Microblading i Stavanger

Få fyldigere øyenbryn som passer ditt ansikt perfekt, med microblading utført av ledende fageksperter.

Dashing MediSPA i Stavanger er:

  • En av klinikkene som har lengst erfaring innen permanent makeup i Norge
  • Spesialister i permanent makeup og paramedisinsk pigmenteringsteknikk.
  • En landsdekkende kursholder i alle teknikker.
  • Innehar alle godkjenninger for smittevern.

Jeg er utrolig fornøyd med min opplevelse hos Dashing MediSPA. Brynsformingen og fargingen var akkurat det jeg ønsket, og resultatet oversteg mine forventninger. Ingen over og ingen vedsiden av når det kommer til bryn. Definitivt en plass jeg anbefaler varmt.

Tanika Vågen

Fantastik god service 😊 veldig fornøyd med powder blading/ microblading. Dyprens av ansikt var også til å anbefale👍

Miriama Ingrid Kathleen Sund

Behandlinger

Microblading – øyenbryn

Ønsker du vakre, veldefinerte øyenbryn som gir ansiktet ditt et løft? Da er microblading svaret du har lett etter. Hos Dashing MediSPA tar vi øyenbryn til et helt nytt nivå med vår eksklusive microblading-tjeneste. Microblading er en avansert teknikk innen semi-permanent makeup som gir deg naturlig og vakkert formede øyenbryn. Denne revolusjonerende prosessen involverer manuell håndtering av et spesialdesignet verktøy for å implantere pigment i overflaten av huden, noe som resulterer i realistiske hårstrå-lignende streker.

Microblading – Påfyll innen 8 uker, deretter innen 2 år

Alle microblading og brynsbehandlinger krever en perfeksjoneringstime etter førstegangstimen. Dette kalles for refill eller påfyll om du vil. Denne timen er svært viktig for å kunne spisse inn detaljene etter at brynet er ferdig heles fra første runde. 95% av våre kunder er ferdige etter første refill men i svært få tilfeller må man han flere påfyll før resultatet blir perfekt. Når du er ferdig vil du ha glede av brynene i lang tid fremover, de fleste tar ny fargeoppfriskning etter 1-1,5 år, men viktig at det gjøres innen 2 år. Refill gjelder kun fargeoppfriskning på eksisterende område.

Powder brows- Pudder bryn

Pudderbryn- Skyggeleggingseffekt, kan utføres manuelt eller med maskin. Du vil bli rådført før vi starter. Velg denne behandlingen om du ønsker en mer sminket effekt på brynene dine.

Powder brows/ Pudderbryn – Påfyll innen 8 uker, deretter innen 2 år.

Pudder bryn- Skyggeleggingseffekt- Refill innen 8 uker deretter innen 2 år. Powder brows utført av andre salonger må forhåndsgodkjennes før reservasjon. Refill gjelder kun fargeoppfriskning på eksisterende område.

Microshading – øyenbryn

Skyggelegging over hele brynet for å skape/ kamuflere tom-rom uten hårstrå teknikk. Inkl. konsultasjon og aftercare kit. Microshading gjøres i noen tilfeller med maskin når det skal skapes blant annet ombre effekt.

Fjerning av PMU- Permanent Makeup

Inkl. konsultasjon. Markedets mest skånsomme teknikk for fjerning av PMU tatovering bryn, lepper, eyeliner osv. Inkl. aftercare kit. En av de få som tilbyr fjerning av tatovering/ permanent makeup i Stavanger.

Konsultasjon uten behandling, eller usikker på hva du skal bestille?

For deg som ønsker konsultasjon uten å få behandling samme dagen er dette fullt mulig. Ønsker du derimot å bestille men er usikker på hvilken teknikk som er best for deg? Da kan du bestille enten microblading eller pudder bryns behandling så tilpasser vi behandlingen til det som er mest optimalt for deg på gjennomførings timen. 

Ewelina Söderlund
Les mer
Veldig fornøyd med microblading, rekomenderer sterkt! Veldig hyggelig samt god og profesjonell service.
Hallfríður Böðvarsdóttir
Les mer
Super service !!! Kjempeflink og hyggelig dame. Jeg har fått microblading og er veldig fornøyd.
Karin Idsø
Les mer
Bedre service skal en lete lenge etter! Første gang jeg har følt jeg har kommet til en profesjonell! Ikke bare fikk jeg en god følelse, men resultatet var likeså! Har fått Microblading og er 100 % fornøyd! Heldige du hvis du får ledig time!
Gerd Tove Lima
Les mer
Kan anbefales på det varmeste. Jeg er kjempefornøyd.
Kine Talina Larsen
Les mer
Kunne ikke vært mer fornøyd med service og resultat 🤩
Michelle Stensland Serigstad
Les mer
Veldig flink! meget fornøyd med resultatet!
Lena Myrnes Flesjå
Les mer
Super fornøyd med bryna mine 😍 Veldig profesjonelt og ikke minst veldig hyggelig dame 😊
Previous
Next

Se flere tilbakemeldinger: På Google  –  På Facebook  –

Her finner du Dashing MediSPA

Dashing MediSPA
Gamleveien 5

4018 Stavanger

Like ved Hinna Kirke – få veibeskrivelse

Gratis parkering like utenfor døren.

