Fjerne permanent makeup med PicoWay®

Vår klinikk i Stavanger tilbyr en spesialisert tjeneste for fjerning av permanent makeup ved bruk av den avanserte Picoway-laseren. Picoway er kjent for sin presisjon og effektivitet, noe som gjør den til en foretrukket metode for de som ønsker å fjerne permanent makeup.

Vi er dedikerte til å gi våre kunder en overlegen opplevelse gjennom avansert teknologi og dyptgående ekspertise.

Hva du kan forvente hos oss for Fjerning av permanent Makeup:

Erfaring og ekspertise: Vårt team av behandlere har omfattende erfaring og en sterk lidenskap for estetisk medisin. Ved kontinuerlig opplæring er vi alltid oppdaterte på de siste og mest effektive metodene for å tilby sikre og effektive behandlinger.

Tilpassede behandlingsplaner: Vi forstår at hvert tilfelle av tatovering eller permanent makeup er unikt. Derfor utarbeider vi behandlingsplaner som nøye er tilpasset dine individuelle behov og mål, støttet av en grundig konsultasjon før behandlingen starter.

Avansert teknologi: Picoway står for det nyeste innen teknologi for fjerning av tatovering og permanent makeup. Dette systemet tilbyr en høy effektivitetsgrad samtidig som det gir en mer behagelig behandling, selv for de med sensitiv hud.

Mindre smerte: Med Picoway-teknologien reduseres ubehaget under behandlingen betydelig, takket være dens avanserte mekanismer som sikrer en smertefri opplevelse.

Effektiv på alle hudtyper: Uavhengig av hudfarge eller blekktype i tatoveringen, er Picoway effektiv. Denne tilpasningsevnen garanterer at nesten alle kan dra nytte av behandlingen.

Hygieniske standarder: Klinikken vår opprettholder de strengeste hygieniske standarder. Vi sikrer at all utstyr er sterilisert grundig mellom hver klient, for å ivareta din sikkerhet og helse.

Minimal nedetid: En av de store fordelene med Picoway er den minimale nedetiden. Klientene kan ofte gjenoppta sine vanlige aktiviteter rett etter behandling.

Effektivt: Klienter rapporterer om betydelig reduksjon i tatoveringens synlighet eller fullstendig fjerning etter bare noen få behandlinger.

..eller…

Se mer om behandlinger

Se mer info og åpningstider

Spørsmål og svar om hårfjerning med laser

Vår klinikk i Stavanger forplikter seg til å levere eksepsjonelle resultater gjennom vår tjeneste for fjerning av permanent makeup med Picoway-laser.

Her finner du Dashing MediSPA

Dashing MediSPA
Gamleveien 5

4018 Stavanger

Like ved Hinna Kirke – få veibeskrivelse Gratis parkering like utenfor døren.

Åpningstider: 08 – 16/18
og etter avtale andre tidspunkter.

Ofte stilte spørsmål:

  • Er Picoway trygt? Ja, Picoway er en trygg og effektiv løsning for fjerning av permanent makeup på alle hudtyper.
  • Hvor mange behandlinger trenger jeg? Antall behandlinger varierer basert på den permanente makeupens art og dybde. Dette vil bli estimert under din konsultasjon.
  • Hva kan jeg forvente etter behandlingen? Du kan forvente en periode med heling, men med minimalt ubehag og nedetid. Full instruksjon for etterbehandling vil bli gitt.
Abonner på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Få tilgang til eksklusive skjønnhetstips, spesialtilbud og nyheter fra Dashing MediSPA. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og få hele 15% rabatt på ditt første kjøp (med unntak av medisinske og permanent makeup-tjenester). Gled deg til å motta skreddersydde skjønnhetsråd direkte i din innboks!

Du har registrert deg!