Hodebunns tatovering – Scalp Micro Pigmentation i Stavanger

Scalp Micro pigmentering er en avansert og revolusjonerende hårsimuleringsbehandlings system som har vært på markedet siden kanskje 2013 da alvoret startet

 

-Hodebunn tatovering mot hår tap på folkemunne.

 

Vi er en av svært få i Norge som er sertifisert til å utføre denne behandlingen og den eneste i Stavanger (Rogaland). Vi er en  av de i Norge som har lengst erfaring med denne behandlingen og ikke minst kompetanse på en overordnet nivå.

 

Pigmentering utføres i en svært detaljert prosess som skaper en autentisk 3D-simulering av hårfolikker.

 

Illusjonen er så realistisk at ingen vil legge merke til at det ikke er ditt eget hår. Det er en paramedisinsk teknologi hvor mikropigmentene injiseres i hodebunnen, og gir dermed et naturlig utseende av hår sekker.

 

Vår metode betraktes som den beste og ledende behandlingsmetoden og utføres kun ved hjelp av stabile pigmenter som ikke endrer farge til blått eller grønt med årene.

 

Hodebunns pigmentering passer for alle typer håravfall og stadier av hårtap, i alle aldre, farger og hudtyper. Klienter med alopecia er helt klart gode kandidater for denne behandlingen også!

 

Vi kan også kamuflere arr i hodebunn og skjegg med denne metoden. Flere av våre kunder bærer arr etter sykdom og medfølgende operasjoner / hårtransplantasjoner, dette er for mange sjenerende og en stadig påminnelse, vi gjør vårt beste for å minimere synligheten for våre kunder.

 

Behandlingen foregår over 2-4 økter, hver ca. tar 1-13 timer med minst en uke mellom hver økt.

 

Deretter må man friske opp fargen hvert 2-3 år avhengig av hudtype, for noen kan det gå opptil 6-8 år før en refill trengs.

 

Pigmentene vi bruker vil med tiden lysne, dette fordi de er organiske og består ikke av metaller, vi bruker kun pigmenter godkjent av mattilsynet og ihht til Eu-direktiver om ikke kreft eller allergi fremkallende pigmenter. At pigmentene lysner er ikke en negativ egenskap, da kroppen vår er i stadig endring og behovet med årene vil variere. Pigmentene lar seg lett destruere med laser om man ønsker det fjernet med tiden.

 

Vi er en internasjonal distributør av utstyr til PMU industrien og vi kjenner regelverket til punkt og prikke, vi nøyer oss ikke før vi har fått laboratoriums analyser for hvert eneste pigment flaske vi importerer og distribuerer. Vi er nasjonalt og internasjonalt sertifisert for kosmetisk og medisinsk tattovering- og lokalene er godkjent for smittevern av det offentlige.

 

Hvordan vil du se ut?

Vi utformer ønsket utseende i henhold til dine ønsker, for å matche akkurat det utseendet du foretrekker. Opptegning i forkant og grundig pigment nyanse- gjennomgang sikrer deg ett godt resultat i mange år fremover.

 

Pris?

Prisene er variable ((fra 3.800-46.000 (Minimum til total Alopecia)) og dermed vanskelig å fastsette uten konsultasjon først, du vil etter konsultasjons timen motta ett skriftlig uforpliktende kostnads tilbud.

 

Bedøvelses krem inngår i behandlingen og vil minimere eventuell ubehag (de aller fleste klarer seg uten).

 

Det vil ikke være noe smerte etter behandlingen. Du kan fint returnere til jobb like etter. Kun moderat rødhet.

 

Tilreisende kunde?

Vi kan skreddersy behandling med konsultasjon via video-samtaler for kartlegging av behov og gjennomføringsløp. De fleste reiser hjem samme dag. Det tidligere en planlegger løpet det billigere blir reisekostnadene for deg. » … vi penetrerer huden med spesialkontruerte pigmenteringsnåler på 0,1 mm og pigmenter fra de beste leverandørene…»

 

Del:

Facebook
LinkedIn

Mest populære

Sosiale medier

Timebestilling

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!