Åpningstider: 08 – 16/18
og etter avtale andre tidspunkter.

Alltid ypperlig service, og alltid oppdatert på det siste nye innen hudpleie, negler, microblading m.m.
Anbefales på det varmeste å ta turen her - eller å sende noen du er glad i her - Jeg går ingen andre steder enn her!

Rita Sunde

Ofte stilte spørsmål om microblading

Hva er microblading egentlig?

Microblading er en type semi-permanent kosmetisk behandling som utføres med et håndholdt redskap, lik en slags tatoveringspenn. Dette verktøyet har fine nåler som står ordnet i en linje, og da fungerer som en pen som vi bruker til å risse inn pigmentene slik at det etterligner naturlige hårstrå.

Med denne tabori pennen som det heter «tegner» behandleren individuelle tynne «hårstrå» for å etterligne et naturlig hårvekstmønster.

Pigmentet plasseres under det øverste laget av huden. Dette skiller seg fra tradisjonell permanent makeup og tatovering ved at fargen ikke penetrerer huden like dypt. Dette muliggjør at vi kan lage en flott illusjon om mange tynne hårstrå som danner markerte og nydelige øyenbryn. I tillegg er det mindre belastende for huden.

Hvorfor velge microblading hos Dashing MediSPA?

Erfarne Microblading Artister: Våre sertifiserte microblading-artister har omfattende erfaring og ekspertise innen kunsten å skape perfekte øyenbryn. Vi forstår at hvert ansikt er unikt, og tilpasser behandlingen for å fremheve dine naturlige trekk. Vi er den klinikken i landet som spesialiserer oss på permanent makeup og vi kan garantere deg vår ekspertise på området.

Høykvalitets Pigmenter: Vi bruker kun toppmoderne pigmenter som er trygge, allergivennlige og gir langvarige resultater. Dine ny-designede øyenbryn vil forbli friske og levende over tid.

Individuell Konsultasjon: Før vi starter behandlingen, gir vi deg en grundig konsultasjon for å forstå dine ønsker og behov. Dette sikrer at vi oppnår det utseendet du drømmer om.

Komfortabel Atmosfære: Hos Dashing Hud fokuserer vi ikke bare på resultatene, men også på din komfort. Vår avslappende atmosfære gir deg en behagelig opplevelse gjennom hele microblading-prosessen.

Hva er pudderbryn – powder brows?

Dette er er en annen semi-permanent teknikk som utføres med en maskin eller for hånd. Valg av metode avhenger av hva som skal gjøres. Dersom du er usikker på hva du skal velge så kan du velge en hvilket som helst brynsbehandling, når du kommer til timen vil din bryns spesialist gi deg råd om hvilken teknikk som er best egnet til ditt ansikt og din hudtype.

Pudderbryn er et godt alternativ for de som ikke bør benytte microblading på grunn av for eksempel hudtype, tilstanden til huden eller annen grunn.

Pudderbryn gir også en mer makeup-lignende effekt, og passer godt til dem som vil ha det.

Pudderbryn oppnås ved å lage bittesmå prikker eller pixlereringer  i huden, som igjen gir en puddereffekt som du kjenner fra sminke.

Hvor lenge varer microblading og pudder bryn?

Resultatene av microblading og pudderbryn varer vanligvis mellom 1-4 år, avhengig av hudtype, livsstil og hvor godt du følger etterbehandlingsinstruksjonene. En touch-up anbefales vanligvis etter 12-18 måneder.

Er det microblading og pudder bryn smertefullt?

Smerteopplevelsen varierer fra person til person. Noen føler lite til ingen smerte, mens andre kan oppleve mild ubehag. En bedøvende krem brukes ofte for å minimere smerte under prosedyren. Vår protokoll er lagt opp til at vi jobber for å åpne huden og da kan det oppleves litt ubehagelig i 30 sek. Vi påfører deretter markedets beste bedøvelseskrem som sikrer en smertefri microblading og pudder bryns time. 

