Revitaliserende hudpleie for menn | Hårfjerning | Tatoverings fjerning

Hudpleie er ikke forbeholdt kun kvinner. Våre hudpleiespesialister tilbyr skreddersydde behandlinger som er designet spesielt med tanke på menns unike hudtyper og behov.

Dashing MediSPA i Stavanger er:

  • En av medisinsk hudpleie klinikk med sterk fokus på behandlinger som faktisk gir resulater
  • High end hudklinikk som byr på revitalisering og avslapping for både menn og kvinner
  • Diskresjon og høyt profesjonelle behandlere
  • En landsdekkende kursholder i alle teknikker.
  • Innehar alle godkjenninger for smittevern.

Jeg er utrolig fornøyd med min opplevelse hos Dashing MediSPA. Brynsformingen og fargingen var akkurat det jeg ønsket, og resultatet oversteg mine forventninger. Ingen over og ingen vedsiden av når det kommer til bryn. Definitivt en plass jeg anbefaler varmt.

Tanika Vågen

Fantastik god service 😊 veldig fornøyd med powder blading/ microblading. Dyprens av ansikt var også til å anbefale👍

Miriama Ingrid Kathleen Sund

Hudpleie behandlinger til menn hos Dashing MediSPA

Dyprens

Dype rensende Ansiktsbehandlinger:

Vår dype rensende ansiktsbehandling er skreddersydd for å rense og forynge menns hud, med fokus på å fjerne urenheter og overflødig olje som kan føre til kviser og tette porer. Med en kombinasjon av dyprens, eksfoliering og tilpasset maskebehandling, etterlater denne behandlingen huden din frisk, glatt og fornyet.

Anti age ansiktsbehandlinger

Anti-aldring og hud foryngelse:

Aldring er en naturlig prosess, men det betyr ikke at vi ikke kan bremse ned tempoet. Våre anti-aldrings- og foryngelsesbehandlinger for menn kombinerer avanserte teknikker og produkter for å redusere synlige tegn på aldring, inkludert fine linjer, rynker og slapp hud. Gjenopprett ungdommelig vitalitet til ansiktet ditt og føl deg selvsikker i din egen hud.

Aknebehandling og hjelp til hudpleie

Akne kan være en frustrerende utfordring for menn i alle aldre. Vår skreddersydde akne behandling og hudpleiehjelp tilbyr en helhetlig tilnærming for å bekjempe kviser og forhindre fremtidige utbrudd. Våre terapeuter vil jobbe med deg for å utvikle en tilpasset hudpleierutine og tilby effektive behandlinger for å oppnå klar, sunn hud.

Skreddersydde hudpleie program

Vi forstår at menns hud kan variere betydelig fra person til person. Derfor tilbyr vi skreddersydde hudpleieprogrammer som er tilpasset dine spesifikke behov og mål. Våre eksperter vil utføre en grundig hudanalyse og utvikle en skreddersydd behandlingsplan som passer best for din hudtype og bekymringer.

Microblading bryn for menn

En av Norges mest kjente PMU artister hos oss, Fayroz Chamdid, gir deg de brynene du ønsker deg med permanent makeup teknikken microblading som gir svært naturtro tetthet i brynet. 

Fjerne tatovering

En av markedets beste og mest skånsomme lasermaskiner med Pico teknologi som effektivt kan slette alle regnbuens farger, bestill gjerne time til konsultasjon om du ønsker informasjon. tasjon uten behandling, 

Hårfjerning for menn- velg mellom voksing eller laser

Skjønnhetsbehandlinger for fjerning av uønsket hår på kroppen, inkludert voksing og laser hårfjerning og. Disse behandlingene kan brukes til å fjerne hår fra områder som rygg, bryst, skuldre, ben og osv.

Hyperpigmenteringsbehandling – melasma

Vi har behandlinger som reduserer synlige pigmentflekker og ujevn hudtone, og gir en jevnere og mer ensartet hudfarge

Kroppspeeling

En eksfolierende behandling som fjerner døde hudceller og forbedrer hudens tekstur og glød.

Microneedling

En avansert behandling som stimulerer kollagenproduksjonen, forbedrer hudens tekstur og reduserer synlige tegn på aldring.

