Keratin, protein og permanent retting av hår behandlinger i Stavanger

 

Dashing MediSPA i Stavanger er:

  • En av klinikkene som har bredest utvalg av keratin, protein og produkter som gir permanent rett hår
  • Spesialister i struktur behandlinger til hår
  • Norges største inhouse produkt lager
  • Distributør og B2B salg til flere salonger i Norge sikrer deg som sluttkunde ett stort og sikkert utvalg med ønsket resultat
  • En landsdekkende kursholder i alle teknikker.
  • Innehar alle godkjenninger for smittevern.

Min første besøk hoss Dashing MediSPA va meget bra, der jeg kom ut døren med gode resultat av keratin behandling. Super hyggelig dame som heter Fayroz, snakker og holder deg godt i selskap imens behandlingen pågår, ei plass som er absolutt å anbefales!😊

Madiha Naweed

Google Review

Her får du målrettet, tilstedeværende, skreddersydd behandling. Fayroz gir av seg selv samtidig som hun er en omsorgsfull, kunnskapsrik behandler som kan sine saker. Himmelsk! 🤩

Hans Hamre

Google Review

Keratin, protein og permanent retting av hår behandlinger:

Keratin behandling av hår

Keratinbehandlinger er designet for å gjenopprette og styrke hårets struktur ved å tilføre det viktige proteinet keratin. Denne behandlingen reduserer frizz, glatter ut håret (moderat) og gir det en sunn glans.

Protein behandling av hår

Proteinbehandlinger fokuserer på å styrke håret ved å gi det nødvendige proteinet det trenger. Dette er spesielt nyttig for skadet hår som mangler proteinstruktur.

Straight and Shine – Straight n’ Shine

Vi tilby en enda bedre behandling som ikke skader håret ditt. Straight n Shine har hatt svært blandet tilbakemeldinger over årene og fungerer dårlig på blondiner. Vi har derfor valgt å ikke jobbe med dette varemerket.

Les mer om vårt fantastiske alternativ til permanent rett hår lenger nede. 

Permanent rett hår

Våre produkter på området er overlegne og blant de beste i verden. Dette er behandlingen for deg som ønsker en varig stritt struktur på håret ditt. Anti permanent på folkemunne. En behandling som transformerer krøller og frizz til glatt og mykt hår. Chinese straight hair  som vi kaller det hos oss!

Hair botox – Hår Botox

En hårreparasjonsterapi som gjenoppretter ungdom og vitalitet til skadet hår. Den metter håret med essensielle vitaminer og næringsstoffer samtidig som den tilpasses for å reparere ulike typer vanlig skade, inkludert hårtap, tap av strekkstyrke, tørrhet og kjedelighet forårsaket av farging, samt ekstrem skade forårsaket av kjemisk behandling eller hyppig bruk av varmestyling.

Konsultasjon uten behandling, eller usikker på hva du skal bestille?

For deg som ønsker konsultasjon uten å få behandling samme dagen er dette fullt mulig. Ønsker du derimot å bestille men er usikker på hvilken teknikk som er best for deg? Da kan du ringe oss eller bestille en av struktur behandlingene så tilpasser vi behandlingen til det som er mest optimalt for deg på gjennomførings timen.

Vi tilbyr gratis konsultasjon som du kan bestille om du ønsker dette uten å reservere til gjennomføring. Bestilles under frisørtjenester i menyen.

500,- faktureres ved manglende oppmøte til konsultasjon.

Gerd Tove Lima
Les mer
Kan anbefales på det varmeste. Jeg er kjempefornøyd.
Kine Talina Larsen
Les mer
Kunne ikke vært mer fornøyd med service og resultat 🤩
Michelle Stensland Serigstad
Les mer
Veldig flink! meget fornøyd med resultatet!
Previous
Next

Se flere tilbakemeldinger: På Google  –  På Facebook  –

Her finner du Dashing MediSPA

Dashing MediSPA
Gamleveien 5

4018 Stavanger

Like ved Hinna Kirke – få veibeskrivelse

Gratis parkering like utenfor døren.

Åpningstider: 08 – 16/18
og etter avtale andre tidspunkter.

Alltid ypperlig service, og alltid oppdatert på det siste nye innen hudpleie, negler, microblading m.m.
Anbefales på det varmeste å ta turen her - eller å sende noen du er glad i her - Jeg går ingen andre steder enn her!

Rita Sunde

Ofte stilte spørsmål om keratin, protein og permanent retting av hår

Hva er keratin behandling til hår?

Keratin er et fibrøs protein som finnes naturlig i hår, hud, negler og andre deler av kroppen. Det brukes også i hårpleieprodukter for å styrke og glatte håret.

Hva er forskjellen mellom keratinbehandling og permanent retting av hår?