Hvor lang tid tar en microblading eller pudder bryns time?

En typisk microblading-behandling tar omtrent 1-1,5 timer gjerne 2 timer på pudder bryn. Dette inkluderer konsultasjon, utforming av øyenbrynene, bedøvelseskrem, selve prosedyren og etterbehandlingsinstruksjoner.

Hvordan er aftercare / etterbehandlingen av microblading og pudderbryn?

Etterbehandlingen inkluderer å holde området tørt, unngå sminke på øyenbrynene, unngå direkte sollys, og ikke plukke eller skrape på skorper som kan danne seg. Detaljerte instruksjoner vil bli gitt av din tekniker.

Kan alle ha microblading eller pudderbryn?

De fleste voksne kan ha microblading, men det er ikke anbefalt for personer som er gravide, ammer, har visse hudsykdommer, eller tar visse medisiner. En konsultasjon før behandlingen er viktig for å vurdere din egnethet. Dashing utfører ikke microblading eller permanent makeup på gravide, ammende eller til deg som har hatt epilepsi. 

Hvor mye koster microblading eller pudder bryn?

Prisen på behandlingene varierer avhengig av sted og teknikerens erfaring. Det koster ca 5000 NOK å gjennomføre behandlingen, og påfylling fra ca 1000 til 3000 NOK, avhengig av hvor lenge siden det er sist du gjorde det.

Det er viktig å velge en kvalifisert tekniker fremfor å fokusere kun på pris. Husk at permanent makeup og microblading er ren kunst, du betaler for kunsten og kvaliteten til den som utfører. 

Hvordan velger jeg rette microblading eller pudderbryns tekniker?

Se etter en tekniker med god opplæring, sertifiseringer, og positive anmeldelser. Det er også viktig å se på før-og-etter-bilder av deres arbeid for å sikre at deres stil passer dine ønsker. Pass på at bildene ikke er redigert og autentiske.

Her på Dashing er vi ledende på microblading og er en av klinikkene med lengst fartstid. I tillegg er vi godkjente kursholdere og har godkjent akademi klinikk for å holde kurs.

Microblading er en kompleks teknikk, og hvis den ikke utføres korrekt, kan resultatet bli uklare linjer, ujevn form og asymmetriske bryn. For å oppnå vakre, naturlige bryn, er dybden og vinkelen nålen trenger inn i huden med, kritisk.

Vi har utført tusenvis av vellykkede microblading og powder brows behandlinger, og kan vise deg massevis av før/ etter bilder slik at du kan se det selv. Du er velkommen til å se hele vår portefølje på sosiale medier, både på facebook og på instragram.

Hvilken risiko er forbundet med microblading og pudder bryn?

Som med alle kosmetiske prosedyrer, er det noen risikoer, som infeksjon. Vi bruker hyper allergeniske pigmenter fra de beste leverandørene i verden som er reach godkjent. All utstyret er fra de tryggeste leverandørene med godkjente membraner på nålene og med single sterile use som betyr at vi utelukkende kun bruker engangsutstyr til alt.  Smittevern er ekstremt viktig når du velger hvem  som skal utføre permanent makeup på deg. Det er nettopp derfor det er så viktig å velge en erfaren tekniker som følger strenge hygienestandarder, og som kan eliminere disse risikoene. Du vil få gode instrukser om ettervern og hva du må gjøre for å unngå infeksjon i tiden etter utførelsen.

Hvordan forbereder jeg meg til en microblading eller pudder bryns time?

Unngå alkohol, blodfortynnende medisiner og visse kosttilskudd som kan øke blødning, minst 24 timer før behandlingen.

Det er også anbefalt å unngå soling og kjemiske peelinger i området rundt øyenbrynene før behandling

Utrolig fornøyd med microblading behandling!! 🤩 Fayros var helt fantastisk på kundeservice og såg akkurat hva jeg trengte for å bli maksimalt fornøyd😁
 

 

Helene Søvik Halleland

Prosessen med microblading og etterbehandling

Det er veldig viktig med riktig etterbehandling, og spesielt i løpet av de 7 første døgnene. Her må du unngå sminke, unngå svette samt ikke oppholde deg i solen. I tillegg må du være nøye med hygienen.

Her er en dag for dag med microblading oppsummering, og vår tekniker vil gi deg mer konkrete tips og instruksjoner når du er her:

Dag 1: Stelle såret

Vask først: Etter din time er det viktig at du vasker vekk sår vesken fra brynet. Bruk bomullspad og vanlig spring vann. Gjenta hver andre time første dagen frem til leggetid. Etter hver vask skal du smøre med kremen du har fått med deg hjem.

