JOBB HOS OSS?

Dashing er etablert på Vaulen med rullestol vennlige lokaler og parkering like utenfor våre lokaler.

Lokalene er delikat innredet med blant annet Takara Belmont i frisør og barber loungen. Behandlingsrommene er lyse, luftige og byr fantastisk på rekreasjon og velvære. Klinikken er ett skjønnhet og rekreasjon senter for alle som ønsker seg resultater som synes, det lille ekstra og en time out fra hverdagen.

Feel good følelsen begynner i døren med en lun og dus atmosfære i klinikken og nydelig bevertning mens kundene våre venter. Vi har boblene kalde og makronene ferske for våre kunder. Her sparer vi ikke på noe når det kommer til våre kunder.

Dashing har valgt å samarbeide med leverandører kun for selected premium klinikker men skal samtidig være en holistic beauty senter for alles budsjett.

Dashing søker flere behandlere med følgende bakgrunn:

Fotterapeut / Fotpleier

Negledesigner / Negle Teknikker (Gel /Polygel)

Hudterapeut / Hudpleier

Kosmetolog

Kosmetiske sykepleier / Lege injeksjonsbehandlinger

Dermatolog

Massører

Frisører og barber

Dashing har en allerede godt opparbeidet kundemasse . Vi oppfordrer menn og kvinner til å søke. Vi søker deg som har lyst til å jobbe med ett tverrfaglig team med noen av de dyktigste i klassen. Dashing har eget kurs senter for kursing innen estetiske behandlinger. Så her vil det være fokus på faglig utvikling for alle medarbeidere og utenforstående.

Vi tilbyr nye lukseriøse lyse lokaler som innredes i en særdeles delikat utførelse. Vårt hovedfokus skal være å drive i high end markedet til gunstige behandlings priser.

Vi tilbyr ansettelse eller mulighet til å leie stolplass / behandlingsrom for selvstendig næringsdrivende. 

Daglig leder kan bistå med etableringshjelp og regnskapsmessige spørsmål for de som ønsker å drive for seg selv og trenger litt drahjelp. Vi har gunstige leiepriser / avtaler for rett kandidat. Vi tilbyr  komplett bookingsystem, kassesystem, varebeholdning og alt som måtte behøves. Du trenger ikke å tenke på noe annet enn å ytre premium kundeservice med høy kvalitet til våre kunder. Resten tar vi oss av!

Send søknad og CV til oss om dette høres ut som det er noe for deg.

For spørsmål ta kontakt på:

📷kontakt@pmunorge.com