NORGES MEST ERFARNE  PÅ  TRICOPIGMENTERING / SCALP PIGMENTATION SMP / HODEBUNN TATOVERING

Scalp Micro pigmentering eller hodebunnstatovering er en avansert og revolusjonerende hårsimuleringsbehandlings system som har vært på markedet siden kanskje 2013 da alvoret startet.

-Hodebunn tatovering mot hår tap på folkemunne. SMP Scalp Micro pigmentering / pigmentation , Tatovering av hodebunn, tricopigmentering / tricopigmentation etc er mange navn som går igjen for denne behandlingsformen.

Vi er en av svært få i Norge som er sertifisert til å utføre denne behandlingen og den eneste i Stavanger (Rogaland). Vi er en av de i Norge som har lengst erfaring med denne behandlingen og ikke minst kompetanse på en overordnet nivå. 

Pigmentering utføres i en svært detaljert prosess som skaper en autentisk 3D-simulering av hårfolikker.

Illusjonen er så realistisk at ingen vil legge merke til at det ikke er ditt eget hår. Det er en paramedisinsk teknologi hvor mikropigmentene etableres i hodebunnen, og gir dermed et naturlig utseende av hår folikker.

Vår metode betraktes som den beste og ledende behandlingsmetoden og utføres kun ved hjelp av stabile pigmenter som ikke endrer farge til blått eller grønt med årene.

Hodebunns pigmentering passer for alle typer håravfall og stadier av hårtap, i alle aldre, farger og hudtyper. Klienter med alopecia er helt klart gode kandidater for denne behandlingen også!

Vi kan også kamuflere arr i hodebunn og skjegg med denne metoden. Flere av våre kunder bærer arr etter sykdom og medfølgende operasjoner / hårtransplantasjoner, dette er for mange sjenerende og en stadig påminnelse, vi gjør vårt beste for å minimere synligheten for våre kunder.

Behandlingen foregår som oftest over 2 økter, hver ca. tar fra 2-9 timer med minst en uke til 10 dager mellom hver økt.

Deretter må man friske opp fargen hvert 2-3 år avhengig av hudtype, for noen kan det gå opptil 6-8 år før en refill trengs.

Pigmentene vi bruker vil med tiden lysne, dette fordi de er organiske og består ikke av metaller, vi bruker kun pigmenter godkjent av mattilsynet og ihht til Eu-direktiver om ikke kreft eller allergi fremkallende pigmenter. At pigmentene lysner er ikke en negativ egenskap, da kroppen vår er i stadig endring og behovet med årene vil variere. Pigmentene lar seg lett destruere med laser om man ønsker det fjernet med tiden.

Vi er en internasjonal distributør av utstyr til PMU industrien og vi kjenner regelverket til punkt og prikke, vi nøyer oss ikke før vi har fått laboratoriums analyser for hvert eneste pigment flaske vi importerer og distribuerer. Vi er nasjonalt og internasjonalt sertifisert for kosmetisk og medisinsk tatovering- og lokalene er godkjent for smittevern av det offentlige.


Hvordan vil du se ut?

Vi utformer ønsket utseende i henhold til dine ønsker, for å matche akkurat det utseendet du foretrekker. Opptegning i forkant og grundig pigment nyanse- gjennomgang sikrer deg ett godt resultat i mange år fremover.Pris?
Prisene er variable ((fra 4.800-38.000 (Minimum til total Alopecia)) og dermed vanskelig å fastsette uten konsultasjon først, du vil etter konsultasjons timen motta ett skriftlig uforpliktende kostnads tilbud.

Bedøvelses krem inngår i behandlingen og vil minimere eventuell ubehag. ( De aller fleste klarer seg uten) 

Det vil ikke være noe smerte etter behandlingen. Du kan fint returnere til jobb like etter. Kun moderat rødhet.

Tilreisende kunde?

Vi kan skreddersy behandling med konsultasjon via video-samtaler for kartlegging av behov og gjennomføringsløp.

De fleste reiser hjem samme dag. Det tidligere en planlegger løpet det billigere blir reisekostnadene for deg.

" ... vi penetrerer huden med spesialkontruerte pigmenteringsnåler på 0,1 mm og pigmenter fra de beste leverandørene..." 

Hva er tricopigmentering? 

Det er en kosmetisk prosedyre som etterligner utseendet til ekte hår follikler. Behandlingen er en form for paramedisinsk tatovering. Tatoveringshistorien er nesten like gammel som menneskets historie, og ennå er hår pigmentering som vi kjenner i dag, en ganske nyere teknikk som er perfekt til å dekke de skallede skalpene. Det har vært mer populært og allment akseptert i de siste femten årene. 

Ikke alle personer med håravfall er egnede kandidater til en hår transplantasjon. Noen finner det dyrt, og andre liker ikke ideen om å få utført medisinsk kirurgi på hodet. Tricopigmentering passer både kvinner og menn er. 

Den passer for alle aldersgrupper, alle hår typer, hudfarger, hårfarger og stadier av hår tap. Kvinner som foretrekker korte hår stiler, eller de med blanke områder på deres hodet, kan dra nytte av teknikken. Hår simulerings teknikken er ikke en  behandling som innebærer medisinsk kirurgi. 

Det er en kosmetisk behandling for å kamuflere arr etter sykdom og hår transplantasjoner og områder som har permanent hår mangel, det gir hodebunnen en naturlig utseende og en utrolig fin hår linje.  

Hvilket utstyr brukes?

Tradisjonelle tatoveringsprosedyrer bruker tykke nåler. Hår simulerings teknikken krever de fineste nålene på markedet. Pigmentene som brukes i prosedyren, er spesielt utviklet for denne behandlingstypen.  Pigmentet som bukes er trygge for helsen din, og dekker ett fargespekter som passer til din hud og hårfarge. 

Forskjeller på tatovering og pigmentering

Tatovering artister bruker tykkere og tyngre måler / nåler, og tatovering trenger dypere inn i huden. Blekket injiseres svært dypt inn i huden, mens det i trikopigmentering teknikken knapt trenger i overflaten av huden.  Dette gjør trikopigmenteringen  svært lettvint å fjerne med laser når enn du måtte ønske. 

Vær sikker på at de har de nødvendige sertifiseringer, opplæring, lisenser og instrumenter for å anvende hår simulering på riktig måte.

Tricopigmentering er mindre vondt enn tradisjonell tatovering. Om man er veldig sensitiv for smerte kan man få påført en bedøvelse krem.

Hvor lenge varer det?

Like etter behandlingen vil fargen være på sitt mørkeste, først etter ca 4 uker vil du se ett langt mer naturlig og dempet resultat. Hår simulering falmer med tiden, hvilket er helt naturlig, det er en del av kroppens system for å fornye gamle celler, og ettersom denne behandlingen gjøres i øverste hud lag så vil falmingen være uunngåelig, derfor bør prosedyren gjentas hvert tredje til seks år for  vedlikeholde fargen.  Refill er langt billigere en førstegangsbehandlingen. 

Konsultasjon hodebunns pigmentering

Konsultasjon for å kartlegge behov og forventninger -inkl allergitest av pigment og bedøvelseskrem samt obligatorisk helse-sjekk.

750,-

Tricopigmentering 

Pris fastsettes etter konsultasjon da dette varierer fra kunde til kunde.

Alle avbestillinger / No show innen 48 timer uansett årsak belastes kunden