Vipper og bryn

Opplev ekspertise innen vipper og bryn i hjertet av Stavanger. Vi skaper kunstverk for dine hender.

Dashing vipper og bryn

Utforsk vårt eksklusive utvalg av vippe- og bryntjenester, skapt for å fremheve din naturlige skjønnhet. Opplev definerte øyne med ekspress påfyll av vippeextensions og skånsom fjerning. Våre erfarne teknikere tilbyr også brynsforming tilpasset ditt ansikt. Skap elegante bryn med Brow Lift-behandlingen, inkludert farging og forming. Velg naturlig bøyde vipper som varer i opptil 6 uker med Vippeløft og Farging-tilbudet. Opplev ekspertisen til våre dyktige teknikere med modell-vippe-tilbudet, en skreddersydd tjeneste for fantastiske resultater på kort tid.

Vippe Extensions


Ekspress påfyll (30 min) gir vippene dine nytt liv raskt og enkelt. Fjerning av Vippe-Extensions skjer skånsomt uten smerte eller ubehag.

Brynbehandling


Farge og Forming av Bryn gir en brynsforming tilpasset ditt ansikt, inkludert naturlig farge. Brow Lift skaper en elegant retning på brynene for en “runway look,” med inkludert farging og forming. Forming av Bryn tilpasses av våre brynekspert.

Vippeløft


Vippeløft og Farging av Vipper gir naturlig bøyde vipper med varig effekt i opptil 6 uker, inkludert farging og lash BOTOX FILLER. Vippeløft og Brynlaminering tilbys som en pakkepris for en komplett øye-makeover.

Modell Vipper

Klassiske Modell Vipper tar ca. 2 timer for et fantastisk resultat.

Timebestilling

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!