Kreft fremkallende pigmenter er vanligere enn du tror.

30.12.2021

Vi garanterer ett fargespekter til alle bruksområder! Alle Pigmentene er hypoallergene og farmasøytisk gradert som overholder forordningen til cosing registeret og at de er innrapportert til mattilsynet. 

Det betyr at vi garanterer for at aminer som inneholder aromaer og tungmetaller IKKE finnes i pigmentene vi anvender ved tatovering!

Vår forpliktelse: Det mange ikke er klar over er faren forbundet med pigmenter, de kan være kreftfremkallende og svært farlige for kroppen våre om de blir kjøpt ukritisk og uten erfaring. Det er desverre mange kursholdere og distributører i landet som ikke aner hva krukkene med de ulike fargene inneholder og skaper dermed en ukultur som gjør at den som skal utføre dette videre ikke kan stille de rette spørsmålene. Dashing har tatt den utfordringen! Alle våre pigmenter godkjente og ihht til norske lover. Som importør er dette vårt første bud, å sikre at pigmentene er godkjent mot cosing registeret og registrert hos mattilsynet! Vi anvender kun de beste og mest stabile pigmentene på markedet. Det samme gjelder maskinene og nålene, premium kvalitet i alle ledd for optimal resultat.