Keratinbehandling er en midlertidig prosess som bruker keratin for å glatte og myke håret, mens permanent retting er en mer varig prosedyre som endrer hårets struktur for å gi en permanent rettere effekt.

Hvor lenge varer resultatet av en keratin behandling?

Varigheten avhenger av hårtypen, pleien etter behandlingen og andre faktorer. Vanligvis varer resultatet av en keratinbehandling i flere uker, opptil flere måneder.

Er keratinbehandlinger trygge for håret?

Keratinbehandlinger er generelt ansett som svært trygge, men de kan inneholde kjemikalier som formaldehyd. Disse kjemikaliene er strengt forbudt i Norge. Ingen av våre behandlinger inneholder skadelige ingredienser. 

Hva er proteinbehandling for hår, og hvorfor er det viktig for håret?

Proteinbehandling er en prosess der protein påføres håret for å styrke det. Hår består av proteiner, spesielt keratin, og proteinbehandlinger hjelper til med å gjenoppbygge og styrke skadet hår.

Hvordan påvirker permanent retting hårets helse?

Permanent retting endrer hårets struktur ved hjelp av kjemikalier. Mens det gir et mer permanent og varig rett resultat, kan det også føre til skade på håret hvis det ikke utføres riktig eller hvis etterbehandlingspleien forsømmes. Hos Dashing MediSPA kan du være sikker på at vi har fagfolk som mestrer hår. Er håret ditt veldig slitt vil det trenge en klipp da slitte tupper sees veldig godt etter en antipermanent. 

Hvor lenge varer resultatet av permanent retting?

Resultatene av permanent retting er permanent. Ny vekst tiden etter behandlingen vil imidlertid gradvis avsløre den naturlige teksturen til håret og du trenger da å rette ut etterveksten når du kjenner at den begynner å sjenere deg.

Kan jeg farge håret etter en keratinbehandling eller permanent retting?

Det anbefales vanligvis å vente noen dager eller uker etter en keratinbehandling før du farger håret. Når det gjelder permanent retting, kan det variere, og det er best å følge anbefalingene fra frisøren.Men i de fleste tilfeller anbefaler vi at du avventer med farging til etterpå. 

Hvem bør unngå permanent retting eller keratinbehandlinger?

Gravide kvinner og personer med alvorlige hår- eller hodebunnsproblemer bør kanskje unngå disse behandlingene. Det er alltid lurt å konsultere før du gjennomgår slike prosedyrer med oss dersom du er usikker.

Hvordan opprettholder jeg resultatene etter en keratinbehandling?

For å opprettholde resultatene etter en keratinbehandling, er det viktig å bruke sulfatfrie sjampoer, unngå klorert vann, og begrense eksponeringen for varme stylingverktøy. Regelmessig pleie med fuktighetsgivende produkter er også viktig. VIKTIG: Keratin behandlet hår må tørrfønes med hårføner for å reaktivere keratinet etter vask. Ellers vil man risikere å oppnå en dårlig effekt av behandlingen. Føning etter keratin behandling tar svært lite tid, men er ett viktig gjøremål for å opprettholde optimale resultater.

Hvor lang tid tar en behandling?

Det er varierende men vi bruker svært sjeldent mer enn 3 til 3,5 time på en keratin eller permanent retting av hår uansett lengde og tykkelse. Det er derimot umulig å fastslå nøyaktig medgått tidsforbruk. 

Trenger jeg å forberede meg til min time?

Nei, vi utfører alle stegene her på klinikken så du trenger ikke å foreta deg noe før du kommer her. 

Kan jeg komme til konsultasjon før jeg bestemmer meg?

Ja! Våre kunders behov er vår hovedprioritet. Vi elsker å jobbe med våre kunder og deres individuelle hårbehov. Du er velkommen til å å avtale en time for en gratis konsultasjon, da vi dessverre ikke kan ta imot spontane besøk på dette tidspunktet da vi ofte er i behandlinger eller ute å kurser andre salonger. 

Hva er hår Botox?

Hår botox er en hårreparasjonsterapi som gjenoppretter bindinger og vitalitet til skadet hår. Den metter håret med essensielle vitaminer og næringsstoffer samtidig som den tilpasses for å reparere ulike typer vanlig skade, inkludert hårtap, tap av strekkstyrke, tørrhet og kjedelighet forårsaket av farging, samt ekstrem skade forårsaket av kjemisk behandling eller hyppig bruk av varme-styling. 

Hvorfor er våre hår behandlinger bedre og annerledes enn hos andre?

Vi tilbyr de mest avanserte antipermanent og keratinbehandlingene som finnes på markedet.

Alle våre behandlinger er av høyeste kvalitet og inneholder nøye utvalgte ingredienser. Hver formel er designet for en bestemt hårtype og klientens ønsker og behov. Vi hos Dashing MediSPA mener at alternativene bør være ubegrensede, spesielt når det kommer til hår og skjønnhet.

