Vippe exstension kurs

Din pris: 11.990,-
Tilgjendelighet: Når du ønsker
Betaling: Faktura
Varighet: 1 dags-kurs

Drømmer du om å bli vippe tekniker?

Fullt akkreditert klassisk individuell vippe forlengelses kurs får du hos oss.

Individuelle semi-permanent vippe extensions er for tiden en av de mest ettertraktede behandlingene innen skjønnhetsbransjen, derfor er dette en flott behandling å legge til tjenestene du tilbyr. Den er elsket av mange, ønsker du å bygge på med volum vipper anbefaler vi at du først mestrer klassisk vippe extensions metoden.

Våre svært erfarne fullt kvalifiserte veiledere vil guide deg gjennom vippeforlengelsesteknikkene trinn for trinn på vårt intense kurs. Her får du grundig teori og innføring samt live trening på øvelses hode og live modell. 

Du vil lære hvordan du påfører vippene for å få den lengste varige påføringen som passer deres vippetype og full gjennomgang av anatomi, sikkerhet og lovverket rundt bransjen vår. På dette kurset vil du lære alt og alt du trenger å vite om vippe extensions. Fra helse og sikkerhet, applikasjon, styling, kundebehandling, fotografering og så mye mer, du skal føle deg fylt med kunnskap, klar til å ta fatt på vippeindustrien. Hvis du akkurat har begynt å jobbe med vipper, anbefaler vi å kombinere dette kurset med en personlig trening. Hvis du allerede er trent og ønsker å lære og forbedre ferdighetene dine, trenger du ikke lete lenger, dette kurset er alt du trenger og mer!

På dette kurset vil du lære:

Helse og sikkerhet 

Naturlige vipper forstå naturlige vipper 

hva er lag (layering)

 kundenes forventninger og effekten av naturlige vipper 

skade naturlige vipper

 faktorer som påvirker naturlig vippesyklus 

samtykkeskjemaer 

vippesyklus 

babyvipper 

hull i vippekanten 

Øyelidelser og kontraindikasjoner ulike typer øyesykdommer 

 hva de er hva du skal gjøre med forskjellige lidelser og kontraindikasjoner 

 Allergier og irritasjon forskjell på allergi og irritasjon hva som forårsaker irritasjon sensitive og hypo-allergene lim 

hvordan du kan berolige øyet og forhindre irritasjon blåmerker og kjemiske brannskader 

 Desinfeksjon forskjellen mellom de 3 desinfeksjonsnivåene beste løsningen for å desinfisere verktøy hvordan desinfisere verktøy på riktig måte hvordan fjerne limrester fra pinsetten 

Sikkerhet og infeksjonskontroll tips om sikkerhet og smittevern hvordan sette opp/rengjøre stasjonen mellom klienter Rensende vipper verktøy som trengs for å rense vippene 

anbefalte produkter 

 viktigheten av å vaske vippene / hvordan vaske kundenes vipper

Ergonomi, vippeteknikker, Typer øyevippeforlengelser, lengde, Bøy og diameter, hvordan du skal isolere +++

I kurset er det inkludert en startpakke som vil dekke deg videre for dine fremtidige modeller.

Husk vi tilbyr gratis læretid til  alle som kurset med oss! Send oss gjerne en melding her om ønskelige datoer og din kontaktinformasjon så hører du fra oss innen kort tid.

Timebestilling

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!