Fjerning av tatovering med PicoWay®

På vår klinikk i Stavanger spesialiserer vi oss på fjerning av tatovering og permanent makeup med den banebrytende Picoway-teknologien, kjent for sin effektivitet og minimalt ubehag.

Vi er dedikerte til å gi våre kunder en overlegen opplevelse gjennom avansert teknologi og dyptgående ekspertise.

Hva du kan forvente hos oss for Fjerning av Tatovering og Permanent Makeup:

Erfaring og ekspertise: Vårt team av behandlere har omfattende erfaring og en sterk lidenskap for estetisk medisin. Ved kontinuerlig opplæring er vi alltid oppdaterte på de siste og mest effektive metodene for å tilby sikre og effektive behandlinger.

Tilpassede behandlingsplaner: Vi forstår at hvert tilfelle av tatovering eller permanent makeup er unikt. Derfor utarbeider vi behandlingsplaner som nøye er tilpasset dine individuelle behov og mål, støttet av en grundig konsultasjon før behandlingen starter.

Avansert teknologi: Picoway står for det nyeste innen teknologi for fjerning av tatovering og permanent makeup. Dette systemet tilbyr en høy effektivitetsgrad samtidig som det gir en mer behagelig behandling, selv for de med sensitiv hud.

Mindre smerte: Med Picoway-teknologien reduseres ubehaget under behandlingen betydelig, takket være dens avanserte mekanismer som sikrer en smertefri opplevelse.

Effektiv på alle hudtyper: Uavhengig av hudfarge eller blekktype i tatoveringen, er Picoway effektiv. Denne tilpasningsevnen garanterer at nesten alle kan dra nytte av behandlingen.

Hygieniske standarder: Klinikken vår opprettholder de strengeste hygieniske standarder. Vi sikrer at all utstyr er sterilisert grundig mellom hver klient, for å ivareta din sikkerhet og helse.

Minimal nedetid: En av de store fordelene med Picoway er den minimale nedetiden. Klientene kan ofte gjenoppta sine vanlige aktiviteter rett etter behandling.

Effektivt: Klienter rapporterer om betydelig reduksjon i tatoveringens synlighet eller fullstendig fjerning etter bare noen få behandlinger.

..eller…

Se mer om behandlinger

Se mer info og åpningstider

Spørsmål og svar om hårfjerning med laser

Vår klinikk i Stavanger forplikter seg til å levere eksepsjonelle resultater gjennom vår tjeneste for fjerning av tatovering med Picoway-laser.

Her finner du Dashing MediSPA

Dashing MediSPA
Gamleveien 5

4018 Stavanger

Like ved Hinna Kirke – få veibeskrivelse Gratis parkering like utenfor døren.

Åpningstider: 08 – 16/18
og etter avtale andre tidspunkter.

Ofte stilte spørsmål:

  • Hvor mange behandlinger vil jeg trenge for å fjerne min tatovering eller permanent makeup? Antall behandlinger varierer basert på flere faktorer, inkludert tatoveringens størrelse, blekkets dybde og farge, samt din hudtype. Under konsultasjonen vil vi gi en mer nøyaktig vurdering basert på din spesifikke situasjon.
  • Er fjerning av tatovering med Picoway smertefullt? Klienter rapporterer om minimalt ubehag takket være Picoways avanserte teknologi. Vi bruker også kjøling og andre komfortforbedrende teknikker for å gjøre opplevelsen så behagelig som mulig.
  • Hvordan fungerer Picoway-teknologien? Picoway bruker en unik pikosekundlaser som effektivt bryter ned blekkpartiklene i tatoveringen til mikroskopiske fragmenter, som deretter naturlig fjernes av kroppens immunsystem. Dette gjør det mulig å fjerne tatoveringer mer effektivt og med færre behandlinger sammenlignet med tradisjonelle lasere.
  • Er det noen bivirkninger? De fleste klienter opplever få til ingen bivirkninger. Noen kan oppleve rødhet, hevelse, eller en lett skorpedannelse på behandlingsområdet, men disse symptomene er vanligvis forbigående.
  • Kan Picoway fjerne alle typer tatoveringsblekk? Picoway er effektiv på et bredt spekter av blekkfarger, inkludert de som tradisjonelt har vært vanskelige å fjerne, som blått og grønt. Under konsultasjonen vil vi kunne gi deg en bedre forståelse av hva du kan forvente med hensyn til din spesifikke tatovering.
  • Hva skal jeg gjøre etter behandlingen? Etter behandlingen vil vi gi deg detaljerte etterbehandlingsinstruksjoner for å sikre best mulig helingsprosess. Det er viktig å følge disse nøye for å oppnå de beste resultatene.
  • Hvordan bestiller jeg en konsultasjon? Du kan bestille en konsultasjon ved å kontakte oss direkte på vår klinikk i Stavanger. Vi ser frem til å hjelpe deg på din reise mot å fjerne uønsket tatovering eller permanent makeup.
  • For ytterligere spørsmål eller for å planlegge din konsultasjon, ta gjerne kontakt med oss. Vår forpliktelse er å tilby en sikker, effektiv og behagelig opplevelse for fjerning av tatovering og permanent makeup med Picoway.
Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!