Fotbehandlinger og pedikyr

Utforsk ren nytelse med våre spa-fotbehandlinger, skapt for å gi deg fornyet velvære. Velg blant et utvalg av behandlinger som fokuserer på dyp avslapning og pleie av føttene.

Fotbehandlinger i Stavanger

Utforsk vårt eksklusive utvalg av fotbehandlinger i Stavanger, skapt for å gi dine føtter den oppmerksomheten de fortjener. Våre erfarne terapeuter tilbyr avslappende pedikyr og velgjørende behandlinger for å fremheve skjønnheten og velværet til dine føtter.

Spa-fotbehandlinger for fornyet velvære

Utforsk ren nytelse med våre spa-fotbehandlinger, skapt for å gi deg fornyet velvære. Velg blant et utvalg av behandlinger som fokuserer på dyp avslapning og pleie av føttene.

Luksuriøs SPA pedikyr opplevelse

Nyt det ultimate i luksus med vår Spa Pedikyr Full Luksus. Dette er en komplett opplevelse som inkluderer fotbad, avokado scrub av ben, filing av hard hud (moderat), forming av negler, rensing av neglebånd, og ensfarget gellakk av negler. Avslutt med neglebånds olje for fullkommen pleie.

Parafin og avocado scrub for silkemyke ben

Gi bena dine en avslappende godbit med vår Parafin og Avocado Scrub behandling. Dette inkluderer et nydelig fotbad med avocado scrub for å fjerne døde hudceller, etterfulgt av en fuktighetsgivende parafinmaske for føttene. Pedikyr kan også legges til for en fullstendig opplevelse.

Eksklusiv neglepleie med shellack

Få vakre føtter med vår eksklusive neglepleie med Shellack. Denne behandlingen innebærer lett rensing av negleplate og neglebånd, påføring av ensfarget gelakk, og avsluttes med krem. Ønsker du fransk gellack, kan dette enkelt legges til for ekstra eleganse.

Individuell neglepleie og rekonstruksjon

For de som trenger ekstra omsorg, tilbyr vi individuell neglepleie og rekonstruksjon. Våre erfarne teknikere skaper vakre og naturtro negler som gir beskyttelse mot bakterier og mikroorganismer.

Forlengelse av negler med eleganse

Få vakre føtter med forlengelse av negler. Velg blant ensfarget gellakk for et klassisk uttrykk. Fransk stil kan enkelt legges til for ekstra eleganse. Skjem bort deg selv med denne luksuriøse behandlingen.

Timebestilling

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!