Vi har personlig utformet hver behandling for å imøtekomme alle typer hår, fra ubehandlet og fint hår til kjemisk behandlet og stripet hår.

Vi tilbyr ulike typer avhengig av ønsket styrke. Våre formler er av topp kvalitet, og vi har tillit til at våre stylister produserer de beste mulige resultatene.

Våre stylister tar seg tid til å analysere hver klients hår for å vurdere og foreslå den beste behandlingen for ønsket resultat. Vi kan dette til fingerspissene for vi jobber med disse behandlingene hver eneste dag, flere ganger i motsetningen til andre salonger som utfører dette en gang i blant. 

Hver kunde blir behandlet med oppmerksomhet og omsorg fra start til slutt, du skal kjenne på deg vårt univers av service og omsorg!

Utrolig fornøyd med microblading behandling!! 🤩 Fayros var helt fantastisk på kundeservice og såg akkurat hva jeg trengte for å bli maksimalt fornøyd😁
 

 

Helene Søvik Halleland

Google Review

Hvordan skal jeg behandle mitt hår etter keratin eller antipermanent etterpå?

Aftercare etter keratin, protein og antipermanent behandlinger er avgjørende for å opprettholde de oppnådde resultatene og sørge for at håret forblir friskt og sterkt.

Her er generelle aftercare instruksjoner for hver type behandling:

Keratin behandling av hår:

Unngå fuktighet: Unngå vann og fuktighet i håret i opptil 72 timer etter behandlingen. Dette gir keratinet tid til å sette seg og gi optimale resultater.

Bruk sulfatfri sjampo: Velg en sulfatfri sjampo for å forlenge varigheten av keratinbehandlingen. Sulfater kan fjerne keratinet raskere.

Unngå hårbånd og klips: Unngå å sette opp håret med bånd eller klips i de første dagene etter behandlingen for å unngå kinker.

Ikke vask håret for ofte: Reduser hyppigheten av hårvask, og når du vasker det, bruk en mild sjampo og skyll grundig.

Proteinbehandling av hår:

Bruk fuktighetsgivende produkter: Etter en proteinbehandling, bruk fuktighetsgivende sjampo og balsam for å opprettholde balansen mellom proteiner og fuktighet.

Unngå overbehandling: Unngå hyppige behandlinger, spesielt de som inneholder sterke kjemikalier, for å forhindre overbelastning av protein i håret.

Beskytt håret mot varme: Bruk varmebeskyttende produkter før styling med varme verktøy for å unngå ytterligere skade.

Følg opp med dype balsambehandlinger: Bruk en dyp balsam jevnlig for å gi ekstra fuktighet og næring til håret.

Antipermanent behandling:

Fuktighet:  Fuktighet er ingen problem, her kan du dusje rett etter behandling. 

Unngå styling: Unngå overflødig styling de første dagene etter behandlingen for å la håret sette seg.

Bruk milde produkter: Bruk milde sjampoer og balsamer som er skånsomme mot det behandlede håret.

Unngå sollys: Begrense eksponeringen for direkte sollys, og bruk en hatt eller annen beskyttelse når du er ute i sterkt sollys.

Uavhengig av behandlingstype er det viktig å følge instruksjonene gitt av din hårspesialist eller stylist, da de kan tilpasse anbefalingene basert på din spesifikke hårtype og tilstand.

Var hos dashing for å få fikset øyenbryn! Jeg har alopecia og har ingen brynshår, men det å få microbladet brynene mine her har virkelig endret hverdagen min! De ser så fine og naturlige ut 😍 Tusen takk!!!
 

 

Vilde Marie Gjøse

Ledende klinikk i sterkt vekst

Dashing MediSPA er en fremragende institusjon innen estetikk og representerer en eksklusiv boutiqueklinikk som dedikerer seg til å imponere våre kunder gjennom enestående service.

Vårt team ved Dashing MediSPA er preget av fremragende ekspertise, og hver av våre medarbeidere er spesialister innen sitt felt. Dette sikrer at våre kunder alltid er i trygge og kompetente hender når de velger oss.

Med et sterkt fokus på kvalitet og sikkerhet, kan du være trygg på at Dashing MediSPA innehar alle nødvendige sertifikater og følger strenge hygieniske retningslinjer. Dette legger grunnlaget for en trygg og profesjonell behandlingsopplevelse for alle våre kunder.

Fayroz Chamdid, vår engasjerte og høyt etterspurte behandler samt eier, sammen med sitt dedikerte team, forplikter seg til å levere skreddersydde og førsteklasses behandlinger.

Dette gjør Dashing MediSPA til det optimale valget for de som søker ekspertise innen hudpleie, hårpleie, neglepleie, permanent makeup og mer.

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!