Dermaplaning-   En behandling som huden din vil elske! Flawlesh makeup finish begynner her hos Dashing Medical Day SPA i Stavanger

07.12.2021

Behandlingen som har tatt hudpleie til nye høyder. Endelig er dermaplaning kommet til Stavanger og inn til vår klinikk!

Er du på jakt etter silkemyk baby hud med glød så er dette en nydelig og revitaliserende behandling for ansiktet ditt. Dermaplaning er up and coming hudpleie behandling i Norge men er godt kjent i utlandet.

Denne eksfolierings prosedyren er lav-risiko behandling hvilket vil bety ingen eller mininal nedetid for deg! 


Hva er dermaplaning? 

Hvis du er her, vet du mest sannsynlig hva dermaplaning allerede er, men la oss raskt forklare. Dermaplaning er en eksfolierings prosedyre med et kirurgisk skalpell blad med rett kant.  Mikrobladet skraper gamle partikler og forurensende stoffer fra ansiktet ditt, altså vi skraper skånsomt vekk de døde hudcellene og reduserer forekomsten av fine linjer og pigment / solflekker. Det høres kanskje litt smertefullt ut, men det er ingen smerter forbundet med behandlingen: dermaplaning er elsket fordi det er både smertefritt og ikke-invasivt. Men det er ikke alt dermaplaning gjør.. 

Ved å fjerne gamle hud celler så lar dermaplaning produkter og LED Lys terapi få optimal effekt da det vil lettere trenge inn i huden. Som et resultat vil huden bli lysere og mykere praktisk talt umiddelbart etter. Sminken vil kjennes som en drøm på huden etter! Vi kan ikke stresse det nok hvor fantastisk brunkrem, pudder og foundation legger seg i ansiket etter en slik hudpleie behandling.   

Under en dermaplaning-behandling hos Dashing Medical Day SPA i Stavanger begynner kvalifiserte estetikere med å rense og berolige huden din med et rensende og fuktighetsgivende serum, og deretter skrapes det med ett kirurgisk gradert skalpell i en 45-graders vinkel over huden din. Dette etterfølges av en annen beroligende maske for å fukte huden din og for å minske eventuell irritasjon i ettertid.  Noen opplever lett irritasjon noen dager etter hvilket er helt normalt. Det er tross alt en skikkelig rengjøring av huden din :)

Dermaplaning -bivirkninger? 

Behandlingen gir ingen til minimale bivirkinger. De mindre kjente dermaplaning -bivirkningene inkluderer svak rødhet i ansiktet omtrent to timer etter behandlingen og whiteheads ( små hvite nupper) kan utviklet seg en eller to dager etter dermaplaning. Bivirkninger generelt har en tendens til å være svært milde. 

En annen potensiell bivirkning er utseendet på et ujevn hudpigment i området der behandlingen ble utført. Dette kan avta og forsvinne helt over tid. De mer alvorlige dermaplaning -bivirkningene inkluderer infeksjon og arrdannelse, men disse er ganske sjeldne og kan nesten utelukkes helt. Hvis et arr utvikler seg, kan det vanligvis behandles med en steroidinjeksjon av legen din. 

Generelt sett er dermaplaning bivirkninger både milde og uvanlige utover rødhet.

Noe annet som er verdt å tenke på før og etter dermaplaning? 

Noen få ting er viktige å huske når det gjelder dermaplaning, bivirkninger eller ikke. 

For det første, selv om dermaplaning er både trygt og effektivt for de fleste hudtyper, bør du unngå det hvis du for tiden bruker retinoider. De kan forårsake irritasjon og ubehag under dermaplaning - ingen ønsker det under en avslappende opplevelse. 

Hvis du nylig har tatt soling eller brukt eksfolierende skrubber, bør du også vente minst tre til fire dager før din neste dermaplaning -behandling. På en samme måte bør du være ekstra forsiktig med å smøre solkrem på ansiktet ditt etter dermaplaning -behandlingen, siden det vil være ekstra sensitivt og kan føre til irritasjon. I tillegg vil du unngå å utsette de nye hudlagene for UV-påkjenninger umiddelbart etter behandlingen. Denne behandlingen utføres stort sett på høst/ vinter halvåret.  

Vi har hudkremer som anbefales etter endt behandling fra Dr. Schrammek som vil gi deg stor glede og gode resultater i tiden etter behandlingen.

Dermaplaning kan utføres alene så vel som i kombinasjon med andre målrettede behandlinger og tjener best tørr hud, ujevn hudtone og fjerning av urenheter i overflaten.  

Vi behandler ikke kunder med akne, som er keloide ekspontert eller som har pågående eksem utbrudd i ansiktet med denne behandlingen. Om dette gjelder deg anbefaler vi Dr. Schrammek sine ansiktsbehandlinger! 

Ønsker du en deilig ansiktsbehandling som bokstavelig talt rydder opp huden i ansiktet så er dette sterkt å anbefale. Legg turen til klinikken vår like utenfor Stavanger sentrum om du er nyskjerrig på mer!


XoXo

Team Dashing