignet for å kontrollere krøller og krusete hår, samt gi håret unik glans og styrke. Keratin er en gjenopprettende behandling. Selv om du har ett sunt hår, styrker det fortsatt hårstrået og gjør håret mer spenstig og livlig.

 

Men hvordan fungerer keratinbehandlinger?

Keratinbehandling innebærer vanligvis bare to trinn som alene må utføres svært nøye for å oppnå fantastiske resultater. Først påfører hårstylisten keratinløsning på håret ditt. Deretter brukes et flatt jern for å forsegle løsningen. Prosessen for keratinbehandling ganske enkel og vil gi deg langvarig glede! Selv om det også er andre faktorer, vil utseendet og levetiden til behandlingen i stor grad avhenge av kvaliteten på keratinløsningen som brukes, dyktigheten til stylisten som påførte den, og hvor alvorlig skade håret vanligvis utsettes for.  Viktig at du som kunde bruker egnet Shampo til håret etter endt besøkt hos stylisten din! 

 

Hvordan er keratinbehandling forskjellig fra japansk retting? Keratinbehandling innebærer kun en midlertidig forandring, mens japansk retting vanligvis er permanent. Dessuten, i motsetning til det andre alternativet, bruker keratinbehandling naturlige proteiner som allerede finnes i håret for å gjøre det sunnere over tid.

 

Vil det fungere på håret mitt? 

Keratinbehandling vil åpenbart være mye mer effektiv for personer med tykt, krøllete og krøllete hår sammenlignet med personer med rett og tynt hår. Så hvis du har vedvarende uregjerlig hår, gå til oss å få behandlet håret ditt, vi garanterer at du vil kjenne en enorm forvandling til det bedre!

 

Keratin Smoothing Treatment (også kjent som Brazilian Blowout, Coppola Keratin Treatment eller Keratin Complex) er en utjevningsmetode som tilfører keratin dypt inn i hårets struktur og reduserer opptil nittifem prosent av kruset hår og etterlater håret glatt, skinnende og luksuriøst. Keratin-metoden «retter ut» håret ditt midlertidig ettersom keratinet forsegles i håret med et flatt strykejern.

 

Den brasilianske keratinbehandlingen bør betraktes som en varig behandling for håret ditt. Selv om behandlingen ikke varer evig, varer resultatene vanligvis opptil 6 måneder avhengig av hårtype. Med opprinnelse i Brasil, er den brasilianske keratinbehandlingen egnet til å utføres på alle typer kjemisk behandlet hår. Behandlingen er skånsom nok til å brukes på alle hårtyper: fargebehandlet, kjemisk behandlet, bleket eller fremhevet. Den er svært ideell for feilbehandlet, usunt og svært skadet hår. Våre mest dramatiske forvandlinger har vært på de kundene som har hatt ekstremt kjemisk skadet hår.

 

Denne prosessen garanterer ikke helt pinstritt rett hår. Det vil redusere struktur opptil 90 prosent av de naturlige krøllene og bølgene avhengig av tekstur, hvis det gjøres riktig og reduserer tiden brukt på styling drastisk uten å redusere hårets naturlige volum. Det betyr få minutter med hårføner etter endt dusjing og ikke mer frizz eller uregjerlig hår. Brukt glattetangen noen minutter for ett chineese straight effekt om du liker det. Uansett hva du velger så blir alt en lek etter denne behandlingen! Keratinbehandling anses som faktisk livsforandrende for mange, spesielt de av oss som har stort hår som ikke lett lar seg style. Den forynger og revitaliserer håret, og gir det en mykere, silkeaktig følelse som du garantert vil se og kjenne på.

 

Har du noen gang drømt om å ha sunt, skinnende og skinnende hår? Hår som er mykere? hår med liv i? Mer håndterlig? Hvis svaret på disse spørsmålene er ja, kan en keratin-utjevningsbehandling være det du trenger.

 

Bestill gjerne time til konsultasjon eller gjennomføring ved å klikke på bestill time nå nedenfor.

Del:

Facebook
LinkedIn

Mest populære

Sosiale medier

Timebestilling

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!