Ryggbehandling

En rensende og beroligende behandling spesielt designet for ryggen, som bidrar til å rense og forbedre hudens tilstand.

Manikyr

En profesjonell manikyrbehandling som inkluderer klipping, formgivning, neglebåndpleie og polering for velstelte og sunne negler.

Håndmassasje

En avslappende massasje som gir næring til hendene og forbedrer hudens tekstur og elastisitet.

Parafinvoksbehandling for hender

En fuktighetsgivende behandling som mykgjør og gjenoppliver tørre og sprukne hender.

 

 

Ewelina Söderlund
Les mer
Veldig fornøyd med microblading, rekomenderer sterkt! Veldig hyggelig samt god og profesjonell service.
Hallfríður Böðvarsdóttir
Les mer
Super service !!! Kjempeflink og hyggelig dame. Jeg har fått microblading og er veldig fornøyd.
Karin Idsø
Les mer
Bedre service skal en lete lenge etter! Første gang jeg har følt jeg har kommet til en profesjonell! Ikke bare fikk jeg en god følelse, men resultatet var likeså! Har fått Microblading og er 100 % fornøyd! Heldige du hvis du får ledig time!
Gerd Tove Lima
Les mer
Kan anbefales på det varmeste. Jeg er kjempefornøyd.
Kine Talina Larsen
Les mer
Kunne ikke vært mer fornøyd med service og resultat 🤩
Michelle Stensland Serigstad
Les mer
Veldig flink! meget fornøyd med resultatet!
Lena Myrnes Flesjå
Les mer
Super fornøyd med bryna mine 😍 Veldig profesjonelt og ikke minst veldig hyggelig dame 😊
Previous
Next

Se flere tilbakemeldinger: På Google  –  På Facebook  –

Her finner du Dashing MediSPA

Dashing MediSPA
Gamleveien 5

4018 Stavanger

Like ved Hinna Kirke – få veibeskrivelse

Gratis parkering like utenfor døren.

Åpningstider: 08 – 16/18
og etter avtale andre tidspunkter.

Alltid ypperlig service, og alltid oppdatert på det siste nye innen hudpleie, negler, microblading m.m.
Anbefales på det varmeste å ta turen her - eller å sende noen du er glad i her - Jeg går ingen andre steder enn her!

Rita Sunde

Hvorfor velge Dashing MediSPA?

Erfarne terapeuter 

Vårt team av lisensierte hudpleieeksperter har ekspertisen og kunnskapen som trengs for å levere skreddersydde løsninger tilpasset din hudtype og dine behov.

Avanserte og vitenskapelige behandlinger med dokumentert effekt

Vi benytter oss av cutting-edge teknologi og høykvalitetsprodukter for å sikre optimale resultater og en behagelig opplevelse.

Diskresjon og komfort

Vi forstår betydningen av personvern og komfort, og streber etter å skape et trygt og avslappende miljø for alle våre kunder

 

Utrolig fornøyd med microblading behandling!! 🤩 Fayros var helt fantastisk på kundeservice og såg akkurat hva jeg trengte for å bli maksimalt fornøyd😁
 

 

Helene Søvik Halleland

Ledende klinikk i sterkt vekst

Dashing MediSPA er en fremragende institusjon innen estetikk og representerer en eksklusiv boutiqueklinikk som dedikerer seg til å imponere våre kunder gjennom enestående service.

Vårt team ved Dashing MediSPA er preget av fremragende ekspertise, og hver av våre medarbeidere er spesialister innen sitt felt. Dette sikrer at våre kunder alltid er i trygge og kompetente hender når de velger oss.

Med et sterkt fokus på kvalitet og sikkerhet, kan du være trygg på at Dashing MediSPA innehar alle nødvendige sertifikater og følger strenge hygieniske retningslinjer. Dette legger grunnlaget for en trygg og profesjonell behandlingsopplevelse for alle våre kunder.

Fayroz Chamdid, vår engasjerte og høyt etterspurte behandler samt eier, sammen med sitt dedikerte team, forplikter seg til å levere skreddersydde og førsteklasses behandlinger.

Dette gjør Dashing MediSPA til det optimale valget for de som søker ekspertise innen hudpleie, hårpleie, neglepleie, permanent makeup og mer.

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!