PRISLISTE AREOLA TATOVERING

Paramedisinsk tattoverings teknikk for å rekonstruere eller forbedre areola. 

Les mer om behadnlingen i lenken nedest på siden.

Konsultasjon

Konsultasjon inkl allergitest av pigment og bedøvelse krem samt obligatorisk helse-sjekk. Beløp går i fratrekk av  behandlingens pris ved gjennomføring.

500,-

Areola- Rekonstruering 

For de som mangler areola og som ønsker å få tatovert ny 3 dimensjonal areola i veldig realistisk utførelse.  Pris er for to stk areola. inkl i pris er hele behandlingsforløpet, konsultasjon, utførelse, oppfølging og refill innen 8 uker samt after care kit for hjemmebruk begge gangene. 


Tilbyr rente fri del-betaling av denne behandlingen. 


6800,-

Areola - Forbedring

Vi vet det er mange som mangler melanin produksjon i huden og dermed har veldig lyse areola, for noen er det så hemmende at det ødelegger selvbilde og av og til sexlivet. Sammen finner vi en svært naturtro farge som vil endre areola fargen din i mange år fremover slik at selvfølelsen bedres. 

3800,-

Areola Refill - Rekonstruering / Forbedring

Denne refillen dekker alle eksisterende areola tatoveringer som kun krever farge forfriskning. De fleste kan fint vente 4-7 år mellom hver gang de trenger denne refillen da areola pigmentene har en tendens til bli finere og mer naturtro etter hvert som fargen svekkes med tiden. 

2800,-

Alle avbestillinger / No show innen 24 timer uansett årsak belastes kunden, faktura vil da bli sendt ut for behandlingens totale pris.