Unngå vann: Hold brynene helt tørre i løpet av de neste 24 timene etter dag 1 av microblading-prosedyren. Unngå å vaske ansiktet og våt håret for å forhindre inntrengning av vann på det behandlede området.

Unngå sollys: Unngå direkte sollys og solseng i løpet av den første dagen. Sterkt sollys kan irritere de ny-behandlede brynene.

Dag 2-7: Unngå vann, svette, sol og ansiktsprodukter

Unngå kontakt med vann: Fortsett å unngå direkte kontakt med vann på brynene. Vask ansiktet forsiktig uten å la vann strømme direkte over brynene.

Unngå ansiktsprodukter: Unngå bruken av ansiktsrens, ansiktsmasker og andre ansiktsprodukter i umiddelbar nærhet av de behandlede områdene.

Unngå tung trening: Unngå intens trening og overdreven svetting i løpet av den første uken. Svette kan føre til farge tap.

Unngå sollys: Fortsett å beskytte brynene fra sterkt sollys ved å bruke en bredspektret solkrem med høy SPF.

Dag 7-14: Gradvis skånsom tilvenning

Gradvis gjenoppta normale aktiviteter: Du kan gradvis gjenoppta vanlige ansiktspleierutiner, inkludert vask med skånsomme rengjøringsmidler.

Unngå peeling og skrubbing: Unngå å skrape eller skrubbe brynene. Skrelling kan føre til tap av pigment.

Fortsett solbeskyttelse: Fortsett å beskytte brynene mot solen ved å bruke solkrem, spesielt hvis du planlegger å være utendørs.

Unngå svømming: Unngå å bade i svømmebasseng eller sjø i løpet av de første to ukene etter microblading. Klorert eller saltvann kan påvirke fargen og medføre alvorlig infeksjonsfare.

Etter 2 uker: Beskytte mot sol

Vurder en touch-up: Etter to uker kan du vurdere å kontakte din microblading-artist for en eventuell touch-up for å justere formen eller fargen om nødvendig.

Fortsett å beskytte mot solen: Fortsett å bruke solkrem regelmessig for å beskytte brynene mot skadelige UV-stråler.

Husk at disse retningslinjene kan variere litt avhengig av individuelle faktorer og rådene fra din microblading-artist. Følg alltid de spesifikke instruksjonene du mottar klinikken etter timen.

Husk at iløpet av helingsfasen er det forventet ett fargetap på opptil 60% og at formen krymper og at det kan oppstår hellingdager. Refill timen er derfor ytterst nødvendig for å kunne perfeksjonere resulatet ditt. De aller fleste er ferdig etter første refill men dog kan ikke flere refiller utelukkes selv om det er svært uvanlig.

Var hos dashing for å få fikset øyenbryn! Jeg har alopecia og har ingen brynshår, men det å få microbladet brynene mine her har virkelig endret hverdagen min! De ser så fine og naturlige ut 😍 Tusen takk!!!
 

 

Vilde Marie Gjøse

Ledende innen microblading og PMU

Dashing MediSPA, ledet av Fayroz Chamdid, er et fremragende senter for kosmetisk og paramedisinsk tatoveringsteknikk, inkludert microblading og powder brows. Fayroz, sammen med sitt team av dyktige behandlere, er sertifisert til å utføre et bredt spekter av teknikker, fra naturtro microblading av bryn til rekonstruering av brystvorter etter kreft eller sykdom. Vår innehaver har i flere år jobbet for å få politikerne til å forstå at mennesker som rammes av brystkreft og alopecia må få dekket disse behandlingene (Areola tatovering og Scalp Micro pigmentering) via HELFO. Hun har også flere ganger figurert i avisene for hennes arbeid og engasjement for faget. 

Teamet ved Dashing MediSPA har god ekspertise i å rekonstruere og fremheve naturlige trekk, og de tar hensyn til hvordan behandlingene vil eldes med tiden. De legger stor vekt på å finne den perfekte symmetrien i kundens ansikt og velger pigmenter som komplementerer kundens naturlige farger.

Med en forpliktelse til kvalitet og sikkerhet, innehar Dashing MediSPA alle nødvendige sertifikater og følger strenge hygieniske forskrifter. Dette sikrer en trygg og profesjonell behandlingsopplevelse for alle kunder. Fayroz og hennes team er dedikerte til å tilby skreddersydde og kvalitetsbehandlinger, noe som gjør Dashing MediSPA til et utmerket valg for deg som søker ekspertise innen microblading og powder brows.

Mer om microblading

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!